etrier discuri spate ,roata spate, 2 probleme
![]() ![]() ![]() |
etrier discuri spate ,roata spate, 2 probleme
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
1. te referi la "sarma" de pe fata etrierului ? (cea care intre in cele 2 gauri ? . Din ce stiu aia doar fixeaza etrierul sa nu "joace".
2. schimba URGENT <insert_part_here>, dar intai da-i niste Dumnezei idiotului care l-a stricat. fa scandal sa-ti suporte toate cheltuielile de reparatie. E footere mare sa schimbi doar discul, fara rulment. De ce le mai multe ori se sparge rulmentul si ajungi sa schimbi tot ansamblul (disc, rulment si inel ABS - vreo 500 lei nou). Sau vezi pe forum. LE: Am editat nu mai tin minte daca si discul are filet sau doar butucul. Scrisesem intai discul, apoi doar butucul dar nu sunt sigur si sper sa nu pun vreo prostie. Teoretic prezoanele se prind prin disc direct in butuc. This post has been edited by melcu: 21 Aug 2012, 14:57 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
rulmentul si discul nu vin la set?, am intles ca nu se poate schimba rulmentul fara disc. am inteles aiurea?
This post has been edited by pishky: 21 Aug 2012, 15:05 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Se poate schimba. Unii chiar au reusit!
Dar intotdeauna exista posibilitatea sa spargi rulmentul cand il extragi. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
asa am inteles ca discurile au gauri si e cu tot cu filet adica se prin prezoanele in disc...
![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
melcu |
![]()
|
2cc8471724e431c7ec4996ab01174419.jpg
Cam asa arata discul. Si da, prezoanele se prind in disc. Prin urmare trebuie sa cauti un disc, dar de obicei se schimba ambele. Totusi imi sustin ideea ca idiotul care a provocat pagubele sa suporte costurile de reparatie. Da cu pumnul in masa, nu te lasa! This post has been edited by melcu: 21 Aug 2012, 15:47 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
daniLaguna2 |
![]()
|
problemas asta e mai demult cu discul ca na nu am relizat pe moment si nu mai am de unde sal iau pe ala ... cu discul ma gandeam ca zicea ca imi face cineva rost de la dezmanbrai unu sh sa rezolv problema ca vad eu pe viitor dupa ca nu am in plan sa le schimb pe amn2 noi acum ci mai trz ....asa ca nu am ce face ma gandeam daca ma duc la un stringar ceva cu un tarot sau cineva sa fac iar filet nu ar fii k ?
|
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
melcu |
![]()
|
Cauta pe forum. erau de vanzare niste discuri spate ... va intelegi voi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
daniLaguna2 |
![]()
|
mdap.. nush sa vad ce fac
22 Aug 2012, 08:57: ce pareri imi mai dati ? stiti un strungar sau cineva priceput sa dea un filet la disc ... si sa rezolv cu etrierele ![]() 22 Aug 2012, 14:27: ceva ajutoare din bucuresti .. ms ast pm orice e bine venit This post has been edited by daniLaguna2: 22 Aug 2012, 14:27 |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
QUOTE(daniLaguna2 @ 21 Aug 2012, 15:56) problemas asta e mai demult cu discul ca na nu am relizat pe moment si nu mai am de unde sal iau pe ala ... cu discul ma gandeam ca zicea ca imi face cineva rost de la dezmanbrai unu sh sa rezolv problema ca vad eu pe viitor dupa ca nu am in plan sa le schimb pe amn2 noi acum ci mai trz ....asa ca nu am ce face ma gandeam daca ma duc la un stringar ceva cu un tarot sau cineva sa fac iar filet nu ar fii k ? In nici un caz nu te gandii la refacere filet...o sa micsorezi rezistenta materialului...o sa fii linistit gandindu te ca ai facut ceva modificari pe acolo?...ce e de la mama lui e cum trebuie!Pune mana pe Dorel si rupe i genunchii...de fapt nu trebuia sa pleci de acolo pana nu verifici acum stii cum cuvantul tau impotriva cuvantului lui...de aia e bine sa stai langa asa zisii meseriasi de peste tot si sa vezi ce drac fac acolo!!!Solutia optima un disc nou sau second ,bun.Numa bine! This post has been edited by fazer: 22 Aug 2012, 16:00 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
aham am intles .discurile spate sunt de diferite modele eu am laguna 2 din 2002 74 kw cred ca dimensiunea e de 274 mm dar mai difera ceva la elel sau se potrivesc cam toate .... si cu etrier ce sa fac daca sa rupt sarmele alea au ramas rupte acolo .. ca nu as vrea sa cumpar etriere pt 2 sarme ... mai ales ca sunt bune...
