Cum e la Baile Herculane ?, Preturi, locuri ce merita vazute
![]() ![]() ![]() |
Cum e la Baile Herculane ?, Preturi, locuri ce merita vazute
andurs |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|||
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Di cauza drumului de peste 700 de Km.Una e sa tin copilul 3-4 ore in masina si alta e sa-l tin 12 ore mai ales ca vor vi 3 copii in spate si nu pot sa fac pat sa incapa toti sa doarma chiar daca merg noaptea.Oricum si la 230 de km cat am acum de facut trebuie sa fac 3-4 pauze sa mai miste copilul.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Aha, era vorba de distanta. Ai mei sunt obisnuiti cu drumurile lungi. Am mers si peste 1000 km, cu pauze la 3-400 km. Stau in scaunele lor, cu centurile puse, eventual dorm, mai ales noaptea. Am mers noaptea si cate 5-600km fara pauza si fara ca ei sa se trezeasca. Cred ca sunt mai norocos decat altii
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Si eu sunt la fel de norocos. In cea mai mare parte a drumurilor
![]() Al meu ala mic avea 10 luni iar ala mare 4 ani cand a trecut cu bacul la bulgari ![]() Ce sa-i faci, moldovenii la bulgari, banatenii la croati... PS: neaparat noaptea la drum cu copii!! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Subscriu si eu! Ale mele merg de 4 ani in fiecare vara, cu un Logan, ce-i drept cu aer conditionat. Plus in iarna la schi in Austria. Recordul: 1100 km. Acum au 9 si 6 1/2 ani, si ne pregatim de Portugalia. Un sfat in plus urmat de noi cu strictete: pauze la 2 - 2 1/2 h, cate 15-30 min. Nu e chiar imposibil.
This post has been edited by drrond: 1 Jul 2011, 18:14 |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
imposibil nu e, dar pe principiul asta faci vreo 5 zile pana in portugalia doar dus
![]() vezi ca mai nou este zbor direct bucuresti - lisabona. calculeaza-te bine sa vezi poate iesi mai ieftin cu avionul... sunt peste 7000 de km dus - intors pana in PT. la intoarcere ai sa-ti rogi moartea, crede-ma! vezi ca este topic separat cu portugalia... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Am vazut topicul, aici voiam doar sa dau un sfat incurajator in legatura cu mersul cu copiii. In ceea ce priveste ...incurajarile, concediul e deja programat in cele mai mici detalii, deci nu mai am cum sa dau inapoi.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Cu unul m-am dus si eu fara probleme dar cu 2 de 10 luni si unul de2 ani jumate mai greu ca trebuie sa si alergi 2 oameni dupa 3 copii cand faci pauze.Si mai sunt si 3 copii fiecare cu nevoile lui si nu au toti nevoile deodata
![]() This post has been edited by cielo99: 3 Jul 2011, 07:34 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:08 |