Se pot pune suspensii de Ibita?, Inlocuirea suspensiilor
![]() ![]() ![]() |
Se pot pune suspensii de Ibita?, Inlocuirea suspensiilor
Philip |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 August 08 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- B07WFP
Symbol/2008
|
|||
blacklitmouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 3 November 08 From: baia mare ![]() |
incearca si zi ne si noua pe urma! bafta
|
--------------------
renault
clio
- MM88LTI
2002 expression,1.5 dci
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca nu se poate....bine, nici nu vad rostul.
Daca nu-ti plac suspensiile stock, mai bine iti iei un kit (amortizor + arc) de la o firma specializata gen Bilstein, HR, Eibach, Weitec...etc ( ca sunt o gramada ) , kit facut special sa se potriveasca pe Symbol...... Si nici nu te chinui aiurea, se potrivesc si la fix, montajul e relativ simplu iar pretul de in jur de 1500 RON parca... This post has been edited by vallixx: 7 Sep 2009, 09:30 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Philip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 August 08 From: Bucharest ![]() |
merci mult pt raspuns...e buna ideea sa cumpar suspensii de la firmele alea dar eu vreau suspensii si sport dar si de confort sa le inbine pe amandoua....nu vreau sa fie rigida....
|
--------------------
Renault
Clio
- B07WFP
Symbol/2008
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si din cate am simtit eu (mers sute bune cu ibita 1.9 ), sunt cam tari articulatiile iar confort nu prea cred cum sunt drumurile noastre pline de gropi
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE eu vreau suspensii si sport dar si de confort Si atunci de ce te gandesti la Ibitza si Polo; de ce nu Honda sau BMW ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei si sport si confort, te anunt cu regret ca n-ai cum .
Tu vrei de genul si laptoasa si frumoasa s-apoi si devreme acasa. Sau mai pe romaneste si cu s...a in fund si cu sufletu-n rai. Un compromis bun ti-l pot oferi kiturile de suspensie HR, care am inteles ca sunt cele mai moi dintre marcile sport, deci ar fi un minim de compromis. Nu uita ca si Seat si VW si Honda, BMW sau orice alte marci, isi fabrica/produc/cumpara suspensii pentru masinile lor, care au alte motorizari, alta aerodinamica, alta distributie a greuatatii pe osii.....etc. Nu stiu daca montarea lor pe alt tip de masina e o idee buna, chiar si daca prin absurd s-ar potrivi. Sfatul meu sincer: mergi pe un kit HR, creat pentru Renault; Symbol & Bicorp LE: Ar mai fi o solutie de compromis, un fel de strutzocamila, eu personal nu o recomand. Ia-ti doar arcuri sport si lasi amortizoarele stock. In felul asta cresti un pic rigiditatea si evident si stabilitatea, fara sa afectezi foarte mult confortul. Nu o recomand totusi pentru ca vei suprasolicita amortizoarele stock si le vei uza prematur. This post has been edited by vallixx: 7 Sep 2009, 20:10 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:56 |