Reparatie buton comanda vocala, Renault Laguna 2 facelift
![]() ![]() ![]() |
Reparatie buton comanda vocala, Renault Laguna 2 facelift
bogdan.stavar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) p1160219.jpg ( Size: 66.85k ) Number of downloads: 471 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
iata ca mi-ai reparat si butonul acesta...pentru cei cu comenzi vocale (laguna 2 facelift) se rup firele de la butonul de comanda. Eu am lipit firele acolo la loc fara sa fac alte modificari si merge fara probleme butonul de comanda vocala. Dar trebuie schimbate cele 2 fire deoarece sunt foarte rigide asta e si motivul pentru care se rup. Eu am pus 2 fire foarte moi si sper sa tina.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
micleadragoscostin |
![]()
|
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
ce face comanda vocala... adica la ce da comanda?? se poate pune pe laguna mea, daca nu are de fabrica?? (masina din semnatura)
Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
pai ea vine impreuna cu toata navigatia si bluetooth si consta intr-un buton in capul manetei de semnalizare care apasat dai comenzi vocale la telefon, navigatie etc. De exemplu apasa si spun "Call Michelle" si suna o eticheta vocala din agenda mea sau "Destination home" si imi arata drumul spre casa pe navigatie.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
micleadragoscostin |
![]()
|
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
am inteles... in afara de Navigatie, scaune electrice si xenon din fabrica, am de toate
![]() ![]() Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|
ovex |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 24 October 07 ![]() |
Salutare,
Din pacate mi-a cazut si mie butonul de comenzi vocale, intrebarea mea este cum ai reusit sa schimbi firele daca maneta nu se desface? le-ai schimbat pana la intrarea in maneta? |
--------------------
.
.
. Renault Laguna 2, 1.9DCI, 130CP - 2007- SB 80VEX
Renault Megane 2, 1,5DCI 86 CP - 2007- SB 57SVU Renault Clio MTV 1.4 16V 98cp, 2000 SB 40VEX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:56 |