McLaren -Mercedes: echipa in pericol?
![]() ![]() ![]() |
McLaren -Mercedes: echipa in pericol?
FISICHELU |
![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Luminos
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
si mai luminos
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Un viitor excelent atat timp cat or sa o tina asa cu masina fiabila si buna.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intunecos
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care pericol......
sa ii tina pe ei inteligenta de a face masini bune si atunci nu e problem.......sa nu mai patim ca anul trecut...nici o vctorie....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Yea yea nigger..go
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cum le vad (a se citi "doresc") eu viitorul?
Intotdeauna locul 2, in spatele lui FERRARI !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
sunt fan Ferrari, imi doresc ca tot timpul Ferrari sa fie numero uno, e greu, totul in viata se petrece ciclic. La Ferrari va urma o perioada de decadere, e firesc, se schimba oameni, se schimba obiective.
Anul acesta Mercedes face legea, la anul se pare ca BMW vrea sa atace titlul, dupa cum ii stiu pe cei de la BMW ii cred in stare de o surpriza foarte placuta pentru fanii BMW. Ferrari intre timp se va zbate sa le faca fata, nu stiu daca vor mai reusi vreodata sa obtina intr-un mod asa de categoric performantele care le-au obtinut cu Schumi, Jean Todt, Ross etc. Deci in clipa de fata tandemul Alonso-Nigger sprijiniti de un material tehnic de exceptie este invincibil. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(borciparte @ 20 Jun 2007, 19:54) Ferrari intre timp se va zbate sa le faca fata, nu stiu daca vor mai reusi vreodata sa obtina intr-un mod asa de categoric performantele care le-au obtinut cu Schumi, Jean Todt, Ross etc. Deci in clipa de fata tandemul Alonso-Nigger sprijiniti de un material tehnic de exceptie este invincibil. Nu mai grai asa, pacatosule !!!!!! ![]() Uhhhh, piei drace! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
in momentul de fata nemultumitul e alonso. nigger vrea doar sa castige dar alonso trebuie sa-si apare onoarea si pentru inceput trebuie sa nu se mai planga de faptul ca este la o echipa englezeasca ce favorizeaza pilotul englez. oare nu isi da seama ca la reno era copilul lu` ghosn?
This post has been edited by dadu: 20 Jun 2007, 21:21 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Echipa n-o sa aiba nimic de pierdut.Alonso nu prea inghite faptul ca este pus in umbra de un pusti de 22 de ani, care in primul an in formula 1 face istorie.Toata atentia ii este acordata de toate lumea lui L.H,iar F.A,fiind campionul ultimelor 2 sezoane nu prea inghite asta. Orgoliul de latin
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu uitati ca la McLaren este o traditie sa aiba 2 piloti care sa se lupte pentru campionat. Mai stie cineva de duelurile Senna-Prost?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
hmchorse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 July 07 ![]() |
Alonso tre' sa fie temperamental. Iar ala micu' e real talent. O sa se iste niste discutii tari acolo... Nu prea il vad pe Alo stand placid cu asa concurenta in casa.
![]() |
--------------------
logan
laureate plus
2007
- b94ceh/b45jks
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
ady85btz ..... Orgoliul de latin ?
Pai poti fi neamt sau de un calm englezesc tot te roade daca tu esti campionul ultimelor doua editii si te bate constant colegul de echipa,un incepator,un necunoscut (pina in acel moment). E un fenomen LH asta trebuie sa recunoastem. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:38 |