PROBLEME SISTEM TURBO, -soft original upgradat vs. tuning-
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME SISTEM TURBO, -soft original upgradat vs. tuning-
laguna_2_interceptor |
![]()
|
||
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
clar si de la cutie se trage ..laguna a fost gandita pt confort ..nu pt liniute ......si a doua chestie puterea comapar-o ...s-ar putea sa fie diferita ....30 cai in plus sau in minus se simt ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
lucianchiriac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am o parere extrem de proasta fata de mecanicii de pe la Reno (in special Cobalcescu). Sint unii prosti si aroganti, habar n-au pe ce lume traiesc si tu le dai pe mina masina pentru care muncesti de-ti sar ochii din cap.
Eu am facut chiptuning acum un an si ceva la ASPAD (e un link mai sus). Chiar se simt cei 30 de cai si nu am avut niciodata probleme. E drept ca mi-a sarit inima din chiloti acum doua luni cind mi-a sarit furtunul de la pompa de vacuum dupa ce mi s-a facut service-ul de 45.000 km si cretinii de la Cobalcescu ma puneau sa schimb toata turbina (approx 50 bulioane cu tot cu manopera). Una peste alta depinde muuult de stilul de condus. Intr-adevar, Leguma nu a fost construita sa-i dai liniute pe strazi cu smecherii cu BMW-uri de 250 de cai si cine isi inchipuie ca o data tunata masina se va transforma intr-o bestie se insala. Lag-ul de turbina nu dispare, consumul e aproximativ la fel (chiar acum am facut un drum la Mamaia si inapoi, pe autostrada i-am dat constant 160km/h, consum mediu 7.2 l pe computerul de bord). Avantajul mare e ca rezerva de putere chiar te ajuta cind intri in depasiri sau prin oras cind vrei s-o arzi nitel mai repede. This post has been edited by lucianchiriac: 26 Jun 2007, 12:51 |
--------------------
Volkswagen
Passat
2007, V6 FSI 4Motion, 250CP Enjoy,
Lucian |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- o alta afirmatie gratuita mi se pare acea ca faci chip tuning si tuning in general doar pentru ''liniute'', sunt pasionat de tuning inainte sa apara sau sa se stie la noi de sprint pe distante de 400m sau liniute, niciodata nu mi-am tunat masina sa fac pe cineva la liniute, mi-am tunat masina pentru performanta in rulare, pentru un look personalizat, pentru a avea ceva distinctiv si lista poate continua... nu spune nimeni ca daca ai tunat masina automat esti participant la curse legale sau nu deci nu vad de ce Laguna trebuie asociata cu liniute... faci chip tuning si pentru a avea mai mult atunci cand ai cu adevarat nevoie, cand ai de facut o depasire... sau cand ai chef de joaca cu cineva care iti subestimeaza masina in trafic, de ce nu?
![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 21:12 |