GPS... de care?, merita?
![]() ![]() ![]() |
GPS... de care?, merita?
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si pentru Mio P-560 este aceeasi problema?
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
P560 suporta nativ SD HC. Eu am SanDisk de 4GB.
|
--------------------
-
-
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Atunci cred ca voi ramane pe un P560
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
Florinut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
Vreau sa imi achizitionez un GPS Mio 720, ce sfaturi imi dati?
Ce varianta de soft de navigatie pentru Romania cat si pt Europa ar fi mai buna, dintre I-go, Miomap, Tomtom sau Navigon? This post has been edited by Florinut: 3 Mar 2008, 11:13 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
NU!
Mio 720 este cel mai bun "soft" ! Sau nu ?!? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca iei 720 automat iti dau si softul miomap 3.3 pe el... nu are sens sa dai banii si sa cumperi full europe. Ia-l la minim de harti si alte alea, pentru ca restul se "rezolva" Gandeste-te si la varianta de 520 ( e drept ca nu are camera dar oricum pozele facute cu 720 seamana cu alea facute cu telefonul)
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cvp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 6 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Are dreptate Alydor.
Ia-ti C520 cu dotare minima d.p.d.v. al hartilor. Camera nu se merita (2Mpx). Presupun ca ai un aparat foto dedicat, cu o rezolutie mult mai buna, zoom, etc. Restul se rezolva/imbunatateste de pe net. Salutari, cvp |
--------------------
Hyundai
Tucson
- Mio C720
2005
|
|
Florinut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
Singura diferenta e doar camera? De ce sa iau harti minime? Update-uri oficiale se pot face?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|
Alydor |
![]()
|
Diferenta intre c520 si c720 este doar de camera... in rest ti-am raspuns pe pm...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
salutare baieti, diferenta e doar de camera sau asta are si o memorie mai mare? scaneaza si cartile de vizita? poti vedea si filme... (chiar pe c520 se pot vedea filme?).
Eu am c720 nu de multa vreme, colegii de pe forum stiu. Merita banii, iar aparatul foto face poze suficient de clare... dar nu la fel ca un aparat foto dedicat. Eu sunt multumit de aparat, nu ma satisface insa harta Romaniei... dar asta e la fel la toata lumea. |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
A701 vs. P560. Care e mai bun(stabil, viteza de raspuns, comportare in autovehicul, "updatare" harti) pe partea de navigatie?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
560 ...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi, dar cel mai bun de piata care e? Va intreb pentru ca o sa imi cumpar si eu asa ceva deoarece e mai usor si mai ieftin sa updatezi hartile decat pe sistemul clasic(adica gps integrat pe masina, care are si el avantajele lui, dar la harti updatate e mai greu)
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
faza cu update la harti este de cum apar hartile... si sunt aceleasi si la mio si la igo...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Totul despre cardurile SD
http://www.sdcard.com/europe/TextPage.asp?Page=1 cardurile de la SanDisk (printre cele mai bune) http://www.sandisk.com/Products/Catalog(10...k_SD_Cards.aspx |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
De Airis T610 ce parere aveti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
aveti idee daca mio p360`u ? suporta 8gb ? 4gb am vazut ca suporta dar as vrea sa-mi cumpar de 8gb si nu vreau sa cumpar degeaba .... astept raspuns ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- b 89 RUN
2007 / luxe privilege
|
|
Alydor |
![]()
|
de curiozitate... ce viata mea faci cu 8Gb ???
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Intrucat sambata plec la un drum mai lung , am hotarat sa cumpar un GPS.
Doresc unul exclusiv pt orientare si nu ma intereseaza sa aiba camera, tel, etc. Am gasit in oferta Metro un Easylite 3600 cu 40 de harti incluse la 600 ron. Ce parere aveti ? Merita sau fac o prostie. Recunosc ca sunt nou in acest domeniu. Multumesc anticipat. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Alydor |
![]()
|
procesorul este cam lent (266 Mhz) si sistemul de operare cam vechi (windows 4.2) si cu ram-ul sta cam slab 32 Mb. Din pacate are standardul de SIRFII (12 canale doar, fata de SIRF III cu 20 de canale)
Sper ca ti-ai facut o imagine despre ce stie... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 6 Mar 2008, 08:03) am gasit la o superoferta 8gb ... initial am vrut de 4gb,dar numai au pe stoc ... si acuma sunt nedumerit ... astept raspuns daca merge 8gb pe mip p360 - si cum se misca ... daca se misca greoi nu prea merita ... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- b 89 RUN
2007 / luxe privilege
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, m-am lamurit!
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Alydor |
![]()
|
@andr3y... nu e vorba de cum se misca ... ideea e ca viteza de trasnfer sa fie cat mai mare ( minim 80) S-ar putea sa ai surpriza ca aparatul sa nu iti vada cei 8 Gb... In prezent putine sunt aparatele care vad mai mult de 4 gb..tehnologia inca nu a fost implementata
@dumid eu zic sa pui niste bani in plus si sa iei un aparat mai scump care sa il poti folosi si peste cativa ani... ca banuiesc ca nu vrei sa cumperi un gps in fiecare an... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Alydor |
![]()
|
recomand oricare din ele, nu neaparat cu harta full europe... :mm:
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cred ca am sa ma opresc la Asus A 696 ce spuneti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Alydor |
![]()
|
mai bine un P560... Pe Asus sunt complicatii cu instalarea sistemelor de navigatie...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Care sunt acele complicatii ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
P560 are ecranul mai bun.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce recomandati de aici:
http://www.emag.ro/navigatie_gps Pe la 700 de lei. Sa fie cat mai usor de utilizat pentru un om mai in varsta si sa aibe harti cat mai bune ... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:44 |