Va place MotoGP?, 46
![]() ![]() ![]() |
Va place MotoGP?, 46
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma intreb ce Dumnezeu i-au facut la fractura? I-au dat cu superglue? Incredibil!
Sunt curios RdP cand revine! Tot fractura dubla de tibie si peroneu! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Cred ca cea mai mare problema sunt vibratiile care apar si posibil ca sa i se fi administrat lui Vale ceva calmante ca altfel nu imi imaginez cum a putut merge asa tare.
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cine e pe primul loc?
![]() Preferatul vostru ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Este adevarat ca a castigat motocicleta fara pilot.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DanCVA |
![]()
|
Am stat noaptea trecuta sa vad cursa de la Laguna Seca. Prea multe abandonuri. Pilotii americani nu au impresionat, iar motocicleta fara pilot a iesit in decor destul de violent.
Clasament Laguna Seca: 1. Lorenzo 2. Stoner 3. Rossi ... si altii. Am ramas surprins cand l-am vazut pe Rossi in carja dupa ce s-a dat jos de pe motocicleta. |
--------------------
Renault
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
oribil accident.. calcat de doua motociclete...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tomizawa e gata! E incident de cursa! Dar nu as vrea sa fiu in pielea lui DeAngelis!
Imi aduc aminte si de no.74 Daijiro Katoh! Facut bucati si el la Suzuka acu' vreo 7 ani! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Din ceea ce vad eu, 2 motociclete au trecut peste pilotul japonez.
Oricum, RIP. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
Rossi a castigat cursa in Malaezia, iar Lorenzo titlul.
|
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
Mai bucuros sunt pentru victoria lui Rossi!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ce cursa de recuperare, ce spectacol! Bravo!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
DanCVA |
![]()
|
Imi pun mari sperante la anul in motocicleta italiana cu pilot italian, mai ales ca l-am vazut pe Rossi cum zburda dupa ce s-a vindecat.
|
--------------------
Renault
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Sper sa treaca cu bine si de operatia de la umar planificata pentru sfârșitul sezonului.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
@dan: Inca nu e vindecat! Mai are o operatie la umar si cand se da jos de pe motocicleta e ajutat! Inca mai are de recuperat! Dar e bine ca si asa schilodit se misca bine!
Si inca un lucru bun e faptul ca Ducati se misca bine in ultimele curse comparativ cu restul sezonului unde au fost relativ lenti! Inseamna ca motocicleta nu mai are foarte mult pana ajunge imbatabila cu Rossi pe ea! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DanCVA |
![]()
|
Am auzit de la CataT de operatia la umar. L-am vazut in cursa cu picioarele intinse ca la motocross si am presupus ca este intreg. Mi-a aduc aminte cand mergea in carje si iesea pe locurile 4-5. Acum este parfum.
Sunt curios cum o sa arate combinezonul lui la Ducati. Parca galbenul si verdele nu dau bine cu rosul. ![]() Cred ca Ducati si Marlboro schimba culoarea in albastru. Poate se combina si Fiat. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
Fiat e sponsorul lui Rossi! Asa ca poate nu in 2011 dar in 2012 sigur schimba echipa si vine la Ducati mai ales ca Lorenzo va fi sponsorizat de Telefonica!Galbenul aprins e culoarea preferata a lui Rossi!
La intrebarea cum o sa arate e simplu: CIRC! Mai ales cu THE DOCTOR scris pe fund in toate culorile! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CataT |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
DanCVA |
![]()
|
Am pierdut cursa din Australia ca nu m-am trezit la timp.
![]() A castigat Stoner cu 8 secunde avans fata de Lorenzo, iar Rossi, plecat de pe 8, a iesit pe 3 dupa ce la depasit in ultimul tur pe Hayden. Dupa Valencia Rossi are acordul de la Yamaha sa testeze cu Ducati. |
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
Ca sa vezi cum se schimba omu'! Am inceput sa ma bucur de victoriile lui Stoner-care, parerea mea, e zero barat si profund antipatic-pentru ca ii furnizeaza lui Vale o motocicleta buna pentru 2011!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma cand se termina campionatul?
deja au aparut imagini cu testele honad/stoner si ducatti/rosi.... http://www.crash.net/motogp/gallery/1/2010...879/photos.html rosi.... This post has been edited by b76bgaarh: 12 Nov 2010, 17:52 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
Ce ai mah? S-a terminat saptamana trecuta!
Testele au fost marti si miercuri la Valencia! Adica, acolo unde a fost ultimul gp, pe circuitul Ricardo Tormo! Le sta bine in galben: Si lui Vale si lui Jeremy Burgess! This post has been edited by Solon: 12 Nov 2010, 19:53 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Solon |
![]()
|
http://www.gsp.ro/auto/moto/foto-valentino...ala-223787.html
Ia uitati ce bine vine verdele fosforescent pe rosu! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CataT |
![]()
|
Sa vedem daca da bine contrastul si cu cea mai mare treapta a podiumului.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
Anu' asta nu! Din 2012 poate!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DanCVA |
![]()
|
Hai ca o sa fie frumos anul asta. Sper sa nu vedem accidentari.
|
--------------------
Renault
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Sunt curios ce-o sa faca la Ducati.
thumb_610_x_407_223787_325629__gis8716.jpg |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:30 |