Plecari spre Grecia - 2007, Pentru cei care nu vor sa calatoreasca singuri
![]() ![]() ![]() |
Plecari spre Grecia - 2007, Pentru cei care nu vor sa calatoreasca singuri
kzoltan22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 August 07 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- BH22KAZ
1976
|
|||
Edulis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 August 07 ![]() |
F bune informatii ,felicitari ! Intentionam plecarea in 19 sept 2007 Resita-Calafat -Vidin -Sofia - Salonic -Volos etc . Am gasit locatii superbe,linistite, ieftine in Magnesia. cu bine . Ma cam ingrijoreaza trecerea pe la bulgaroi.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1,5 dci
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Edulis @ 3 Sep 2007, 03:02) Stai flexat, prea mult bau bau cu bulgaroii astia. Eu m-am intors acasa noaptea pe la ei, fara un sfant(z) in buzunar, ba chiar m-a oprit un echipaj, mi-au mai facut semn si altii (probabil, ca erau mai multi pe acolo) dar nu am mai oprit. E mult mai placuta Bulgaria noaptea. Nu tu caldura, nu tu trafic. Te cam pisi pe tine din cauza hotilor, ma mai "urmareau" cateva masini, o data m-a depasit un BMW dubios cu un retard iesit pe geam stand cu curu pe usa si urland tot felul (asta la 3:40 AM), dar in rest nimic deosebit. Mi-a placut Bulgaria de nord. Avea un aer asa sovietic si desi urasc tot ce tine de sisteme comuniste, parca totusi mi-a placut experienta. Drumurile au o infrastructura muuuuuuuuuuuuuuuult superioara fata de ceea ce avem noi. Multe drumuri daca ar fi asfaltate ar fi peste gluma noastra de A1. Si cand zic asta ma refer la drumuri nationale. Atat le trebuie, o reasfaltare si gata. Nu ca la noi cu peticeli, extinderi de benzi si alte prostii. Respectati limitele de viteza. Stati cu ochii pe farurile celor din fata ca pe propriul vostru capac de butelie. Bulgaroii va zic daca este pulitie in fata. Ce mi-a placut totusi fata de ce am citit aici pe forum a fost ca erau cam vizibili politaii, chiar daca erau putin "ascunsi" fix dupa un deal ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Bulina |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 September 07 ![]() |
Salut in 16.09.2007 dimineata, plecam spre Milos via Pireus, am o skoda octavia, detector+GPS+harti, daca sunteti interesati pt a trece impreuna bulgaria dati un mail la george_arsene@yahoo.com
|
--------------------
skoda
octavia II
- b57czu
2006/elegance
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
driverx eu la dus chiar eram bucuros ca am ajuns in grecia fara a cotiza nimic la bulgari... dar la intors nu a mai mers faza... 20E pentru "cica" radar, eu cu detectorul in geam.
