valoare maxima in % admisa la amortizoare
![]() ![]() ![]() |
valoare maxima in % admisa la amortizoare
corvinarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Mie la testele de amortizoare toti, inclusiv reno, mi-au zis ca 30% ar fi pragul la care trebuie neaparat schimbate. Asta la obiect.
Pe langa: Cand am luat Laguna aveam 28 pe spate amandoua. Le-am schimbat si diferenta a fost clar sesizabila. Jenti 17. La cea vreme dup-aia le-am schimbat pe fata la 45 stanga 48 dreapta si diferenta era mai mult efect placebo. Daca inteleg bine nu ai platit schimbul de amortizoare spate, deci zic ca ai iesit chiar OK. Si eu am avut impresia ca amortizoarele spate la Lag se duc mai repede ca cele fata, probabil o cauza pentru moartea frecventa a celebrelor bucsi punte spate. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
mie mi-au iesit intre 58 si 61% ... mi s-a spus ca 60% e pragul minim ...adica ce e mai mic de 60% ...ar cam trebui schimbat...si unde am facut testul asta nu aveau nici un interes sa ma abureasca ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
cam pe la 40 50% trebuie schimbat. La a mea in franta pe fisa de inspectie aveam 85% si 86% pentru fata si 82% 83% pentru spate. Din ce am vorbit acolo cu un mecanic a spus ca cand sunt noi ies cam pe la 92 pana la maxim 95% si ca cat timp nu scade sub 50 sunt ok.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
chiar nu stie nimeni care este valoarea la care ar trebui schimbate pe garantie?
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
mey ..eu testu' de amortizoare l-am facut la un centru de ITP-uri ...si mi-au zis ca limita e 60% .....
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Pai tot la centru ITP mi0au zis mie 30. Se pare ca e foarte multa legenda in domeniul asta. Cam ca si aia cu schimbatul periutei de dinti. Musai odata la 3 luni una noua cu 300 de mii care curata si limba.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 10:59 |