ajutor, dezmembrare laguna
![]() ![]() ![]() |
ajutor, dezmembrare laguna
maxinino |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 December 08 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|||
lau_maniak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 12 May 09 From: timisoara ![]() |
pune niste poze sa vedem si noi despre ce evorba
|
--------------------
laguna
laguna
2000 16 16v
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
bine ca nu ai patit nimic,asta e important.
daca zici ca e asa praf nu cred ca merita sa o mai faci! |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
asteptam niste poze sa vedem ce si cum. Partea cu "am facut masina praf" e de multe ori relativa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
maxinino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 December 08 From: TIMISOARA ![]() |
o sa pun maine poze ca doar azi am avut prilejul sa o vad intoarsa.cand am iesit din ea era cu rotile in sus.sa- intamplat langa lugoj.e distrusa caroseria rau.toata partea din spate.motorul arata vine si capota.si bordul e intact.am dus-o la un prieten ce lucreaza la tinichigerie auto si mi-a spus ca ma costa mult sa o fac.eu m-am gandit sa-i fac recarosare dar nu stiu de unde si cat costa o caroserie de laguna.omologarea la rar e 200 de euro.am intrebat azi.pe adeverinta de la polistul care a facut constatarea scrie ca e distrusa in proportie de 90 %.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
atunci cauti una ieftina la nemti iti faci transplantul si gata
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
maxinino |
![]()
|
sper ca se vede ceva.daca stiti cei din timisoara o caroserie cu acte sa o recarosez pe a mea va rog sa raspundeti.ma duc maine sa vad 3 lagune la shrot dar sunt phase 1 din 1996.nu stiu daca se potriveste.a mea e phase 2 din 2000.
Attached thumbnail(s) Imagine112.jpg ( Size: 618.61k ) Number of downloads: 425 Imagine113.jpg ( Size: 572.84k ) Number of downloads: 467 Imagine114.jpg ( Size: 632.49k ) Number of downloads: 425 Imagine115.jpg ( Size: 729.97k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
lau_maniak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 12 May 09 From: timisoara ![]() |
mama da chiar ca e ''batuta'',rau de tot,iei o laguna functionala cu 1ooo de euro si iei caroseria iar piesele le tii pt schimb sau le vinzi....mai scoti din parleala........farurile le vinzi?sunt interesat
|
--------------------
laguna
laguna
2000 16 16v
|
|
maxinino |
![]()
|
arata mai rau decat in poze.scuze dar nu pot sa vand nimic de pe ea ca vreau sa cumpar una cu probleme de motor dar caroserie intacta si sa fac recarosare.la a mea motorul si fata sunt bune.nici baia de ulei sau radiatorul nu s-au spart.sa vad ce gasesc si ce schimb si apoi vorbim.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Saraca masinuta.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
maxinino |
![]()
|
ieseam din lugoj.am fost la expozitia de caini.aveam 70 km la ora , am luat un damb de pe drum(e nasol drumul lugoj -timisoara) ,m-a impins pe contrasens si ca sa evit un contact cu masinile ce veneau din fata am tras de volan dreapta.atunci m-am rasturnat de 4 ori pana in santul de pe marginea drumului.nu am avut impact frintal.de asta fata arata relativ bine.nici airbagurile nu s-au deschis.bordul e in regula.doar lateral dreapta si spatele e praf.acum vreau sa va inmtreb.pot sa iau o caroserie de laguna phase 1 , din 1996 de esxemplu si sa-i pin motorul meu si ce e mai bun de la mine?nu stiu exact.azi m-a sunat un prieten si mi-a spus ca-mi aduce p laguna phase 1 din franta pana in 1000 de euro in fata blocului.dar nu stiu daca se potriveste.nu stiu ce diferente sunt intre faza 1 si 2 in afara de faruri.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Dar nu iesi mai bine daca iti cumperi o masina second intreaga si cea de acum sa o vinzi pe piese ? 1000 euro masina noua plus portarea pieselor de pe masina accidentata pe cea noua, plus omologarea si ce o mai fi plus riscul ca unele lucruri sa nu se potriveasca cum trebuie. Ma gandesc ca e tare mult de munca.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
maxinino |
![]()
|
alta ma costa 1000 de euro.faza 1 .nu stiu cat e de buna.platesc din nou taxa de prima inmatriculare si restul.sti ce inseamna.asa o caroserie buna o iau la 500-800 maxim.pun motorul pe ia si ce mai e bun pe a mea.omologarea m-am interesat azi.ma costa 200 de euro.si nu mai platesc taxa si restul.doar o sa-mi puna ceva aditional la civ si schimb talonul.mult mai simplu.manopera la recarosare nu ma va costa foarte mult.si eu stiu ce am pus pe a mea pana acum.kit de distributie , filtre , rulment ,etc.alta mai buna nu am bani.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
diferentele tin de bord design si computer bord, faruri si stopuri, ceva pe la bara fata spate ( forma, prindere), interior( scaune), electronica ( unitatea abs ).partea de electronica e cea mai importanta, si electrica motorului, daca portezi motor_cutie_planetare pe phase1, pentru ca era 1.6 pe ph 1.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Salutare, imi pare rau de Lagunica ta, dar da-le naibilui de fiare ca alea se fac, bine ca esti tu intreg si sanatos.....