detectorul nu a scos nici un sunet, desi radarul era inspre directia din care veneam, iar la toate radarele pe langa care trecusem, fie pistol sau montat pe masina ma anuntase din timp. cica am avut 131km/h... asa scria pe radarul alaora... posibil, desi era drum cu 2 benzi pe sens, sensuri despartite. cand a vazut detectorul in geam parca a luat foc, ca cica nu e voie, ca este caz penal... etc... i-am explicat ca suntem la intoarcere si ca nu mai avem bani... dupa negocieri ne-am mai cautat prin buzunare de 20E si am plecat mai departe dupa ce i-am promis ca dau ala jos din geam... in concluzie... sunt convins ca aia nu era viteza mea, si ca detectoarele sunt legale la ei... dar bulgaroiul statea la ciupeala... chiar a parut ca vrea sa scape cat mai repede de noi. timpul costa... mama lor de natie de retarzi, drumuri proaste, politisti spagari, indicatoare lipsa, semne de circulatie in boscheti, fumigene de masini de 15-20 ani aduse din "D", soferi prosti, restrictii de vitaza imbecile... isi merita cu prisosinta soarta. |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu n-am vazut drum prost la bulgari decat poate pana in metro ruse..in rest mult mai bune ca la noi in tara..in mod sigur
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
- B 90 PIx
2005
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
AlinI - atata timp cat ai un detector, e clar ca nu mergi legal si ti-ai meritat cei 20E, drumurile sunt excelente, mai au si portiuni proaste, asta e ce sa ii faci, politisti sunt spagari, legat de indicatoare, mi s-au parut mai multe ca in Grecia, soferii foarte civilizati, indiferent de tipul de masina, iar restrictiile sunt foarte bine gandite - pe drumul prin Bulgaria tu nu ai trecut prin multe localitati, de ce? Pentru ca accesul in localitati se face pe drumuri secundare. Daca ai locui intr-un asemenea oras si vrei sa iesi la sosea, ai putea sa te inscrii pe o banda, daca toti circula cu 100-110 km/h?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O sa va povestesc eu cum m-a oprit la intoarcere politia bulgara la ora 4 noaptea.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns inapoi azi-noapte... Hai sa va zic pareri... Despre Grecia nu are rost sa comentez... Se merge superb... Nu politisti la ciupeala, drumuri relativ OK (spun relativ pentru ca pe autostrada Salonic-Atena au niste treceri pe pod de zbori cu masina daca nu ai 100-120, si ar merita sa franezi pana la 40 km/h ca sa nu-ti rupi masina)...
Bulgaria: Drumuri incomparabil mai bune ca la noi... Am gasit 5 radare pe drum, nu am cotizat nimic in conditiile in care am mers la un ritm destul de alert la intors (in afara localitatilor pe drumul Sofia-Ruse 160-170 chiar si 190 km/h- se lasase noaptea si voiam s-ajung mai repede acasa) soferii bulgari sunt foarte de treaba,: flash-uiesc la fiecare echipaj... Se merge cu mult mai bine prin Bulgaria decat in Romania (de la Giurgiu pana la Bucuresti mi-a luat cam o ora jumate-doua... am respectat restrictiile de 50km/h din afara localitatilor si chiar de 40 km/h din localitati, stiind faptul ca stau baietii buni cu radarele ascunse prin coceni...) Un drum de 60km care mi s-a parut la fel de lung ca un drum de 150km prin Bulgaria... La ei nu am intalnit decat un singur radar care statea la pandeala aiurea pe linie dreapta (pe centura orasului Blagoevgrad... acolo e drum cu 2 benzi pe sens si limitare la 60km/h), in rest... erau cu radarul in localitati sau la intersectii mari unde gradul de periculozitate este mai crescut, nu ca la noi unde-i gasesti in afara localitatii, pe linie dreapta, in zone cu grad de periculozitate extrem de scazut, insa unde se stie ca poti sa te dai la masina un pic... In fine... asta e... la noi e vanatoare de permise si amenzi, la ei nu prea iar daca ai gresit cu ceva, te intelegi cu ei omeneste si gata, nu-ti strica nimeni vacanta... Asa cum se-ntampla la noi... Se pare ca in Grecia viteza nu ucide (acolo se alearga in disperare si nu am vazut nici macar un accident, nici macar o sifonare de table, nimic! Probabil pentru ca sunt civilizati