Fiat Linea
![]() ![]() ![]() |
Fiat Linea
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Eu am albea si nu ma plang deloc. Si daca vrei, suntem din ce in ce mai multi posesori de albea care suntem multumiti de masinile noastre! Dovada
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@ionutctn
Piesele sunt tot alea. Linia de asamblare e tot aia. Doar nu crezi ca in alta tara acelasi model e facut de roboti si in turcia e asamblat de o mana de oameni. Am un coleg care a avut un fiat albea si nu a avut nici o problema cu el. Si era genul de om care merge la extrem cu masina (sub 150 nu o lasa indiferent de drum). |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Mie mi se pare ca Albea este o masina urata, cel putin pe afara.
Acest Linea arata interesant in exterior. Daca as fi carcotas as spune ca fatza e un hibrid de Accent cu A6 ![]() Oricum arata interesant. Cat despre fiabilitate, e dificil sa inlaturi o perceptie formata in 5-10 ani. Poate ca fac masini mai bune acum, dar abia acum i-a apucat. Exemplele personale de rude su prieteni care... sunt amuzante. Si atat. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Un prieten tocmai si-a luat un Punto nou, am vazut ca tot zicea lume ca e interiorul praf. In nici un caz, m-am dat cu el 3 ore prin Bucuresti am fost cu el pe piatra cubica si va garantez ca nu incape comparatie fata de interiorul de Megane. Nu scratie nimic in ea, de noua cel putin, ca pe la altii. Masina e spatioasa, la 1.87 incap in ea lejer atat la volan cat si in spate cu scaunul fata reglat pentru 1.87.
Ce nu mi-a placut a fost pretul care la o masina doatata cu clima, mp3 player, geamuri electrice, jenti, etc, era de vreo 13500 euro parca, cam scumputa pentru cat de mare e masina! |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
albea deriva din Palio ce s-a vrut un model "planetar"
ce n-a avut palio si are loganul? linea e ok, imi place la fel de mult ca astra in 3 volume |
--------------------
/
/
/
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
chiar ma intreb cand va scapa reno de grierasii astea...
This post has been edited by dadu: 2 Jul 2007, 18:51 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Al meu doblo,motor de 1.3 are consumul mixt de 4.8 fara vrajeala.Bai fratilor.Linea ca linea dar ce ziceti de grande Punto Brutale? 280 de CP.hmm...
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cine crede ca doar germanii stiu sa faca masini bune trebuie sa-si aduca aminte unele lucruri.
Fiat e una din cele mai puternice marci din lume.Cand spune cineva ca sunt prost facute uita ca detine Ferrari, Alfa Romeo, Lancia, Maserati.In plus construieste utilitare, echipamente agricole,de constructie si multe alte treburi. Un constructor care in 2000 are pierderi de 1 miliard de dolari iar in 2006 are profituri de aproape 400 de milioane, cred ca e foarte puternic.Si pentru 2007 sunt asteptari mult mai mari. Urmeaza sa fie revitalizata marca Lancia, si sa apara modele importante ale Alfa Romeo, sa intre pe piata americana, si ma gandesc doar la Fiat 500 si la noul Bravo. <<Fiat's current market cap is more than that of GM and Ford combined in Europe, at $32.5 billion.>> This post has been edited by Arhimede: 2 Jul 2007, 21:47 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Linea e frumos la exterior dar din pacate cred ca motoarele sunt cam subdimensionate. Si la linea si la grande punto cel mai puternic e 1.3 sau 1.4 starjet de 90cp
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Daca nu stiai sursa trecerii de catre Fiat la profit o reprezinta un miliard de dolari platiti de GM numai sa scape de cosmarul Fiat (sursa).
E posibil sa se fi schimbat ceva intre timp cu calitatea interioarelor si fiablitatea masinilor italiene. Dar cel putin pana acum cand ma urcam intr-un fiat de 4-7 ani vechime si intr-o alta marca sa zic asa germanica (din intamplare) cu aceeasi vechime era o diferenta de la cer la pamant intre cele doua masini. Asa ca lasti-ma cu faza ca avem idei preconcepute. Asta e realitatea si nimic mai mult. In timp masinile italiene "sufera" mai mult decat alte marci. Si asta nu e doar parerea mea ci si a italienilor posesori de fiat. Repet posibil ca intre timp sa se fi schimbat situatia. Nu poti sa spui despre un lucru care se face acum ca e nefiabil pentru ca nu a trecut destul timp. Dar domnilor cu Albeea&stuff aveti grija cu ce o comparati, ca nu prea aveti cu ce masina germanica sa o bagati. Cu ce ? Cu Golf V,Polo,Lupo cu Ford Fiesta,Fusion sau Focus, cu Audi cel mai parci, cu BMW cel mai parci ? Voi cred ca glumiti? Daca nu, va dau dreptate si bye bye ![]() Maine poimaine o sa ajungeti sa spuneti ca Albeea are aceeasi calitatea cu Phanteonul. This post has been edited by dRg: 3 Jul 2007, 09:47 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Am vazut aseara o Linea alba. Din poze, mi s-a parut destul de draguta masina, din punct de vedere al designului. Insa in realitate, sper din cauza culorii, era foarte disproportionata. Sunt curios cum arata intr-o nuanta inchisa.
