incalzire motorp
![]() ![]() ![]() |
incalzire motorp
zeteacalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 November 13 ![]() |
|
||
--------------------
reno
laguna
1998
|
|||
andreias |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 18 September 12 ![]() |
Problema cu indicatorul de temperatura al apei din bord e reprezentata de lipsa contactelor de la firele de masa - unul e situat sub filtrul de ulei , si unul in zona de sub baterie.Curata aceste contacte ft bine si daca indicatorul nu se corecteaza verifica si senzorul de temperatura a apei siuat pe partea dreapta a motorului.
|
--------------------
renault
laguna 1 phase 2
1998 1,6 16v
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
Am si eu problema cu temperatura apei dar in sensul celalalt...nu indica.
Contactele de masa sunt curatate in service acum doua luni cand au detectat o problema cu incarcarea bateriei si au ridicat masina pe elevator si au curatat toate contactele. Acum o sa insir si eu o serie de intrebari ca poate a mai avut cineva problema asta si a rezolvat-o -care este senzorul de temperatura al apei? Eu am vazut un senzor pe partea dreapta a radiatorului. Mai este si alt senzor (pe motor)? -cum pot verifica acel senzor daca functioneaza in parametri optimi? -cum pot verifica daca ceasul de la bord nu este defect? PS: toate furtunele de apa, inclusiv cele care duc la radiator se incalzesc si caldura in masina baga normal (asta cred ca elimina defectiunea termostatului) PS 2: Masina este din 1997 cu motor de 1,8 Multumesc |
--------------------
Ex-Renault
21
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990
- BV 02 GZR Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
AeoN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 13 April 09 From: Craiova ![]() |
vezi ca sunt poze cu senzorul,depinde de motor ,mono si multipunct.
Unul are 2 unul are 1,cred ca al tau are 2 ,cel verde indica temperatura pe ceas. Eu cred ca pb ta este la bord,senzorul ar trebui sa fie dus de tot sa nu mai indice nimic(sau ai cablaj intrerupt intre senzor si ceas). |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 8V
1997 RTE
- DJ 09 DZB
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
Motorul este cu injectie monopunct. Cateodata acul se ridica dar nu mai mult de o liniuta si nu mai mult de 1-2 minute dupa care coboara iarasi jos de tot.
O sa ma uit pe motor sa vad unde este plasat. Cel de pe radiator ce rol are? |
--------------------
Ex-Renault
21
|
|
GZR |
![]()
|
S-a rezolvat prin schimbarea sondei de temperatura.
|
--------------------
Ex-Renault
21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:39 |