si faciliteaza chiar depasirile si nu au orgolii stupide de genul "pe mine ma cheama Alonso si sunt fulgerica al soselelor)... Acolo fiecare da cat il tine masina si experienta, iar daca vine unu care poate mai mult, atunci se dau linistiti la o parte si toata lumea isi vede de drum). Numai in Romania se pare ca aerul e mai prost si ii zapaceste pe oameni si, desi se merge incet, c amelcul, gradul de risc este extrem de ridicat... In Bulgaria, in 450-500km cat a fost de trecut, nici la dus si nici la intors n-am vazut nici macar o tamponare... La noi, la un banal drum spre mare gasesti cam 2-3 accidente, dintre care cel putin unul este cu raniti sau morti... Nu mai vorbesc de drumul spre Arad unde deja te cam saturi numarand TIR-urile rasturnate sau iesite din drum... Concluzia: suntem cam ultimii din coada-cozii la capitolul circulatie (poate doar Albania sa fie mai rau ca noi... nu stiu, n-am fost acolo, deci nu ma pronunt)... N-aveti de ce sa mergeti cu frica prin Bulgaria atata timp cat sunteti atenti la ceilalti participanti la trafic si la semnalele lor si daca reduceti viteza unde vedeti o limitare mai ciudata... Nu am experimentat sa fiu oprit de politisti care sa-mi arate pe pistol viteze inchipuite si nu am avut parte de discriminari pe tema de masina sau cetatenie, asa cum am avut in Romania (mergeam la munte, eram DEPASIT de o coloana intreaga de masini, eu mergand cat mai apropae de acostament, insa radarul a fost pus fix pe mine, ceilalti care zburau pe langa mine cu 120 km/h prin localitate nefiind depistati sau opriti, insa am fost oprit eu care am avut infernala viteza de 86km/h pe zona de 70....) @driverx: Nici cu hotii sau alti ciudati n-am avut treaba... Oricum, ritmul la care mergeam era destul de alert si era cam greu sa se ia dupa mine... In general noaptea se merge cu 90-100-120 si atunci e mai usor sa te ajunga, insa ritmul meu era minim de 140 si in general 160-170, ajungand de mai multe ori pe la 180-190... asa ca si dac-ar fi vrut, nu prea s-ar fi putut lua, decat daca aveau masina foarte puternica si faruri super-bune... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
mmbank |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 August 07 ![]() |
m-am intors si eu sambata seara
intr-adevar se circula mult mai bine in bulgaria decat in romania de grecia nici nu mai vorbesc nu am luat nici un radar nici la dus nici la intors,desi am mers alert am scos media 83km/h la intoarcerecu un citroen c3 1,1 benzina care ma ruga in deal sa ma dau jos sa il imping in 1650 km facuti in bulgaria si grecia nu am vazut nici un accident in 350 km in romania(bucureti-giurgiu si apoi giurgiu- bucuresti-buzau-bucuresti ) am vazut 4 accidente(doua in afara localitatii si doua urate in buzau) una peste alta,bulgaria nu m-a speriat deloc,insa nu ma pot pronunta ca asta e regula cred ca e bine oricum sa fii prevazator si sa nu pleci singur e drept ca si asa cum am vrut noi sa mergem cu danezu(11 masini) e imposibil am ajuns in grecia doar 3(eu danezu si prietenul lui cu clio) thancks baieti,mi-ati fost de ajutor-eu nu stiam deloc drumul la intoarcere am venit singur fiecare are ritmul lui si atunci cand dai de trafic oricum masinile se rasfira |
--------------------
citroen c3
citroen c3
2205
|
|
radulescuvld |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 August 07 ![]() |
pleaca careva spre Grecia vineri spre sambata noaptea, prin vama Giurgiu (pe 22 sept, p la 2-3 noaptea..) ???
This post has been edited by radulescuvld: 18 Sep 2007, 08:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2006/Fidji
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
prin octombrie se mai poate face baie in grecia? se anunta vreme buna? cam ce temperaturi or fii
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
- B 90 PIx
2005
|
|
radulescuvld |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 August 07 ![]() |
nu pleaca nimeni?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006/Fidji
|
|
bgMiKe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 September 07 ![]() |
Salut.
