GPS... de care?, merita?
![]() ![]() ![]() |
GPS... de care?, merita?
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Am inteles Dl Os.
Nu sunt probleme vizavi de curbe, treceri joase, etc. Ma interesa pur si simplu ceva care imi directioneaza traseul pe strazi mai late. Pe strazile inguste nu ar fi nici o problema decat ca sunt folosite ca si parcari rezidentiale (masinile sunt parcate aiurea si nu pot trece pe langa ele). Va salut! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
Ce model de Gps imi recomandat pana la 700 de lei. La care sa se poata actualiza hartile relativ usor.ms
|
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
citeste putin paginile anterioare si cu siguranta o sa gasesti ceva care sa te satisfaca... si arunca un ochi si pe topicul cu "GPS si gradul de multumire"
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
sincer ma gandeam la un p350 sau p360 ca este si pda si poti instala cam ce vrei pe el.
|
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
Alydor |
![]()
|
in cazul in care vrei pda ia-le pe cele de generatie noua x60
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
De unde pot lua up-date-uri de firmware, la tot iese din stand-by si am dezactivat remainder-ul din meniul today, la acel soft de navigatie nu am bifat nici o optiune, chiar nu stiu ce sa-i fac.
Multumesc! |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Care stiti cumva: cam cum se comporta partea de GPS de pe symbian (mai concret Nokia N79 ... dar si restul de Nokia care au GPS incorporat) ?
Asta comparativ cu acelasi lucru pe WM. Eu pana acum am cam avut numai WM la care partea de GPS se comporta exemplar. Dar din pacate nu am vazut nici un Symbian cum se comporta la capitolul asta ... si nici nu prea am unde sa vad ... Care le-ati avut din ambele categorii eventual (WM si Symbian) ... cum vi s-a parut ? |
--------------------
none
none
- BV-XX-XXX
2019
|
|
Alydor |
![]()
|
Pe E71 se misca la fel de bine gps-ul ca si pe C520 sau P560. Nu am sesizat vre-o diferenta (nici in rau nici in bine) la rularea pe telefon sau pe navigator dedicat. Bineinteles ca la toate 3 am folosit acelasi soft (sygic)
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Din ce am mai citit intre timp ... astia nu prea zic de bine din pacate - despre partea de GPS de pe Nokia
![]() This post has been edited by Obscuru: 26 Jan 2009, 11:53 |
--------------------
none
none
- BV-XX-XXX
2019
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce spuneti de asa ceva?
Ma intereseaza doar functiile de navigatie. Nu ma intereseaza filme si mp3-uri si radio si alte functii multimedia. http://www.super-cat.eu/gps.html Merita banii strict pentru partea de navigatie? This post has been edited by ionutctn: 27 Jan 2009, 21:30 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Alydor |
![]()
|
ceva specificatii in afara de diagonala ecranului??
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Am doua oferte:
1. Mio Moov 200, harta RO+ Europa de Est 2. Wayteq N770, toata Europa Pretul este apropiat, dar Wayteq il pot cumpara de pe net (nu stiu exact ce garantie imi poate oferi). Care merita? Multumesc. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
alydor, eu am garmin xt pe un nokia, si ma deranjeaza ca nu imi ofera distanta pana la punctul final al destinatiei (bine, nici pana la punctele intermediare nu mi-o ofera, dar ma rog...). eu sincer prefer vechiul miomap al sora-mii pentru navigatie, e mult mai prietenoasa si mai usor de folosit interfata decat garmin.
sygicul asta e mai prietenos din punctul asta de vedere? |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salutare,
Puteti sa-mi oferiti ceva info despre Asus P552 ( este in oferta Orange ) ? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Va salut. Si eu sunt in cumpana referitor la povestea cu GPS. Nu o sa va umplu cu filozofia ca-s mereu urmarit si astea...
