Dacia Logan MCV dci 85 CP
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan MCV dci 85 CP
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pe langa ceea ce ofera efectiv o masina, marketingul agresiv are o importanta deosebita in capul romanului nu prea carcotas..
![]() Deci da, romanii or sa-si cumpere MCV cu 85CP pentru ca vor sa fie cei mai tari si sa aiba motorul cel mai smecher. Sa vezi topicuri pe aici: Se poate pune motor de 85CP in loc de cel de 65CP? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Adip, eu nu inteleg de ce vrei neaparat si cu orice pret sa raportezi MCV-ul la o clasa de masini din care el nu face parte. Daca vrei o comparatie obiectiva ar trebui sa il compari cu Opel Zafira sau Renault Grand Scenic sau cu alte masini care ofera o caroserie ce permite o optiune de 7 locuri.
Am observat ca multi au tendinta sa compare preturile cele mai mari de la Dacia respectiv MCV-ul cu preturile la promotii la diverse masini minuscule, il loc sa treaca in revista pretul de LOGAN berlina. Uite aici niste dimensiuni pentru estate scenic grand scenic si mcv, am sa mai caut si daca mai gasesc am sa postez si pentru alte tipuri de masini Dimensiuni.JPG ( Size: 262.2k ) Number of downloads: 95 Iar astra clasic caravan daca pui aer conditionat si computer de bord i-a vezi cat e pretul? This post has been edited by zodrac: 13 Jul 2007, 14:34 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
85 in locul celui de 65 se poate dar mai greu. 85 in locul celui de 70 e chiar usor se pare
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:40 |