Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pozitie Sofer Clio, Symbol, Mare nelamurire...

PhilipMorris
post 4 Dec 2007, 20:41
Post #31

dependent de internet banking

Group: Members
From: Where the streets have no name

Cea mai lunga calatorie cu Thalia mea a fost de 4400 km in cinci zile wacko.gif . Am dus-o la capat pana la urma, si nu pot sa spun ca ar fi o pozitie foarte proasta la volan. Sunt masini si mai rele dpdv personal, cum ar fi gama opel, daewoo si alte cateva. Pozitia la volan a fost aproape cu spatarul drept (poate discutabila 100 grade tongue.gif ). Eu cred ca daca nu ai o problema cu spatele sau cu oasele in general, este chiar comoda.(1,83 cu 78 kg.)

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andurs
post 5 Dec 2007, 08:54
Post #32

membru

From: Iasi

Oricum am da-o, pozitia la volan e destul de nasoala. Eu am 1.88m/80kg si nu am gasit inca o pozitie foarte comoda la drum lung (in oras n-am timp sa ma relaxez la volan). Chiar cu scaunul lasat la maxim in jos tot mi se pare o pozitie la volan foarte inalta. Daca las scaunul mai pe spate tre sa tin picioarele mai flexate (ca sa ajung la volan), si tot nu e bine. Apropo: distanta pana la volan o calculez tinand mana stanga intinsa pe volan la ora 12. Pana si la Dacia 1310 '89(prima mea masina) era pozitia scaunului mai joasa. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu incape nimeni in spatele meu...
Bafta!

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
Hypo RS
post 6 Dec 2007, 23:41
Post #33

Lentilescu Obezel

From: Bucuresti

Precum se vede eu am 2 masini in semnatura. Intr-adevar sustin pararea lui andurs- postul de conducere este foarte sus la Clio fata de Accent. Dar, pe de alta parte, nu este cine stie ce mai sus fata de late masini.Spe exemplu Focus 2002 era poate o idee mai jos.
In fine mie mi se pare o masina destul de comoda.
A, nici la mine nu mai incape nimeni in spate..da' io am 3 usi.... la 4 ushi ar cam trebui sa incapa.... smile.gif

--------------------
Renault Sport Clio 172 - B -- XUU 2003
Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata
+
jfo
post 7 Dec 2007, 22:59
Post #34

Membru autentic

Pozitia la volanul unui clio e la fel ca in saua unui cal smile.gif ,in sensul ca stai foarte sus eu am si reglaj pe inaltime al scaunului ,il tin reglat maxim jos si tot inalta mi se pare pozitia dar nu-i foarte incomoda la inaltimea mea,1,76 ,e destul de acceptabila.

--------------------
Renault Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/ Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp
D C i
+
tng
post 9 Dec 2007, 18:27
Post #35

Membru incepator

From: Ploiesti

salut

si eu am probleme cu pozitionarea scaunului.
am 1.92 si 81kg ... scaunul il tin jos, dar tot nu mie se pare suficient, indreptat aproape de 90 grade, masina e clio bicorp

voi tineti picioarele aproape intinse in timpul condusului?

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001, 1.4 16v
+
Abu
post 9 Dec 2007, 18:29
Post #36

Membru autentic

Io dac'as tine picioarele intinse (asa cum imi doresc) n-as mai ajunge la volan...

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dCi 2007
+
Kr3atorU
post 9 Dec 2007, 18:34
Post #37

Membru autentic

From: Alba Iulia, via Alexandria

Si eu stau cu picioarele indoite pana langa manetele de la faruri si stergatoare, din aceleasi motive, dar totusi mi-am gasit o pozitie buna.