Mie imi va trebui ceva navigatie pentru un drum in Europa al parintilor din Ro in Nl, pe perioada lunga cu excursii etc. Ce sa iau? Un GPS de masina? sau un telefon cu GPS? Ma cam sperie preturile... nu as vrea sa dau mai mult de 200E pe un GPS si nici mai mult de 300 pe nu telefon cu asa ceva. Am vazut si eu Nokia E71 de care lumea vorbeste, dar nu stiu ce sa fac... In plus nici nu prea inteleg cum functioneaza... Se pune un program? Se gaseste acest program si altfel decat sa dai o gframada de bani pe el? am auzit de aces program IGO... ce face el? Daca trebuie sa fac un update cum fac? Lamuriti-ma si pe mine... deh nu am avut in viata mea decat kestii clasice fara gadgeturi :$... |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Codrin-Bacau @ 14 Apr 2009, 15:56) Salutare, Puteti sa-mi oferiti ceva info despre Asus P552 ( este in oferta Orange ) ? Multumesc anticipat! eu care am asa ceva eu zic ca este destul destul de bun , nu stiu cum se comporta GPS-ul procesorul este mai bun decit al , al meu 14 Apr 2009, 23:09: QUOTE(Ionescu @ 14 Apr 2009, 22:43) Va salut. Si eu sunt in cumpana referitor la povestea cu GPS. Nu o sa va umplu cu filozofia ca-s mereu urmarit si astea... Mie imi va trebui ceva navigatie pentru un drum in Europa al parintilor din Ro in Nl, pe perioada lunga cu excursii etc. Ce sa iau? Un GPS de masina? sau un telefon cu GPS? Ma cam sperie preturile... nu as vrea sa dau mai mult de 200E pe un GPS si nici mai mult de 300 pe nu telefon cu asa ceva. Am vazut si eu Nokia E71 de care lumea vorbeste, dar nu stiu ce sa fac... In plus nici nu prea inteleg cum functioneaza... Se pune un program? Se gaseste acest program si altfel decat sa dai o gframada de bani pe el? am auzit de aces program IGO... ce face el? Daca trebuie sa fac un update cum fac? Lamuriti-ma si pe mine... deh nu am avut in viata mea decat kestii clasice fara gadgeturi :$... daca are gps incorporat se pune pe card programe gen : igo tom tom , etc , la unele modele de telefoane se poate cupla prin bluetooth la telefon un receptor gps asta daca din cite stiu are sistem de operare (nu sint sigur pot sa gresesc ) de harti si programe gasesti pe internet This post has been edited by bygy007: 14 Apr 2009, 22:09 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Alydor |
![]()
|
pe E71 merge doar sygic. igo functioneaza doar pe windows mobile. Daca vrei doar navi iti recomand marbela ( http://mdci.ro/prod.php?id=4&tabel=promotii ), Daca vrei telefon cu gps iti recomand ceva cu windows mobile (htc, asus, mio). Eu am un E71 si merge super ok, recunosc ca nu prea il folosesc la navigatie, dar este cam limitat, plus ca ecranul este mic. Pe langa ala mai am un htc hd ( este destul de scump si nu stiu daca te avantajeaza) , inainte am avut un htc 3g, care iar este super ok si mai este si la un pret decent....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
In ce sens e limitat E71? Am vazut ca HTC asta e destul de scump... mia scump ca E71...