![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Incearca sa cauti sigurantele alea pe la second...sau un sfat mai asa...cauta sarma otelita de aceeasi grosime si incerarca sa faci altele la fel...eu asa am facut la un vectra...din cauza lor placutele se miscau si faceau un zgomot de ziceai ca sar de acolo...am mers mult timp cu sigurantele facute...asa ca...!Discurile dupa cate stiu eu difera de la motorizare la motorizare!
|
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
melcu |
![]()
|
Laguna II are aceleasi discuri spate in orice motorizare:
Diametru [mm]: 274 mm īnaltime [mm]: 84 mm Grosime disc frīna [mm]: 11 mm Dimensiune filet: M12 x 1,5 Grosime minima [mm]: 9,5 mm Eu am V6 3000cmc si am aceleasi discuri. Singurele care difera sunt cele de pe puntea fata. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
daniLaguna2 |
![]()
|
aham deci toate sunt la fel pe spate cum se masoara inaltime si grosimea etc ...din mijloc ?
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
fazer |
![]()
|
QUOTE(melcu @ 23 Aug 2012, 07:24) Laguna II are aceleasi discuri spate in orice motorizare: Diametru [mm]: 274 mm īnaltime [mm]: 84 mm Grosime disc frīna [mm]: 11 mm Dimensiune filet: M12 x 1,5 Grosime minima [mm]: 9,5 mm Eu am V6 3000cmc si am aceleasi discuri. Singurele care difera sunt cele de pe puntea fata. Bine de retinut...asta chiar nu o stiam...stiam eu ceva dar vad ca e valabil doar pt fata!!! |
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
merralvinci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 2 March 12 ![]() |
QUOTE(daniLaguna2 @ 22 Aug 2012, 15:56) aham am intles .discurile spate sunt de diferite modele eu am laguna 2 din 2002 74 kw cred ca dimensiunea e de 274 mm dar mai difera ceva la elel sau se potrivesc cam toate .... si cu etrier ce sa fac daca sa rupt sarmele alea au ramas rupte acolo .. ca nu as vrea sa cumpar etriere pt 2 sarme ... mai ales ca sunt bune... ![]() nu-ti bate capul cu sirmele acelea.nici ale mele nu au iesit asa ca le-am strimbat,am schimbat placutele apoi le-am indoit la forma initiala.trebuie strimbate doar cit sa le scoti de la capete de pe suportul etrierului.sirme gasesti la placutele frina fata(daca iti cumperi ceva bun(ATE,BREMBO,FERRODO)iar ca sa le scoti pe alea spate(daca tii mortis)rupe-le capetele apoi incearca cu un spiral de 2/3 sa le extragi de acolo. poate cineva sa-mi spuna cum scot amortizoarele spate de pe punte? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0t GT
2009
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
Set discuri&placute frana punte spate - ECONOMIC
(Cod Pachet: IGP4142)Pret normal: 329,41 RON Discount oferit: 10% Economisiti: 32,94 RON Set discuri&placute frana punte spate - ECONOMICPret promotional pachet: 296,47 RON (TVA inclus Set discuri&placute frana punte fata - ECONOMIC (Cod Pachet: IGP4141)Pret normal: 301,53 RON Discount oferit: 10% Economisiti: 30,15 RON Set discuri&placute frana punte fata - ECONOMICPret promotional pachet: 271,38 RON (TVA inclus) www.ingaraj.ro This post has been edited by lupascuiulian: 25 Aug 2012, 13:16 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
daniLaguna2 |
![]()
|
problema e ca eu am sarmelel rupte in etrier si nu a mers sa dau gaura cu bormasina asa a incercat unu sa dea gaura in sarma de la etrier
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
ma poate ajuta cineva cu rezolvare problemei de la etriere st/dr ca au ramas sarmele rute in el si nu as dori sa cumpar altele noi pt 2 sarme pote reusesc sa le scot sau sa fac ceva ms ast pm
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
melcu |
![]()
|
Exista niste dispozitive pentru extras suruburi (rupte). Dar mai bine mergi la un service si roaga-i sa o faca pentru tine. Nu de alta, dar sa nu strici altceva...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
daniLaguna2 |
![]()
|
are cineva idee de unde pot cumpara sarme etrier spate pt laguna 2 ... din bucuresti .... si daca exista un strungar sau cineva priceput sa scoata sarmele vechi care s au rupt din etrier ... ms mult ast pm cu orice ajutor ms
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@daniLaguna2=Daca nu gasesti la tine in localitate si vrei sarme din Brasov am cateva disponibile.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:07 |