Buzau-Covasna
![]() ![]() ![]() |
Buzau-Covasna
simon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu ajungi la Sfantu Gheorghe intre Intorsura Buzaului si Covasna!
1. La Chichis (de fapt la iesirea din Chichis drumul spre Covasna este inainte iar Sfantu Gheorghe la stanga! 2. Exista un drum mai scurt prin Zagon dar nu ti-l recomand, nu stiu pe nimeni sa fi mers pe acolo. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Trebuie sa ajungi in Sf. Gheorghe, de unde? dinspre Buzau? Exista un drum, am fost eu, dar e NASOL.. e OFFROAD serios... daca n-ai Papuc 1.9D, nu te baga... insa drumul normal, e bunicel..
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
cristibz |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 27 December 06 From: Buzau ![]() |
Drumul de la Buzau la Intorsura Buzaului este perfect. A fos turnat asfalt nou. Ideea e sa nu cada bolovani la Siriu. Scurtatura prin Zagon o stiu de acu' 5 ani cand mi-a sarit o bujie din chiuloasa la Dacie. Nu o recomand pentru autoturisme.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dCi 80 CP PA Albastru Crepuscule
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 06:19 |