Fratilor, ajutor la demontatul usii!, ???
![]() ![]() ![]() |
Fratilor, ajutor la demontatul usii!, ???
porfyrus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21 Turbo Quadra
1990
|
|||
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Mai intai desfaci tapiteria de pe usa.Incepi cu cele 4 suruburi de sub buzunarul de pe usa, apoi desfaci cele 2 suruburi care sunt in interiorul manerului de unde inchizi usa, scoti plasticulde pe tumburucul blocat/deblocat inchidere din partea de sus a tapiteriei, scoti si ornamentul de plastic dela oglinda retrovizoare, iar apoi cu grija incepi sa tragi de tapiterie cu ceva din plastic, poti si cu o racleta(o introduci intre tapiterie si tabla si o impingi spre tine iar cand s-a desprins-ai una sau doua in partea din fata si vreo doua in spate parca- o ridici si in sus ca sa o poti scoate de tija de la tumburucul de blocaj a inchiderii),dar mai intai te uiti unde este prinsa in usa cu niste dopuri.Bineinteles incepi sa o desfaci de langa acele dopuri, grija mare ca daca se rup de pe tapiterie nu mai sta cum trebe si iti suna dupa aceea. Motorasul electric e prins in 3 suruburi, e in partea de jos mai in fata a usii.Verifica mai intai si releul, ca s-ar putea ala sa fie dus, sau sigurantele.Cu montatul cred ca nu vei avea probleme, orinea e inversa fata de ce am scris mai sus.
This post has been edited by jungle_21: 19 Jun 2010, 10:36 |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
porfyrus |
![]()
|
Multumesc mult jungle. acuma intrebare cretina de gradinita, pe 21 unde gasesc releul??? ca a mea e turbo quadra. ideea e asa> sigurantele erau puse prost le am pus corect dupa manual geamul din fata de la sofer merge, geamul de la copiult a mers acum nu mai merge, mergea doar in jos, pana la urma am reusit sa l ridic. in spate insa am schimbat si butoanele de la geamuri ca unele imi erau arse si cel din dreapta spate merge cel din spatele soferului nu merge deloc. si nu stiu ce sa verific! deci geamurile merg momentan, 2, in diagonala!
|
--------------------
Renault
21 Turbo Quadra
1990
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex-Renault
21
- BV 02 GZR
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990 Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
nu se arde motorasul asa repede.
mai mult ca sigur e din buton nu din motoras. schimba butonul si vezi apoi |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
porfyrus |
![]()
|
am schimbat butoanele peste tot, la somer merge si mergea si inainte, la copilot mergea acum nu mai merge, iar in spate nu mergeau geamurile deloc, acuma dupa ce am schimbat butoanele merge doar geamulr din spate dreapta. m am uitat si la sigurante, pentru spate erau puse prost am pus sigurantele corect dar tot nu a mers decat cel din spate dreapta, cel din spate stanga nu vrea deloc si ma gandeam ca poate e ars motorasul. cel din fata dreapta habar nu am de ce nu mai merge, la un moment dat mergea numai jos in asa fel incat o noapte am tinut masina cu un geam pe jumatate deschis, dupa care nu stiu ce am facut ca am reusit sa l ridic.
|
--------------------
Renault
21 Turbo Quadra
1990
|
|
renault19tse |
![]()
|
posibil sa se fi ars motorasul in spate....
trebuie verificat de catre un electrician. nu te baga caci s-ar putea sa-ti prinzi urechile pe acolo. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Poti sa te bagi linistit pentru ca nu e mare inginenie , dar problema este ca la toate modelele renault pe care le-am intalnit cu 4 x geamuri (ma refer la modelele vechi) au probleme de functionare , nu este un lucru prea reusit , ori stricat de prea putina folosinta ori de prea multa .
-vezi ca geamul din dreapta trebuie sa aiba ambele butoate bune si cel de la sofer si de la pasager ca sa functioneze , dar dupa cum zici cred ca e motorasult sau are niste conducte din plastic acolo care se crapa si nu il trage decat intr-un sens. Macara fata gasesti la toata lumea de pe forum cred . -la capitolul macarale spate , stiu ca e un lux sa ai geamuri pe spate electrice , mai ales la un R21 , daca vrei sa le pastrezi incearca sa o demontezi si sa o cureti , poate o sa ai noroc sa mearga , dar ideea este ca sunt destul de rare si nu prea gasesti daca ai probleme . Recomandarea mea este macarale mecanice daca vrei sa nu ai probleme ori daca nu resusesti sa le dai de cap scoti mufele la butoate ca sa nu mai ai treaba ca le lasa cineva jos si nu poti sa le ridici. Spor la treaba , R 21 quadra , un vis neimplinit pentru mine ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
porfyrus |
![]()
|
Oau, multumesc frumos pt comentariu, l am citit cu placere. daca iti vine sa crezi au ba am gasit la dezmembrari cu ceva timp in urma un 21 ca al meu si am luat de pe el tot ce am putut... printre altele ma gandeam si eu la conducte. Multumesc inca o data pentru mesaj!
22 Jun 2010, 13:26: va multumesc tuturor! This post has been edited by porfyrus: 22 Jun 2010, 13:26 |
--------------------
Renault
21 Turbo Quadra
1990
|
|
renault19tse |
![]()
|
i-ai dat de capat ?
macarale electrice spate cam greu intradevar. si eu am umblat dupa ale mele si le-am gasit in final. |
--------------------
Renault
19&21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 12:16 |