(pentru cei care au in plan sa plece pe 22 sept) : Eu plec din Craiova. Inca nu stiu ora si nici nu am ruta definita. Cred ca pe la 19:00-20:00 plec din Craiova. Masina Cielo, mers moderat 120-160. Ca ruta, as prefera Giurgiu (sau poate prin Serbia); n-am chef sa stau dupa bac. Daca nu e prea tarziu mihaitza.popescu@yahoo.com Merci. This post has been edited by bgMiKe: 22 Sep 2007, 07:10 |
--------------------
Daewoo
Cielo
2001 GLE
|
|
alexandru vio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 September 07 ![]() |
Doresc sa plec in grecia( salonik) pe data de 12.10.2007 (vineri dim.) la ora 06.00 din bucuresti....si ma voi intoarce luni pe 15.10.07..plecarea din salonik la 06.00...daca sunt doritori..am 3 locuri libere....rugaminte cine merge cu mine trebuie sa se si intoarca....taxele le plateste fiecare si motorina o impartim... astep propuneri la adresa de mail calinaviorel@yahoo.com |
--------------------
dacia
logan 1.5d
2006
|
|
vpiperea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 October 07 ![]() |
Pleaca cineva in GRECIA PE 15 octombrie?
![]() |
--------------------
opel
astra
- TR32NBA
2001
|
|
mihailogan |
![]()
|
mai e vreme macar bunicica? sa nu ingheti? incepand cu 15 oct la greci? sau te duci asa la plimbare? si eu aveam de gand o plimbare pan a meteora, dar nu stiu
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
- B 90 PIx
2005
|
|
aalleexxrroo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 October 07 ![]() |
salutare, si eu plec pe 15 oct, luni de dimineata din bucuresti, spre grecia, spre kalamata, in sudul Pelopones-ului. probabil plecarea o sa fie pe la 5 din buc. daca cineva e amator, id de mess alexandru_cazan.
|
--------------------
renault
clio symbol
- b45ksa
2007
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
QUOTE(MAS @ 11 Sep 2007, 09:22) Se merge cu mult mai bine prin Bulgaria decat in Romania (de la Giurgiu pana la Bucuresti mi-a luat cam o ora jumate-doua... am respectat restrictiile de 50km/h din afara localitatilor si chiar de 40 km/h din localitati, stiind faptul ca stau baietii buni cu radarele ascunse prin coceni...) Un drum de 60km care mi s-a parut la fel de lung ca un drum de 150km prin Bulgaria... La ei nu am intalnit decat un singur radar care statea la pandeala aiurea pe linie dreapta (pe centura orasului Blagoevgrad... acolo e drum cu 2 benzi pe sens si limitare la 60km/h) exagerezi ca o fata mare faptul ca nu ai intalnit radare in bulgaria nu inseamana ca la noi e dezastru. daca ai fi mers regulamentar si in Bulgaria, ai fi ajuns acasa a doua zi dimineata. eu am intalnit 4 radare in Bulgaria, iar altii au vazut chiar mai multe. cand o sa invatam sa spunem: sunt roman si nu-mi e rusine si nu o sa mai fugim spre civilizatii ajunse la performanta (caci noua ne e greu s-o facem) atunci vom avea ceea ce visam. avem parbrizul plin de vigniete, aruncam mucuri de tigara din spatele unor geamuri fumurii si venim aici sa ne dam elevati. EU SUNT ROMAN SI MA MANDRESC CU ASTA. daca tot va vindeti fara sa clipiti, faceti-o pe bani buni This post has been edited by concurent: 14 Oct 2007, 01:32 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
mihailogan |
![]()
|
domne dar a amutit toata lumea? numai pleaca nimeni ,,numai vine nimeni de la greci? sa ne informeze si pe noi exact cam care e vremea pe acolo in octombrie si noiembrie in comparatie cu Romania, poate mai posteaza cineva si pe aici... , cam ce preturi or fii de cazare pe la Meteora!!? a fost cineva stie ceva? si in decembrie m-as duce la Meteora este frumos oricand acolo.
This post has been edited by mihailogan: 20 Oct 2007, 13:05 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
- B 90 PIx
2005
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Plecarile spre Grecia 2008 - http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:18 |