|
--------------------
-
-
-
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Stai asa, cine a comparat albea cu bmw-ul? Albea este masina sub 10.000 asa ca o compari numai cu cele din clasa lor de pret! Restul sunt fabulatii, asa cum si faptul ca GM a platit 1 miliard ca sa scape de FIAT!
Si o sa dau si un argument. De cand au preluat Alfa Romeo, GM, o companie cu traditie, dar care au un marketing foarte asemanator cu renault - adica daca loganul e ieftin si se vinde, restul ce mai conteaza? - au facut numai prostii cu alfele. Le-au modificat motoarele, designul si toti cei care au facut o pasiune pentru alfa au recunoscut ca SPIRITUL alfelor s-a diluat intr-un interes comercial marunt si de scurta durata. Altfel zis, cei de la GM au cam dat rasol cu Alfa si imaginea ei s-a transformat intr-o masina proasta! Acum, dupa ce americanul a inteles ca n-are ce sa caute in europa - vezi situatia ford, chevrolet s.a., alfa a revenit pe piata cu noua 159, 166 care reinvie spiritul celor care vor sa conduca "una bella italiana". Cam acelasi lucru se intampla si cu Daimler si exemplele pot continua. Americanii fac masini ieftine si proaste. Asta le-au spus nemtii, nu eu! Asa ca e de crezut ca n-aveau ce sa caute in europa, atata timp cat fac rabat la calitate si vor doar bani fara sa le pese prea mult de clienti. Revenind la linea, stateam si ma minunam aseara, comparand preturile, cum poate sa ceara FIAT pe o masina produsa in turcia 16.000 de euro cand octavia, produsa in cehia sub licenta wv bate cam tot pe acolo. Explicatiile sunt 2: ori a inebunit lupul, ori masina e foarte buna si isi merita banii, iar pana la drive-test nu ne ramane decat sa ne dam cu presupusul! CIAO! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Turkish |
![]()
|
Italienii fac masini "molto luce"
![]() fiabilitatea nu e obiectiv ![]() poate acum |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
colombina, daca o compari cu o octavie parca as prefera linea. daca ar fi putin mai ieftina. Si cu o oferta mai buna de motoare. cel putin interiorul iti transmite ceva ,spre deosebire de octavia care cred ca a avut la proiectare tema : interior plicticos.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
colombina29 |
![]()
|
Mai fratilor, m-ati inebunit cu interioarele astea... Zau, voi cand conduceti va uitati la bord, la materialele placute la atingere sau la drum? Eu recunosc ca de multe ori am setat CB pe Instant Consum si ma uitam la el ca la tv in loc sa fiu atent la drum! Slava Domnului ca n-am facut vreun accident! Acuma sa nu ma intelegeti gresit, e placut sa ai o ambianta primitoare si linistitoare in masina, dar sa fim seriosi, e o masina, adica un mijloc de locomotie, nu o casa! Asta daca nu cumva te da nevasta afara si dormi in masina
![]() Nu inteleg aplecarea voastra catre designul bordului, sau al usilor... Pentru mine FUNCTIONALITATEA e pe primul plan, restul sunt fite! Inteleg de ce a iesit loganul asa cum a iesit - cu plastice mai dure sau cu aspect...chinezesc, dar atata timp cat comenzile sunt dipsuse logic, ergonomic, ce mai conteaza moliciunea materialului. Ca sa nu te zgarii cand dai cu mana pe bord? Nu sunt de acord poate cu culoarea, dar toate masinile in ziua de azi se fac din materiale biodegradabile - plasticul e unul din ele. Mai bun, mai prost, daca isi face treaba, e binevenit. Iar pasagerii vor aprecia siguranta si stabilitatea masinii, spatiul si climatizarea, sistemul audio si capacitatea de incarcare inainte de plasticul de pe bord. Parerea mea! This post has been edited by colombina29: 3 Jul 2007, 12:19 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Turkish |
![]()
|
Pai interiorul e important!! 99% din interactiunea cu masina e "dinspre" interior. Conteaza FOARTE mult. La fel de mult insa conteaza si sa nu se cojasca bordul sau manerele - ca la M2 sau O2
