De la 1 august, nu mai avem nevoie de Carte Verde, In UE
![]() ![]() ![]() |
De la 1 august, nu mai avem nevoie de Carte Verde, In UE
sqryn |
![]()
|
||
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu nu am platit Carte Verde. Am primit-o moca in februarie ! Am crezut ca, odata ce s-au unificat, am platit pt amandoua odata cu RCA-ul.
This post has been edited by hash: 10 Jul 2007, 15:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui sa dea o parte din bani inapoi.preturile la rca s-au marit deoarce includ si cartea verde
This post has been edited by ady85btz: 10 Jul 2007, 15:14 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
exact......neau marit preturili ca neau bagat pe gat si cartea verde. trebe sa ma uit daca pe ea sunt si tari non ue ca atunci nu ne vor da banii inapoi
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
alinierea preturilor la RCA cu UE = bagat carte verde obligatoriu in RCA prima definitie e cea oficiala, a doua pe intelesul poporului. Cu alte cuvinte, ca sa pricepem de ce s-a scumpit RCA-ul au zis doar ca acum e obligatoriu cu carte verde PENTRU UE. Acum nu mai zic ca-i obligatoriu ca oricum nu poti sa-ti faci FARA ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci mai dam banii si pe CV anul asta sau nu?
Ca nu pricep... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci!
Cartea verde e inclusa in polita de RCA. De la 1 august n-o sa mai trebuiasca sa cari cearceaful ala verde dupa tine cand pleci cu masina-n UE, ca o sa afle pana atunci toata lumea ca Ro si Bg au extins RCA-ul pe tot teritoriul UE. Daca, insa, vrei la Chisinau - platesti SEPARAT. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
No zî așe măi domnule dragă...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 08:54 |