Pozitie Sofer Clio, Symbol, Mare nelamurire...
![]() ![]() ![]() |
Pozitie Sofer Clio, Symbol, Mare nelamurire...
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Oricum am da-o, pozitia la volan e destul de nasoala. Eu am 1.88m/80kg si nu am gasit inca o pozitie foarte comoda la drum lung (in oras n-am timp sa ma relaxez la volan). Chiar cu scaunul lasat la maxim in jos tot mi se pare o pozitie la volan foarte inalta. Daca las scaunul mai pe spate tre sa tin picioarele mai flexate (ca sa ajung la volan), si tot nu e bine. Apropo: distanta pana la volan o calculez tinand mana stanga intinsa pe volan la ora 12. Pana si la Dacia 1310 '89(prima mea masina) era pozitia scaunului mai joasa. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu incape nimeni in spatele meu...
Bafta! |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Precum se vede eu am 2 masini in semnatura. Intr-adevar sustin pararea lui andurs- postul de conducere este foarte sus la Clio fata de Accent. Dar, pe de alta parte, nu este cine stie ce mai sus fata de late masini.Spe exemplu Focus 2002 era poate o idee mai jos.
In fine mie mi se pare o masina destul de comoda. A, nici la mine nu mai incape nimeni in spate..da' io am 3 usi.... la 4 ushi ar cam trebui sa incapa.... ![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pozitia la volanul unui clio e la fel ca in saua unui cal
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
tng |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 December 07 From: Ploiesti ![]() |
salut
si eu am probleme cu pozitionarea scaunului. am 1.92 si 81kg ... scaunul il tin jos, dar tot nu mie se pare suficient, indreptat aproape de 90 grade, masina e clio bicorp voi tineti picioarele aproape intinse in timpul condusului? |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001, 1.4 16v
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Io dac'as tine picioarele intinse (asa cum imi doresc) n-as mai ajunge la volan...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Si eu stau cu picioarele indoite pana langa manetele de la faruri si stergatoare, din aceleasi motive, dar totusi mi-am gasit o pozitie buna.
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Revin cu obsesia mea ..ce am cumparat aia avem..eu am facut 6500km afara autostrada in vara si desi am probleme cu coloana nu am fost deranjat prea tare, cel mai mare disconfort l-am avut la genunchi dar e alta poveste caci si acasa in fotoliu ma dor de multe ori , deci nu reprosez nimic masinii.Am fost 2 adulti (locurile din fata )si 4 copii in cea mai mare parte a traseului(8,12,14,15 ani)in spate si nimeni nu a reclamat nimic.Si la dus si la intors am condus singur cate 2 zile "lumina".In concluzie sunt ofticat pe mine ca nu am fost in stare sa-mi iau o masina mai bengoasa, dar in niciun caz pe masina sau fabricant. In continuare sustin ideea ca reprezinta pretul corect ptr ceea ce ofera.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
pentru cei inalti(1.88-1.92) le recomand Laguna.pai la inaltimea aia cum dumnezeu sa stati relaxati in Clio? Respect...
![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Io recomand Laguna ptr. toti posesorii de Clio, dar... cum e cu banii domle?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
in loc sa-ti cumperi un clio nou iti cumperi o laguna de 2-3 ani.asta in cazul in care nu vrei neaparat o masina noua cu garantii..etc....
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine doar stangul ajunge sa fie drept cand apas ambreiajul. In rest sta normal, langa ambreiaj un pic indoit. Nu am probleme cu intepenitu' la drum lung- ce-i drept nu am facut drum de mai mult de 400 km ....
Daca e vorba de cea mai comoda masina condusa- Avensis nene.... 1.8 benzinar, din 2002, mi-a lasat o foarte buna impresie (daca o vindea posesorul nu mai ajungeam io pe reno.ro). Incercati daca aveti posibilitatea...rules! ![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
|
renaultforever |
![]()
|
acum inteleg,PhilipMorris e genul de om care nu risca pe o masina sh.pe de o parte are si dreptate,e un fel de loterie si cu sh-urile astea...dar cu putin noroc poti gasi o masina de 6 ani aproape noua.in fine,nu toti sunt dispusi sa riste 8-10 mii de euroi..... respect.
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
Hypo RS |
![]()
|
Mai, aci depinde. Exista service uri unde sa iti testezi masina inainte de cumparare. Exista, am inteles, in cadrul autovit un tester complet pt masina. Costa ce-i drept dar ti-o analizeaza "cap - coada" si asa poti sa ai o impresie clara asupra trecutului masinii pe care vrei sa o iei. In alta ordine de idei eu nu as accepta o masina fara carte de service, neintretinuta, "adusa recent" " nerulata in RO"si alte treburi de gen. Deci eu zic ca asa ai mai putine sanse sa "te arzi"
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:49 |