Geamuri fumurii in Europa
![]() ![]() ![]() |
Geamuri fumurii in Europa
santieco |
![]()
|
||
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|||
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Atat timp cat geamurile sunt omologate RAR si ai o autorizatie in acest sens nu vad de ce te-ar opri cineva din drum.
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa cred si eu.Oricum sper sa n-am problema cand plec la bulgari,ca tare spagari sunt sobolanii aia
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
santieco |
![]()
|
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
Si eu tot la bulgari ma duc , si am mai avut experiente urate cu militienii lor...de asta mi-e frica si mie..
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ce experiente, da-ne si noua detalii ?!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar cat de curata trebuie sa fie masina cand iesi din tara?
Nu cred ca sunteti primii detinatori de auto cu folie care ies din tara asa ca eu zic sa nu va faceti false probleme. |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:11 |