--------------------
Renault Symbol phase 4 2007 Expression 1.4 8V | GPL
►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
+
verde
post 9 Dec 2007, 19:33
Post #38

Membru autentic

From: Pitesti

Revin cu obsesia mea ..ce am cumparat aia avem..eu am facut 6500km afara autostrada in vara si desi am probleme cu coloana nu am fost deranjat prea tare, cel mai mare disconfort l-am avut la genunchi dar e alta poveste caci si acasa in fotoliu ma dor de multe ori , deci nu reprosez nimic masinii.Am fost 2 adulti (locurile din fata )si 4 copii in cea mai mare parte a traseului(8,12,14,15 ani)in spate si nimeni nu a reclamat nimic.Si la dus si la intors am condus singur cate 2 zile "lumina".In concluzie sunt ofticat pe mine ca nu am fost in stare sa-mi iau o masina mai bengoasa, dar in niciun caz pe masina sau fabricant. In continuare sustin ideea ca reprezinta pretul corect ptr ceea ce ofera.

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
renaultforever
post 9 Dec 2007, 20:04
Post #39

Membru autentic

From: IASI

pentru cei inalti(1.88-1.92) le recomand Laguna.pai la inaltimea aia cum dumnezeu sa stati relaxati in Clio? Respect... cool.gif

--------------------
nissan qashqai 1.6 dci x-tronic J11 2018
+
Abu
post 9 Dec 2007, 20:16
Post #40

Membru autentic

Io recomand Laguna ptr. toti posesorii de Clio, dar... cum e cu banii domle? smile.gif

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dCi 2007
+
renaultforever
post 9 Dec 2007, 20:24
Post #41

Membru autentic

in loc sa-ti cumperi un clio nou iti cumperi o laguna de 2-3 ani.asta in cazul in care nu vrei neaparat o masina noua cu garantii..etc....

--------------------
+
PhilipMorris
post 9 Dec 2007, 21:56
Post #42

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

radmasa.gif Hai ca asta chiar mi s-a parut buna... Dar cum ramane cu un audi 100 din 198siceva? Ca sunt sigur ca e mult mai incapator ca Laguna. Atata vreme cat ai o conduita buna la volan, adica sa ai grija sa tii spatele drept si sa nu lasi toata greutatea pe mijloc, ci pe fund, eu cred ca nu vom avea probleme de dureri. Si nici nu vom fi nevoiti sa ne luam masini vechi de 6 ani pentru ca in cele noi nu avem destul loc. La 1.83 si 78 kg, va spun ca am condus masini mult mai incomfortabile decat clio. (ce ma enerveaza cu adevarat este pozitia piciorului stang, la drumuri lungi. Nu ai loc sa il intinzi destul cat sa il dezmortesti frustrat.gif )

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Hypo RS
post 9 Dec 2007, 23:21
Post #43

Lentilescu Obezel

La mine doar stangul ajunge sa fie drept cand apas ambreiajul. In rest sta normal, langa ambreiaj un pic indoit. Nu am probleme cu intepenitu' la drum lung- ce-i drept nu am facut drum de mai mult de 400 km ....

Daca e vorba de cea mai comoda masina condusa- Avensis nene.... 1.8 benzinar, din 2002, mi-a lasat o foarte buna impresie (daca o vindea posesorul nu mai ajungeam io pe reno.ro). Incercati daca aveti posibilitatea...rules! smile.gif

--------------------
+
renaultforever
post 10 Dec 2007, 08:40
Post #44

Membru autentic

acum inteleg,PhilipMorris e genul de om care nu risca pe o masina sh.pe de o parte are si dreptate,e un fel de loterie si cu sh-urile astea...dar cu putin noroc poti gasi o masina de 6 ani aproape noua.in fine,nu toti sunt dispusi sa riste 8-10 mii de euroi..... respect.

--------------------
+
Hypo RS
post 10 Dec 2007, 09:43
Post #45

Lentilescu Obezel

Mai, aci depinde. Exista service uri unde sa iti testezi masina inainte de cumparare. Exista, am inteles, in cadrul autovit un tester complet pt masina. Costa ce-i drept dar ti-o analizeaza "cap - coada" si asa poti sa ai o impresie clara asupra trecutului masinii pe care vrei sa o iei. In alta ordine de idei eu nu as accepta o masina fara carte de service, neintretinuta, "adusa recent" " nerulata in RO"si alte treburi de gen. Deci eu zic ca asa ai mai putine sanse sa "te arzi"

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 08:49
Dacia