cu ce cauciucuri a venit masina?
![]() ![]() ![]() |
cu ce cauciucuri a venit masina?
megane1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ei, nu fi si tu asa stresat acuma - aluneca doar pe frana brusca - dar te face sa mai prudent.
Stai linistit ca nu mori de la ele. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
megane4life |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 July 05 ![]() |
Eu tot Goodyear NCT5 am primit pe masina. In 2 ani am parcurs 32000 km si nu am avut nicio problema cu ele. Roata de rezerva este inca nefolosita. Abia acum incepe sa se simta uzura, cam scartaie la viraje. Dar, per amsamblu, sunt foarte multumit de ele.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 1.4 16V Megane II Sedan, 1.4 16V, Influence, rouge de feu, iunie 2005
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu "solutionare" problemei expuse. Am primit mail de la VC prin care mi se spunea ca masina...serie sasiu...bla bla bla...a fost livrata cu al cincilea cauciuc diferit ca marca si ca este totul normal si nu am motive de ingrijorare si ca sa nu uit ca roata de rezerva trebuie sa iti asigure deplasarea pana la cel mai apropiat service. In aceeasi zi primesc mail de la directorul de calitate de la Cobalcescu prin care imi propune sa imi aleg o zi in care sa vin la ei sa imi schimbe roata de rezerva. Deci...asadar...in consecinta....e o mare varza. O sa ma duc (poate) sa schimb roata de rezerva...dar tinand cont ca acum am pe fata Continental ceva cu Sport2 iar pe spate cele cu care a venit masina adica Continental EcoPremium....Intr-un final asta a venit ca solutionare a problemei. Cat despre Sama...a trimis raport catre Reno prin care spune ca explozia cauciucului a fost cauzata de un factor extern si ca nu intra la defect de fabricatie...(normal si de asteptat de altfel)
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
tocmai a venit cu 5 X Goodyear NCT5.
205/55/R16 |
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul primit de ciobi de la VC se poate traduce in felul urmator: amaritilor de la renault care iau facut masina li s-a terminat stocul de anvelope de o anume marca tocmai la masina lui, asa ca ultimele patru i le-au pus pe masina si rezerva din alt lot. Trebuiau sa precizeze ca a avut noroc, ca daca gaseau trei anvelope de un fel si doua de alt fel (sau, cazul perfect, anvelope de cinci feluri) asa i le puneau. Ma mir ca nu i-au pus anvelope cu dimensiuni diferite, ca in talon sunt trecute doua dimensiuni ce pot fi utilizate.
Raspunsul ca roata de rezerva trebuie sa asigure deplasarea pana la cel mai apropiat service este o mare vrajeala a lui VC, vrand parca sa spuna ca "ce ne deranjezi domnule cu probele din astea, noi nu avem timp de roata ta de rezerva". Nu se poate sustine asa ceva atata timp cat o anvelopa ca cea de pe rezerva lui ciobi este montata pe alte masini noi, nu numai pe rezerva. Se pare ca numai ciobi a avut noroc de diversitate la anvelope. Eu am primit masina cu 5 Continental EcoPremium, patru montate pe jantele de aluminiu si rezerva pe janta de tabla. Oare cum ar fi fost sa primesti masina cu 2 jenti de aluminiu si trei de tabla sau alte variante? Cred ca VC ar fi spus ca e normal, ca nu se recomanda iarna sa mergi cu jante de aluminiu... |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@geocosma: tot ce pot sa zic este LOL...si ca nu esti departe de adevar...asta e ..facem haz de necaz. Dupa 7500 km in doua luni si o saptamana usile din fata zdrangane, geamurile scartaie (si ar trebui sa platesc ca sa nu mai scartaie...caci "aceasta nu este o interventie in garantie") un colier de la toba de esapament era desprins (iar ei sustineau ca este fulia defazoare), am facut pana si explozie in aceeasi zi pe transfagarasan, roata de rezerva are alt cauciuc, masina consuma 14 si chiar mai mult in oras, tweeterul de la senzorul de parcare cade din locul in care e prins (si pentru asta tre sa iau legatura cu firma care a montat alarma si senzorul de parca io acolo am dat cei 15600 de euro), firul de la senzorii de parcare atarna intr-o veselie pe sub bara spate, masina a venit murdara, cu pragul zgariat, senzorii de parcare montati prost si bara spate zgariata (astea ultimile s-au rezolvat la o sapt dupa ce am luat masina), primesc raspunsuri contradictorii de la 2 reprezentanti si producatorului (VC si Cobalcescu - referitor la roata de rezerva), capacul de pe motor lipseste pentru a face economie.....cu toate astea recunosc ca masina imi place...dar pentru asta nu si-a dat nimeni silinta...poate doar producatorul....cand a facut designul. Cam asta e concluzia celor 7500 km / 2 luni de la achizitie. Si ca sa mentin statutul de roman obisnuit cu lucrurile de calitate si servicii pe masura...o sa zic...bine ca nu e mai rau de atat...se putea intampla si mai nasol....si tot asa...Sunt prea pretentios?Sunt un pic isteric si deplasat? Se prea poate....