Vezi pe siteul asta http://dezmembrariautofranta.ro/ , eu am fost la ei si sunt superok (cel putin cu mine au fost baietii), au si nr de telefon pe site. Pe de alta parte, intreaba si la RAR sa nu "investesti" banii intr-o prostie, mi se pare ca la recarosare, masina adusa trebuie sa fie mai noua decat cea pe care o inlocuieste, sau asa ceva. Deci nu vad cum poti recarosa un phase 2 cu un phase 1. Documenteaza-te bine la RAR sa nu-ti faca aia vreo surpriza nasoala... Bafta man.. |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sa nu cumva sa fie lucruri fisurate prin masina ta de acum si sa le iei de bune si cand mergi cu ea sa cedeze.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
maxinino |
![]()
|
multumesc mult pentru sfaturi.am intrat pe site-ul dezmembrariautofranta.o sa sun maine sa -i intreb.la rar am intrebat cum se face.oricum intai trimit copie dupa actele masini ce vreau sa o iau sau a caroseriei si apoi dau bani.copia se trimite la bucuresti impreuna cu pozele si actele masinii mele si daca isi dau acordul atunci o cumpar.mecanicii care o sa o faca sunt prieteni cu mine.doar ei s-au ocupat de masina mea pna acum.o sa imi spuna daca ceva nu e in regula si o sa cumpar piesele noi.oricum alta solutie nu prea am.eu a mea am luat-o cu 3200 de eoro din franta direct de la renault(autohaus)cu factura de la renault.am platit 400 si ceva de euro taxa.si cu ce am mai schimbat (kit de distributie , ulei ,filtrte ,rulment pe spate)am ajuns pe la 4000.si sunt foarte multumit de ea.nu am mai avut probleme deloc.chiar daca inainte am avut un opel vectra.deci si daca as vinde-o asa cum e pentru piese nu stiu ce bani as lua pe ea si nu as avea diferenta sa-mi iau una la fel de buna.prefger sa mai bag 1000-1500 de euro in ea.parerea mea.poate ma insel.sunt alti aici care se pricep mai bine.oricum cand o sa reusesc si cum o sa fac poze si o sa le postez aici.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
deci...mai asteptam cu dezmembratul? ceasurile din bord m-ar interesa..sau doar plasticul de la ele in cazul in care te apuci de " imparteala" .
This post has been edited by Adi R5: 9 Jun 2009, 23:26 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
maxinino |
![]()
|
adi r5 vad ca esti din arad.nu ai cumva nr. de telefon de la shrotul din arad.las vegas parca se numeste sau cel de la vinga?
sa intreb si acolo. |
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
nu am ..dar am sa "le fac" rost.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Par buni oltenii...
o caroserie relativ intreaga stiu si eu pe la Piatra Neamt... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
maxinino |
![]()
|
multumesc adi.pana acum am gasit in tm. o caroserie la 400 de euro si am sunat la dezmembrariautofranta si au la 500 de euro.problema e ca amandoua sunt laguna 1 phase 1.din 1996.am intrebat la rar si au zis ca nu conteaza anul ci sa fie acelasi model.trebuie sa duc copie dupa acte si-mi spun daca e in regula pentru recarosare.o sa sun maine la cele din arad.am mai gasit pe http://autoarad.net/PARCURI%20AUTO.html mai multe adrese.mi-am facut un calcul si daca gasesc una la 500 de euro +omologarea 200 +manopera ajung la 1000 de euro.e mai rezonabil asa , decat sa sper sa iau 1000 pe a mea si sa nu pot sa-mi iau alta.chiar daca mai trebuie sa iau ceva piese si le iau noi tot cred ca merita efortul.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
400 euro intreaga caroserie si mie mi-a cerut cineva 100 euro pe bara spate
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
pai cred ca se cumpara mai putine caroserii decat bari..
![]() si oricum, caroseria e doar structura de metal, fara acareturi, nu? |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 April 08 ![]() |
super naspa pt masina dar bine ca ai scapat u cu viata,diferente intre faza 1 si 2 sunt mici deci nu te inpiedica sa cumperi o caroserie de faza 1 si eu am tot faza 2 si am pus o usa de faza 1 sunt unele diferente la usa in interior usi dar in rest nu si la restu caroseriei este tot la fel la faruri se potrivesac si celalate nu stiu precis daca merge la lampile pe spate acolo sar putea sa difere
|
--------------------
Renault
b568
- PH-84-WAY
Laguna 16.16v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Maxinino, daca poti sa trimiti si niste poze cu una din caroserii, sa vedem ce iti mai trebuie
mi se pare ca ai nevoie de hayon de phase 2, dar nu sunt sigur... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
maxinino |
![]()
|
maine merg sa o vad pe cea din tm si o sa-i fac poze.cea din craiova e 500 de euro si a spus ca e completa.doar motorul lipseste.oricum merg cu un prieten care se ocupa cu vanzare de masini.mie cei de la dezmembrari mi-au spus ca pana in 1000 de euro.l-am pus pe el sa vorbeasca si mi-a negociat la 400 de euro.daca nu e in regula caroserie atunci acelasi prieten imi aduce una din franta din 1996 in 800-1000 de euro in fata casei.functionala.si ca sa nu platesc taxa ii fac recarosare la a mea.dar in primul rand trebuie sa fac o copie dupa acte de phase 1 si sa merg la rar sa vad daca accepte recarosarea.azi am sunat la arad dar au spus ca nu au decat piese si nu caroserie intreaga.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 1,6 16 v
|
|
Adi R5 |
![]()
|
bafta in continuare.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:01 |