Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia Logan MCV dci 85 CP

adip
post 13 Jul 2007, 12:07
Post #31

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

Nu am facut pe nimeni tampit in nici un fel, probabil ai citit altceva smile.gif
Am incercat sa spun doar ca peste 13000ddp sunt foarte mult pentru masina asta. ok?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 13 Jul 2007, 12:08
Post #32

--- Membru cu ralanti ---

smile.gif Poate m-am exprimat prost, ziceam la modul general, nu te acuzam ca ai facut tampit pe x-ulescu smile.gif Oricum, e ok smile.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
nh1980ro
post 13 Jul 2007, 12:12
Post #33

Membru

From: Togo-Togo.

Pe langa ceea ce ofera efectiv o masina, marketingul agresiv are o importanta deosebita in capul romanului nu prea carcotas.. smile.gif
Deci da, romanii or sa-si cumpere MCV cu 85CP pentru ca vor sa fie cei mai tari si sa aiba motorul cel mai smecher. Sa vezi topicuri pe aici: Se poate pune motor de 85CP in loc de cel de 65CP?

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
zodrac
post 13 Jul 2007, 12:53
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti

Adip, eu nu inteleg de ce vrei neaparat si cu orice pret sa raportezi MCV-ul la o clasa de masini din care el nu face parte. Daca vrei o comparatie obiectiva ar trebui sa il compari cu Opel Zafira sau Renault Grand Scenic sau cu alte masini care ofera o caroserie ce permite o optiune de 7 locuri.

Am observat ca multi au tendinta sa compare preturile cele mai mari de la Dacia respectiv MCV-ul cu preturile la promotii la diverse masini minuscule, il loc sa treaca in revista pretul de LOGAN berlina.

Uite aici niste dimensiuni pentru estate scenic grand scenic si mcv, am sa mai caut si daca mai gasesc am sa postez si pentru alte tipuri de masini

Dimensiuni.JPG ( Size: 262.2k ) Number of downloads: 95

Iar astra clasic caravan daca pui aer conditionat si computer de bord i-a vezi cat e pretul?

This post has been edited by zodrac: 13 Jul 2007, 14:34

--------------------
* * *
Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
+
minny
post 13 Jul 2007, 12:56
Post #35

Membru porcos

85 in locul celui de 65 se poate dar mai greu. 85 in locul celui de 70 e chiar usor se pare smile.gif Intr-adevar e scumput MCV-ul dar daca se cumpara de ce sa il dea mai ieftin. Si intr-adevar preturile sunt bine asezate. Daca il dadeau mai ieftin intra in conflict cu alte echipari, deci ar fi trebuit sa dea in jos toate preturile.

--------------------
------ ------ ------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 13:40
Dacia