This post has been edited by ciobi: 11 Jul 2007, 09:18 |
--------------------
Renault
2007
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
4 x Michelin Pilot. la roata de rezerva nu m-am uitat inca (suntem in stadiul in care facem cunostinta). Versiunea de echipare e Privilege
|
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
@ aaddrryyss Un nou 1.9 Dci pe forum?
![]() This post has been edited by mannick: 16 Jul 2007, 13:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
aaddrryyss |
![]()
|
1.5 85CP E4 nu ma grabesc defel
|
--------------------
Dacia
1410
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Si ai Pilot Primacy? Nu cumva sunt Michelin Energy?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
ptr aaddrryyss:
nivel echipare, sedan sau hatch ?? ( o pui la semnatura ? ) |
--------------------
Renault
Megane sedan
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
- PH -- xxx
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Sedan, Privilege, GrisPlatine, 1.5 85 E4 fara alte brizbrizuri
Despre cuvantul Pilot sunt sigur ca e acolo, chiar langa Michelin. Mai departe mai scrie ceva cu un alt "font", si nu l-am mai bagat de seama. Eu ma uitasem doar sa stiu daca am Bridgestone_nu_stiu_de_care ce le-am vazut intens criticate pe forum, dar apoi m-am linistit. Oricum, ma mai uit o data cand ajung acasa. Next_day_edit : m-am uitat, scrie si Primacy pe ele. Sunt alte litere, mai imbarligate si mai greu de descifrat, dar cuvantul e acolo. This post has been edited by aaddrryyss: 17 Jul 2007, 08:46 |
--------------------
Dacia
1410
|
|
M2Aurel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 July 07 ![]() |
Va salut cu respect, pasionati si posesori de Renault, in special Megane.