Auzi dar de Asus M530W ce zici?... Are cica win mobile 6... E si cel mai ieftin... e 205E aci in Olanda... Stii ce mai imi place la E71? Ca cica bateria tine f mult... LE: ce zici de HP iPAQ 614c? Ce inseamna A-GPS? ![]() This post has been edited by Ionescu: 15 Apr 2009, 18:47 |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
dansidragos |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 76 Joined: 23 March 08 From: Romania ![]() |
@Ionescu
Daca vrei un device "adevarat" cu ajutorul caruia sa calatoresti all over fara probleme, eu iti recomand, la fel ca Alydor, un Marbella. Contine, in pachet, absolut tot ceea ce ai nevoie pentru navigatie! Iar raportul calitate (procesor, OS, 4,3", rezolutie, soft, harti, etc.) - pret (575 lei) este excelent! http://www.mdci.ro/prod.php?id=4&tabel=promotii Cu stima, dansidragos This post has been edited by dansidragos: 15 Apr 2009, 19:31 |
--------------------
Kia Sportage 2007;
BMW 525D Touring
2003 Marbella M-5010 (480x272)
iGO8 v8.3.4.117940 - skin Riks v3.8c 2DIN Witson W2-D258G (400x234) iGO8 v8.3.4.117940 - skin GJ v6.15p_da |
|
Alydor |
![]()
|
E71 e limitat in ceea ce priveste softurile care le poti pune pe el... Sygic ,garmin si eventual nokia maps si cam atat... Ca si baterie pot sa confirm ca tine destul de mult (eu am in el cartela de la firma si vorbesc... nu gluma si de obicei il incarc duminica seara) tinand cont ca la mine telefonul functioneaza aproximativ 12 ore pe zi de luni pana vineri prin conexiune bluetooth... La assus la fel ca si la nokia ecranul este destul de mic... si din cate am inteles sunt probleme cu "jog-dial-ul" . Problema cu ecranul este si la iPaq... A-gps este termenul assisted gps, momentan nefunctional din cate stiu eu, si care permite navigarea prin intermediul celulelor de telefonie mobila. Adica nu mai asteapta de la satelit semnalul ci il preia din antena grupului de emisie pentru mobile.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ionescu |
![]()
|
Multumesc mult!
Inca o intrebare: aceste softuri... Garmin, sa zicem, de unde se poate procura... "free"? LE: m-am lamurit cu IGO, din semnatura lui dan/dragos. @dandr: ideea la mine este ca m-a lasat si telefonul, un batrin 2650... e cam pe duca. Si ma gandeam sa fac 2 in 1... Oricum si tie multumesc de sugestii... <span class='edit'>16 Apr 2009, 10:35:</span> Mai am o intrebare: pe Nokia 6220 merge IGo? Guess not... LE: Ma tot gandesc la IPAQ asta ca are procesor belea si memorie la fel... si l-am gasit si la unpret de lichidare de stoc. This post has been edited by Ionescu: 16 Apr 2009, 10:58 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Ce mai seamana gps-ul Marbella cu Wayteq n770, de parca ar fi gemeni
![]() de fapt sunt sigur ca e acelasi aparat doar ca e branduit altfel. Eu am Wayteq N770 cu bt si fm si sunt multumit de el + ca are memoria interna de 2 gb. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Alydor |
![]()
|
nu seamana chiar asa de bine... marbella e mai subtirel... asa poti sa spui ca seamana cu C520 sau Assus R700... ca doar toate au aceiasi diagonala si forma...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Da, intradevar poate m-am hazardat sa spun ca sunt identice, dar trebuie sa recunosti ca seamana foarte mult unu cu celalalt.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Codrin-Bacau |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salutare,
Va rog mult sa-mi spuneti ce parere aveti despre ASUS P320! Am sa achizitionez unul si nu stiu nimic despre el... Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre! |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
alexandruadi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 4 February 09 ![]() |
elementele vitale ale gps/pda vor fi procesorul si ramul. acuma depinde ce vrei sa rulezi pe el, vezi ca multe din cele ieftine au au ram mic. un ram decent e minim 64MB iar un procesor incepe de la 300MHz sa iti ruleze ceva relativ nou si pt o perioada lunga in viitor ca doar nu il iei pt 1 an. iti recomand pda ca o sa ii poti face update mai usor la soft.
mai bine iti iei un PDA Mio P560, 400MHz, GPS si cu diferenta de pret iti cumperi licenta de igo 2008, fara soft e 800-900lei, si are in plus procesor mai puternic care se va simti in aplicatie This post has been edited by alexandruadi: 21 Apr 2009, 16:42 |
--------------------
Renault
Megane
sedan 2.2 1.5dci 63KW privilege /2009
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
Eu sunt interesat in mod direct de performantele modelului p320 de la ASUS, pe asta vreau sa-l achizitionez...
Va rog un ajutor.... |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
Alydor |
![]()
|
la procesor de 200 mhz cam ce performante crezi ca are?? la 1500 iei un htc touch 3g nou sau la 12-1300 iei unul second... si ala are procesor nu parodie...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
OK..ms frumos de info
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:24 |