Probleme megane II.I estate 1.9dci coroana demaror
![]() ![]() ![]() |
Probleme megane II.I estate 1.9dci coroana demaror
vnycus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane estate
2006
|
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Unde ai schimbat distributia? Ce service?
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
vnycus |
![]()
|
la un service (mai nou reprezentanta Kia) din Braila...
|
--------------------
renault
megane estate
2006
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Fulia nu este treaba complicata si se va schimba spui, coroana de care vorbesti, parerea mea, nu este o problema, 90% din masini sigur au bucati sarite din dintii aceea. Acolo este o forta mare cu care actioneaza electromotorul coroana aceea si este normal sa mai sara cate un colt din ea, dar pana la momentul cand va patina coroana electromotorului pe cealalta, e cale lunga si km de facut. Atunci sa iti faci probleme. Si tine cont ca electromotorul nu se va opri mereu in acelasi loc sa-ti uzeze numai acei dinti. Stai linistit ca nici la Dacie nu am vazut sa se schimbe acea coroana vreodata, tu totusi ai Renault. Bafta!
|
--------------------
Renault
Trafic
|
|
vnycus |
![]()
|
Sal...Ms de reply... Cel care mi-a schimbat distributia mi-a zis ca ... faptul ca are dintii uzati pe portiunea unde isi face oprirea .... imi va face probleme candva... Sper sa mai tina ceva vreme .... fulia dap o sa o inlocuiesc in curand....
Mai am o intrebare daca ma poti ajuta cu o parere... dupa ce mi-a inlocuit distributia cand am motorul subturat si accelerez sau cand schimb vitezele se aude ca un mic harait (ca si cand ar patina o curea).... acuma el a avut un aparat si mi-a masurat tensiunea din curea .... si mi-a reglat-o in limitele scrise de renault .... era undeva pe la mijloc. Nu imi pot da seama de la ce ar putea fi. Am schimbat (curea+rola, pompa apa, curea accesorii + rola autointinzatoare...). Aud numai cand nu am nimic deschis ... adik e f liniste si numai cateva secunde pana intra motorul turatie.... |
--------------------
renault
megane estate
2006
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Ceea ce auzi tu nu poate fi de la cureaua de distributie pentru ca aia nu patineaza ca are caneluri fixate fiecare in santuletul ei. Punct. Fluieratul care il auzi tu este de la cureaua de accesorii si patineaza o idee la inceput inainte sa intre in ritmul ei normal de functionare. Fluiera din cauza ca unul din accesoriile schimbate sau toate sunt noi si un pic greoaie in functionare pana se rodeaza putin. si este probabil ca acea curea care le antreneaza sa nu fie prea bine torsionata de rola intinzatoare care nu stiu daca este originala. Daca in ceva km mersi se va mai auzi si nu isi va da drumul trebuie verificat, dar cred ca isi va da drumul sigur.
|
--------------------
Renault
Trafic
|
|
vnycus |
![]()
|
Am inteles ms... si eu ma gandeam la fel mai ales ca neturat nu se aude nimic.... numai cand e subturat si urmeaza sa il accelerez...
kit-ul de distributie de accesorii si pompa sunt toate de origine renault .... adik pe cureaua de distributie scria gates .... pe nus ce rola made in japan.... deci nu sunt aftermk. Speram sa nu fie nika imp....ms de rasp |
--------------------
renault
megane estate
2006
|
|
CRY 79 |
![]()
|
La foarte multi km fara probleme si SARBATORI FERICITE.
|
--------------------
Renault
Trafic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:24 |