Eu am primit un Megan Sedan Privilege de 1.9 dCI 130CP cu jenti AL standard , anvelope GY si cu roata de rezerva de tabla , nu stiu ce anvelopa. Cred ca e ok avand in vedere ca roata de rezerva este de utilizare temporara. Oricum, e clar ca induce un alt comportament masinii cu 3 roti de AL si una de tabla , cand apare necazul cu pana. Numai bine la toata lumea |
--------------------
Clio Symbol 1.5 DCi
Megane 1.9 DCi
2002 / 2007 Renault Clio Symbol 1.5 DCi 65CP 2002
Renault Megane Sedan Privilege 1.9 DCi 130CP 2007 |
|
catalin_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 July 07 ![]() |
QUOTE(ciobi @ 11 Jul 2007, 10:17) @geocosma: tot ce pot sa zic este LOL...si ca nu esti departe de adevar...asta e ..facem haz de necaz. Dupa 7500 km in doua luni si o saptamana usile din fata zdrangane, geamurile scartaie (si ar trebui sa platesc ca sa nu mai scartaie...caci "aceasta nu este o interventie in garantie") un colier de la toba de esapament era desprins ..... ciobi, cred ca tocmai mi-ai scos de pe lista de optiuni Megane 2 ... Admit faptul ca este posibil sa fi fost tu foarte ghinionist, da' stii ce? nici io nu mi-s tare norocos... Totusi.. toate problemele alea in 2 luni si-o saptamana? Nu-mi vine sa cred! Ori masinile astea noi cu cat sunt mai "dotate" cu atat apar probleme mai multe... Am de la servici o dacie pe injectie, dar de 3 ani de cand o folosesc, in 30.000km facuti de mine, o singura data mi s-a rupt o curea (nu ma intreba ce, ca sunt afon, ceva cu alternatorul? am ridicat capota si fierbea ![]() Cred ca raman pe lista Octavia, Focus si Astra ... Mult noroc d-acuma incolo! |
--------------------
inca nu
Dacia 1300 - de servici :)
2001
|
|
ciobi |
![]()
|
@catalin_b: sa stii ca nici acolo lucrurile nu stau foarte bine. Am avut o Ibiza pana in luna mai anul acesta si am fost prin service de cateva ori. Am un vecin mecanic la PBV si care m-a ajutat cu programarile...dar si acolo se intampla tot felul de nebunii. Acesta este un forum unde cei mai multi intra si isi exprima problemele. Intra si pe vwforum si uite-te si acolo cate probleme apar la masinile noi. Nu ridic in slavi Meganele sau Renault-ul, nu sunt un impatimit al marcii nici pe departe. Dar ca sa iti faci o opinie corecta intra si pe alte forumuri si vezi ce probleme ridica si masinile altor producatori. Probleme mele nu au fost (deocamdata) asa de grave ci doar au venit una dupa alta nefiind vina producatorului ci doar a dealerului. In mare io sunt multumit de masina, mai putin de consum...dar benzina a fost alegerea mea si asta e....Nu uita sa iei in considerare ca pt Octavia trebuie sa astepti aprox 3 luni, nu stiu pentru Focus, iar in ceea ce priveste Astra...vine foarte saraca in optiuni iar cand incepi sa adaugi ajungi la un pret mult prea mare zic eu. Meganele are o groaza de optiuni si de nebunii, pe care daca le-ai pune pe o Octavie sau Astra ar ridica pretul masinii teribil de mult.Bafta in a alege ce e mai bun pt tine.
This post has been edited by ciobi: 1 Aug 2007, 08:04 |
--------------------
Renault
2007
|
|
popescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 August 07 From: Constanta ![]() |
5 michelin primacy+prezoane ptr rezerva
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2,2
2007 privilege
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
bine ai venit, popescu ! Si s-o stapanesti sanatos...
Hai nu fii asa rusinos cu ocazia primului post....pui si o mica descriere a jucariei ? (ghicim deja de la cauciucuri ca e un Privilege)... aparent in ultima vreme se poarta Michelin-uri....oi fi fost printre primii norocosi sa primesc asa ceva la 1.5 dci, cu toate ca lumea tare s-a mirat.... |
--------------------
Dacia
1410
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
5 bucati Michelin, nu stiu de care , trebuie sa ma uit si revin.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
5 X Goodyear NCT5. 205/55/R16 pe jante curcao, rezerva de tabla.
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ted78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 August 07 ![]() |
5 continentaluri, m-am uitat si rezerva e la fel, am optat pt jenti de tabla in ideea ca urmatoarele vor fi de aliaj dar nu cele de la renault de care am auzit numai lucruri "bune" orcum in 10500 cat am de cand am masina nu am avut probleme si nu am mers intotdeanua pe drumuri cu asfalt
|
--------------------
renault
megane
break 15.dci 2007
- b93ted
|
|
ciobi |
![]()
|
@ted78:offtopic: nici sa nu iti iei jante de aliaj de la renault dupa ce ai luat masina. O sa fii surprins cat de scumpe sunt...si cinstit...nici nu sunt prea rezistente. Sa fii bucuros de masina....bla bla bla
|
--------------------
Renault
2007
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
radu_34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 August 07 ![]() |
5 bucati Goodyear nct5 205/55/16
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1,5dci 105cp privilege, beige poivre, mp3
- B 085735
|
|
tyty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 July 07 ![]() |
fratilor v-ati verificat presiunea cand ati luat masina?
