Mai repede pe Casco decat pe RCA?
![]() ![]() ![]() |
Mai repede pe Casco decat pe RCA?
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Reparatia propriu-zisa in service dureaza cat dureaza, fara sa depinda de modul de plata (cash, casco, rca). Diferentele apar in timpul de asteptare privind acceptul de plata si/sau eventuale reconstatari, dar asta depinde mai mult de relatia asigurator-service.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Daca poti sa stai fara masina o perioada poate ceva mai lunga te sfatuiesc sa o faci pe RCA. Din cate am inteles la majoritatea asiguratorilor , cu exceptia unuia, nu exista in mod real notiunea de regres spre RCA. Asa ca daca vei folosi polita casco vei pierde evenuala reducere iar la reinoirea politei vei avea surpriza unei majorari a politei.
This post has been edited by sqryn: 15 Jun 2007, 13:59 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai scapat chiar ieftin cu 24 de zile. Eu mai am vreo 10 zile si fac 3 luni de cand am deschis dosarul; evident ca masina zace in service, desi e gata. Imi vine sa-mi trag pumni in cap ca am facut-o pe RCA-ul lui dobitocu', pentru ca firma lui nu are decontare directa cu service-ul si mai stau pe tusa vreo 2-3 saptamani pana se face plata.
Ideea e sa vezi care asigurator are decontare directa cu service-ul (asta iti mai scade vreo 2 saptamani) si care asigurator are program de constatari in service (in caz ca trebuie reconstatare si zic ca pozele nu sunt concludente si vor sa vada piesele cu ochisorii lor). |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:33 |