Placuta numar inmatriculare deteriorata, in urma unui accident
![]() ![]() ![]() |
Placuta numar inmatriculare deteriorata, in urma unui accident
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Circulatia pe drumul public se face cu numere de inmatriculare vizibile - atat in spate cat si in fata - pana la serviciul inmatriculari, daca horsewhisperer27- care a intrebat - circula cu masina in aceste conditii, este ok. Este util sa se stie ca trebuie aceasta procedura...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rodi @ 11 Jan 2011, 22:43) Usor deteriorata inseamna totusi ca nu se mai distinge numarul ? In orice caz... Trebuie dovada de circulatie provizorie pana la eliberarea noilor numere. Pana le primesti pe cele noi, confectionezi si pui numarul masinii cu care circuli in locul celui deteriorat, cu lipsa... O dai pierduta, te costa doar 20 lei-1 buc.placa Nu ai nevoie de nici o dovada!!! Acte necesare: Formular-il ridici de la biroul de info.Politie sau birouri acte auto CI in original+ Copie Certificatul de inmatriculare in original CIV-in original+copie -20 LEI-se achita cand depui actele..la ghiseu!! This post has been edited by AMZ: 11 Jan 2011, 23:01 |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daca esti in provincie si vii la resedinta, circuli fara numar pe drum ?
Nu, te duci la politie si declari , iti elibereaza acea dovada si cand ajungi la resedinta... Depui cerere - te inregistreaza si ti-l face rapid, aceasta este adevarat... |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
La dacia mea,s-au decolorat numerele de inmatriculare,si sunt si putin indoite de la lovituri(caini,gaste,ratze).
As vrea totusi sa le inlocuiesc pe amandoua cu unele noi. Ce sa spun la politie?ca nu se mai vad numerele? |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu spui nimic, te duci cu ele in brate, dai 40 de lei si le iei in 2 ore.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Merci argon.
Credeam ca e ceva mai complicat. Masina e pe Buc,iar eu stau in TR...oare pot cei din Alexandria sa imi elibereze numerele de Buc?sau trebuie sa ma duc la capitala sa le iau? |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Trebuie sa te duci la Buc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred că le face cineva în 2 ore. Deci ia-ți o marja mai mare (1-2 zile).
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuie sa te duci la Alexandria sa iei numere de TR. Fara domitzil, nu iei de Bucuresti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Mai e o problema.Nu eu sunt proprietarul masinii in acte,ci un unchi...care e plecat in strainatate de ani buni.
Sper sa nu fie nevoie de prezenta lui acolo la politie. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai procura notariala poti sa mergi....pe langa restul actelor.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Ma3x |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 488 Joined: 25 April 10 From: B ![]() |
Ia o carioca permanenta, spala bine numerele de mizerie si apuca-te de colorat. Te scuteste de ceva timp pierdut, bani si ... bataie de cap.
|
--------------------
-
-
-
- - ex. Renault Symbol 1.5DCI 60kw 2007
ex. Megane sedan 2.2 1.5DCI 63kw 2007 ex. Renault Symbol 1.5DCI 47kw 2008 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Pana la urma, solutia sugerata de Maxe (vitezistul-de-oras) este cea mai simpla si fezabila. Asta daca toate actele sunt in regula.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
BennyORWO |
![]()
|
Daca tot sunt numerele decolorate...am decis sa colorez conturul.
Credeti ca e ceva ilegal daca am vopsit doar conturul?mie mi se pare interesant cum arata. Attached thumbnail(s) NIK_1872.jpg ( Size: 3.4mb ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
argon |
![]()
|
Normal e ilegal, dar judetul Teleorman si inca cateva din zona au derogare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Dec 2013, 13:49) OK, poate ai fost în situația asta, eu nu. Mă gândesc că durează 2 ore să facă actele de înmatriculare, tablele fiind deja pe stoc. Pentru numere personalizate (care nu sunt deja făcute) s-ar putea să dureze mai mult, dar nu știu concret. La mine a durat 2 zile pentru numere la rând din cauza birocrației legate de taxa de primă inmatriculare, deși le-am dat toate actele cerute, copii, originale, cum au vrut ei. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
argon |
![]()
|
Tablele nu sunt 'pe stoc', se bat in aceasi institutie pe loc, indiferent daca sunt la rand sau preferentiale. La mine a durat vreo ora, dar maximul e cam 2 ore.
La inlocuire de placute deteriorare trebuie buletin,carte , talon, si o cerere tip primita acolo, si binenteles proprietarul din carte/procura. This post has been edited by argon: 24 Dec 2013, 09:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:15 |