eu am banuit ca e mare dar am verificat abia ieri 3 bar le-am desumflat si am bagat azot cat trebuia plus ca am observat ca pe spate zdranganeceva si asta am observat si la alt megan in mers fiind pe un drum mai prost si nu are decat 1300km facuti |
--------------------
renault
megane sedan manager
2007 1.5cdi 85CP
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se desumfla frecvent (destul de putin, ce-i drept) si le mai dau o "pompa" (la vulcanizare, desigur!)
Astept sa imi iau jante, sper!!! si ii pun azot, apoi! Careva vreo vulcanizare cu azot prin Drumul taberei? |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
ciobi |
![]()
|
@tyty: asta cu presiunea mare in roti e deja clasica, daca pot spune asa. Cum deja clasica e si faza ca trebuie sa opresti la prima benzinarie sa alimentezi. Astia suntem cu astia defilam.
Pana acum dupa toate mesajele de pe topicul asta nu am vazut pe nimeni sa aiba 4 cauciucuri la fel + 1 adica rezerva diferit. LOOOL Sunt singurul pana acum?? Asta e chiar frumos si linistitor. Noi sa fim sanatosi ![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Faza cu presiunea si benzina e valabila la mai multe marci.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
- TR 78 VIV Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
QUOTE(ciobi @ 11 Jul 2007, 09:17) @geocosma: tot ce pot sa zic este LOL...si ca nu esti departe de adevar...asta e ..facem haz de necaz. Dupa 7500 km in doua luni si o saptamana usile din fata zdrangane, geamurile scartaie (si ar trebui sa platesc ca sa nu mai scartaie...caci "aceasta nu este o interventie in garantie") un colier de la toba de esapament era desprins (iar ei sustineau ca este fulia defazoare), am facut pana si explozie in aceeasi zi pe transfagarasan, roata de rezerva are alt cauciuc, masina consuma 14 si chiar mai mult in oras, tweeterul de la senzorul de parcare cade din locul in care e prins (si pentru asta tre sa iau legatura cu firma care a montat alarma si senzorul de parca io acolo am dat cei 15600 de euro), firul de la senzorii de parcare atarna intr-o veselie pe sub bara spate, masina a venit murdara, cu pragul zgariat, senzorii de parcare montati prost si bara spate zgariata (astea ultimile s-au rezolvat la o sapt dupa ce am luat masina), primesc raspunsuri contradictorii de la 2 reprezentanti si producatorului (VC si Cobalcescu - referitor la roata de rezerva), capacul de pe motor lipseste pentru a face economie.....cu toate astea recunosc ca masina imi place...dar pentru asta nu si-a dat nimeni silinta...poate doar producatorul....cand a facut designul. Cam asta e concluzia celor 7500 km / 2 luni de la achizitie. Si ca sa mentin statutul de roman obisnuit cu lucrurile de calitate si servicii pe masura...o sa zic...bine ca nu e mai rau de atat...se putea intampla si mai nasol....si tot asa...Sunt prea pretentios?Sunt un pic isteric si deplasat? Se prea poate.... e hilar ce ti s-a intamplat! eu personal nu as fi acceptat masina zgariata, murdara, cu senzorii montati prost. sunt totusi niste bani pe care-i dai din buzunar, pentru care ceri ceva absolut normal... iar daca delaerul se obisnuieste cu asa ceva, numai noi suntem de vina, pentru ca ii lasam. eu am masina mea de aproape un an si am deja peste 18.000km cu ea, si pana acum nu am avut nici o problema cu ea. in alta ordine de idei, va salut pe toti, mie masina mi-a venit cu 5 x michelin energy |
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:20 |