cu ce cauciucuri a venit masina?
![]() ![]() ![]() |
cu ce cauciucuri a venit masina?
ciobi |
![]()
|
||
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|||
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, nu prea cred că e normal.
Mult mai probabil mi se pare să se fi "completat" între mașinile din parc până s-a ajuns la combinația ta. Oricum, Megane-ul meu a venit cu toate cele 5 cauciucuri exact la fel. |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cand am scris mailul catre directorul de la cobalcescu am trimis si un link catre forumul nostru acolo unde imi spuneam problemele pe care le-am avut cu cauciucurile...
asa ca poate reusesc sa strang cateva pareri aici si sa ii trimit linkul din nou, caci angajatii de la cobalcescu cat si VC spun ca e absolut normal pe cand el, directorul, ma cheama azi sau maine la discutii....cica... |
--------------------
Renault
2007
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine a venit cu 5 bucati BridgeStone !!!
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
5 bucati Good year nct 5, super proaste, in sensul ca au 35 k si deja alea pe fata incep sa-si piarda irizatiile de pe crampoane-sa le zic asa- in timp ce alea de pe spate nu au nimic.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
la mine: 5 bucati good year
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate ai luat-o iarna si ti-au echipat-o cu roti de iarna si nu au schimbat rezerva !!!
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
- B
|
|
ciobi |
![]()
|
Am luat-o pe 1 mai anul acesta. Oricum roata de rezerva are cauciuc de vara asa ca nu se pune problema....
|
--------------------
Renault
2007
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
5 BridgeStone
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
viorel31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 2 April 07 ![]() |
5 cauciucuri Bridgestone / multumit deocamdata de ele
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
2007, 1.6, 16v, 110 cp, RNA
- DB-10-LVD
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
5 gume Bridgestone (macar de erau din alea Potenza)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
5 anvelope Continental.
Cred ca orice om cu putina minte realizeaza ca masina vine cu 5 anvelope identice (4 pe roti + 1 pe roata de rezerva). Cineva a facut un schimb la masina ta, asta e clar. Singura intrebare este: de ce a facut schimbul unei anvelope Michelin? Are vreun defect? Poate a fost vulcanizata si nu se vede la o prima inspectie? Nu de alta, dar Michelin este printre cele mai bune marci, daca nu chiar cea mai buna... This post has been edited by padre: 19 Jun 2007, 13:16 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca e valabila intrebarea si pt 2.1 >> 5 Michelin Pilot Primacy..Cum a zis si padre : sigur cineva a facut un schimb la masina ta.
|
--------------------
------
------
------
|
|
ricacristea |
![]()
|
![]() Electromecanic Profesionist Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 07 ![]() |
continental ecocontact 3 made in portugal - pe bicorp
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2007/PA 1.5dCi 85CP
- BZ02AIO
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
5 Dunlop SP 10 - toate ca pasta...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
ciobi |
![]()
|
Mda...tot ce se poate...azi la ora 15.30 ma duc la Cobalcescu sa ma intalnescu cu Dl Dan Grigore, directorul de vanzari. Ieri am trimis mailul iar azi omu a sunat. Sa speram ca o sa rezolv in avantajul meu toata treaba asta. Nu e neaparat deranjant faptul ca e alta anvelopa ci mai degraba ca nu trebuia sa fie asa. Asta vreau de fapt sa vad in acest topic...si chiar sa il prezint mai departe. Atata timp cat ai 4 anvelope la fel de ce sa nu o pui si pe a 5-a, mai ales ca din cate stiu pana si vulcanizarile recomanda sa fie aceleasi tipuri de cauciucuri pe fiecare punte in parte. Renaultul sa nu zica acelasi lucru ca si producatorii de anvelope...mi-e greu sa cred. Profilul de pe Continental este intr-un fel iar cel de pe Michelin este total diferit. Ieri am luat 2 bucati de Continental Sport contact 2 si le-am pus pe fata. Nu am gasit Premium contact asa cum a venit masina. Nu am avut incotro si le-am pus pastea...
|
--------------------
Renault
2007
|
|
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
5 buc Continental EcoContact EP.
La livrare mi s-a si spus ca roata de rezerva este de marime normala si are acelasi tip de pneu.... Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
5 gume Bridgestone
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
5 bucati Good Year NCT 5
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Lenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 25 February 05 ![]() |
Good Year NCT 5.
Sunt ceva mai silentioase la rularea cu viteza ridicata decat Pilot Primacy de la Michelin dar nu cred sunt la fel de performante. Cred ca sunt niste gume decente pentru aceasta masina... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2005 Megane Sedan Lux Privilege 1.5 DCI 85CP (tuxedo+mp3)
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
5 bucati Michelin Pilot Primacy 91V (Made in Spain)
identice si la fel ![]() Cum sa ai cauciuc diferit pe roata de rezerva? Incredibil... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la bicorp 5 bucati gume michelin energy pe 15''
la sedan 5 bucati gume good year nct5 pe 16'' ps rezerva era noua????aveai dungile alea de marcaj verzi...si surplusul de cauciuc????????? rezerva era de aceeasi dimensiune (jeanta) This post has been edited by b76bgaarh: 19 Jun 2007, 16:19 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
5 bucati Good Year NCT5 pe 16''
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
5x GY Eagle NCT 5 205-55-16
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
La fel ca Semit.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
La mine a venit cu 5 bucati Bridgestone B390
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si la mine GY Eagle NCT5 ...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
5 Michelin Pilot primacy 205/55/R16 ...trebuia sa incerci sa rezolvi si problema cu garantia la roata care ti-a explodat ...pt ca masina ta are o luna ..ce puteai sa-i faci sa explodeze?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la fel ca si zetu.. 5 pilot primacy
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ciobi |
![]()
|
Am fost ieri dupa amiaza la Cobalcescu. Am stat de vorba cu directorul de vanzari...de parca el avea vreo treaba cu chestia asta....dar daca m-a rezolvat data trecuta...am apelat si acum tot la el. Omul mi-a explicat civilizat ca el nu se ocupa de probleme de acest gen....in fine. Cert e faptul ca mi s-a spus ca roata de rezerva poate sa aiba un alt cauciuc decat celelalte 4. Dezamagitor....Ca ei nu raspund de rotile de rezerva ale masinilor...ca asa le trimite producatorul...si ca ei nu au ce face. Este normal...nu e nimic atipic....asa zic ei. I-am spus de topicul lansat de mine pe forum si ca o sa ii trimit linkul sa il citeasca. Cauciucul ce facuse explozie si pe care l-am lasat la Sama Service...o sa fie investigat de cei de la Sama (au fost sunati de la Cobalcescu) si o sa emita un raport. Oricum ieri am fost sunat si de cei de la Sama care mi-au spus ca in situatie de explozie nu se considera defect de fabricatie. Defect de fabricatie, dupa cum zice si Cobalcescu, este atunci cand cauciucul se toceste aiurea..fara motiv, cand are portiuni denivelate....etc etc...In concluzie: e normal ca roata de rezerva sa aiba alt cauciuc iar explozia unui cauciuc este influentata de factori externi si nu este acoperita de garantia producatorului. Ciudat este faptul ca pana acum nimeni nu a scris in acest topic ca ar avea alt tip de cauciuc la rezerva. Gongutza si Kata voi ce ziceti....cum trebuie sa fie roata de rezerva?
|
--------------------
Renault
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:46 |