inmatricularea unui autovehicul si ITP-ul
![]() ![]() ![]() |
inmatricularea unui autovehicul si ITP-ul
B30KDT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nush cum e la voi la capitala, eu sunt din buzau de fel si acolo am facut totul in 2 zile la modul ca a 2-a zi la 13:00 aveam numerele noi la masina (prima mea inmatriculare). Totul este sa gasesti pe cineva binevoitor care sa iti spuna ce sa faci si unde se poate face, sa nu fie nevoie sa alergi degeaba peste tot. Numerele sunt singurele pt care trebuie sa astepti sigur (dar in 2 ore ar trebui sa le primesti).
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
" ... itp-ul vreau eu sa-l fac sa ma duc eu cu masina si sa fie pe numele meu ..."
Faza asta n-am inteles-o! ITP se face pe masina, nu pe persoana ! Fa ITP-ul si apoi inmatricularea, cand vei avea buletinul, acesta se "transfera" in noul talon. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
ITP il vei face ori cum atita timp cit el va expira
Te sfatuiesc sa mergi la o statie ITP sa intrebi acolo si sigur vei gasi un ajutor Timpul de 3 zile este mult prea scurt ,numai programarea la RaR poate dura 1 saptamina . Cea mai buna varianta este sa mergi acum cu masina cu vechiul propietar sa ii faca ITP ,acest ITP facut este valabil 2 ani si va ramine in talon la tine |
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
ITP-ul nu conteaza cine il face. Chiar daca il vei face acum, cei de la ghiseul de inmatriculari iti vor transcrie in noul certificat de inatriculare ITP-ul.
Cel mai mult dureaza vizita la RAR. Numerele de inmatriculare si certificatul se elibereaza la orie ghiseu din tara in maxim 2 ore, pt numere la rand si maxim 2 zile, pt cele preferentiale. Bafta ! |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mai e ca pe vremuri, eu am fost programat la rar pentru identificare la 2 zile dupa ce am sunat (aveau liber si in ziua urmatoare, dar n-am putut eu).
ar fi bine totusi sa faci ITP-ul pana sa te apuci sa alergi dupa restul actelor (intr-o perioada la RAR iti cereau pt identificare sa ai ITP valabil inca 3 luni, nu stiu daca acum mai cer asta). pentru ITP iti trebuie CIV-ul, talonul si buletinul tau, prezenta proprietarului nu e necesara. din ce stiu eu (am inmatriculat recent) cel mai mult dureaza partea cu administratia financiara, dar si asta depinde de sectorul in care esti. la sectorul 5 dureaza cam 2 zile obtinerea certificatului fiscal (la sectorul 3 am inteles ca se elibereaza pe loc). la rar pierzi cam 3-4 ore (dintre care o ora acolo si restul pe drum), la Udriste astepti 24 de ore (inclusiv pentru pastrare numere) |
-------------------- |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
ok, deci nu este necesar sa se prezinte proprietarul la itp
asta ma interesa in mod special |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Rover |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 August 07 ![]() |
bun, din cei care au facut mai recent o inamtriculare, poate sa-mi explice cineva care sunt pasii de urmat?
la modul: 1. faci actele cu proprietarul (ce acte? contract de v-c de mana?) 2. te duci acolo... 3. te duci dincolo? fiindca n-am priceput nimic care ar fi pasii PS. ITP-ul meu e valabil pana la jumatea anului viitor, deci n-am probleme cu el, vreau doar sa trec masina pe numele meu. masina este cumparata din craiova, iar eu am domiciliu de bucuresti This post has been edited by Rover: 25 Nov 2007, 12:46 |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cel mai simplu: faci contract de vanzare-cumparare cu fostul propietar si dupa aia te duci la o firma de acte auto(comision 70 ron) si alearga ei peste tot pentru tine.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Rover @ 25 Nov 2007, 13:30) bun, din cei care au facut mai recent o inamtriculare, poate sa-mi explice cineva care sunt pasii de urmat? .............. vrei sa personalizam pasii pentru tine ( gen "te duci, tu Rover, la Administratia Financiara....") sau e suficient si ce scrie in topicul asta http://www.daciaclub.ro/Inmatriculare-Masi...and-t17378.html ? |
-------------------- |
|
Rover |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 August 07 ![]() |
este suficient, multumesc frumos
![]() o intrebare mai am: contractul de VC este vreun formular anume pe la admin financiara sau pe altundeva sau se face la notar sau pot sa-l fac si eu de mana pe o foaie de hartie? |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
Smiley |
![]()
|
exista un formular standard, il gasesti la birourile de acte de pe la udriste(bucuresti) sau prin targurile de masini. are 3 foi de culori diferite, care se impart intre vanzator si cumparator (din ce tin eu minte, vanzatorul ramane cu foaia rosie).
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:16 |