![]() Exista o "chestie" care se cheama ergonomie emotionala. E bine ca butonul sa fie exact in locul potrivit dar e la fel de bine ca bordul masinii sa transmita o stare generala afectiva pozitiva. Interactiunea cu instrumentarul sa fie atat functionala cat si "placuta". This post has been edited by Turkish: 3 Jul 2007, 13:01 |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pana nu conduci o masina nu poti avea o impresie obiectiva.asa ca toata gargara e de pomana.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
colombina29 |
![]()
|
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 3 Jul 2007, 11:03) Restul sunt fabulatii, asa cum si faptul ca GM a platit 1 miliard ca sa scape de FIAT! Si o sa dau si un argument. De cand au preluat Alfa Romeo, GM, o companie cu traditie, dar care au un marketing foarte asemanator cu renault - adica daca loganul e ieftin si se vinde, restul ce mai conteaza? - au facut numai prostii cu alfele. Le-au modificat motoarele, designul si toti cei care au facut o pasiune pentru alfa au recunoscut ca SPIRITUL alfelor s-a diluat intr-un interes comercial marunt si de scurta durata. Altfel zis, cei de la GM au cam dat rasol cu Alfa si imaginea ei s-a transformat intr-o masina proasta! Acum, dupa ce americanul a inteles ca n-are ce sa caute in europa - vezi situatia ford, chevrolet s.a., alfa a revenit pe piata cu noua 159, 166 care reinvie spiritul celor care vor sa conduca "una bella italiana". Ma tem ca GM chiar a platit vre-un miliard si jumatate ca sa scape de "alianta" cu Fiat. Pe de alta parte GM nu a preluat Alfa. Daca e ceva ce nu-ti place la ce s-a intamplat la Alfa, e 100% mana FIAT. Da, a adevarat ca au preluat niste motoare de la GM, dar a fost decizia FIAT, nu GM, sa faca asta. In acelasi timp Ford si Opel o duc destul de bine in europa, fac o gramada de bani, si castiga market share, si chiar au probleme cu lipsa capacitatilor suficiente de productie. Ei au probleme mari la ei acasa, in state, dar masinile din Europa (complet diferite de cele din state) sunt destul de apreciate, chiar daca nu de toata lumea. In rest nu mai comentez. |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
Am vazut un Linea live super faina masina.
Cred ca vand flocusul si asa is pline strazile de focusuri ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Toate bune și frumoase la Linea, da' nu oferă nici măcar ca opțional Cruise Control/Tempomat și/sau limitator de viteză...
Sunt dezamăgit. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Sper ca Fiat sa creasca si sa ofere masini din ce in ce mai fiabile.
Insa ma uitam la R.A.R. era un stilo din 2001 si comparam interiorul cu un golf 4 din acelas an. Diferenta de calitate enorma. De la departare nu pare dar cand atingi.. Am un doblo in familie luat de nou. A fost plin de probleme. Cand l-am ridicat de la dealer avea comanda turbosuflanta stricata(nu intra turbina). Dupa nenumarate investigari teste s-a rezolvat. La 5000 km masina a luat foc in mers, de la electromotor. Acum masina merge ok. Ce va spun e realitate, nu faze de genu : "am auzit; mi-a spus vecinu etc " This post has been edited by BAD_MF: 10 Jul 2007, 10:47 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca tine mult de noroc. Pot sa vin cu exemple de masini considerate proaste si care nu au avut deloc probleme cat si din cele scumpe si cu pretentii care au fost niste mari porcarii
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Am vazut linea in realitate, am fost usor dezamagit, e disproportionata, pare ca a fost stransa de laterale intr-o menghina , e prea ingusta pt cat de lunga si inalta e
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Pe siteul autoitalia, Linea este trecut la segmentul C. Deci nu este un grande punto cu portbagaj.
http://www.fiat.com.ro/noutati_details.php?id=33 |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
nu stiu unde o fi trecut, dar cand m-am uitat la el , senzatia asta am avut-o, prea ingust, fata de restul dimensiunilor
are cineva idee megan sedan ce latime si ce inaltime are? |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
www.globalautoindex.com si lamuriti problema
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:52 |