Probleme motor R11, Sfaturi si pareri
![]() ![]() ![]() |
Probleme motor R11, Sfaturi si pareri
romeo3108ro |
![]()
|
||
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|||
molady11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 678 Joined: 11 August 08 From: Lupeni HD ![]() |
Salut , am eu pe vine-va care are fff multe piese noi si originale de R11 D ,le vinde fff ieftine si se pricepe si bine la masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
R 11 Turbo
1984
- HD 07 NYK Ce faci mahhhhhhh, faci poze cu masina mea sa te pui pe Hai Faiv ?????????
|
|
r11guiutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 13 July 09 ![]() |
1. poate fi chiulasa, daca l-ai desfacut automat trebuie alta noua
2. poti rectifica chiulasa daca se poate, eu pe a mea a trebuit sa o rectific de 2 ori, m-a lasat cureaua de distributie 3. verifica sa vezi pompa face circuit?? poate fi si pompa de apa, verifica curele sa nu fie intinse, unse cu ulei si nu in ultimul rand pompa de apa. 4. in cel mai fericit caz termostat blocat, incearca sa il dai jos si sa vezi daca bolboroseste si fara el. cu o chiulasa te pot ajuta eu, o am in garaj, trebuie doar sa-l inttreb pe tata de ce e in garaj, buna de schimb sau buna de aruncat. |
--------------------
Renault
11 GTD
1986, 1.6 Diesel
- AR 01 ESX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:40 |