turometru, creste turatia cand apas pe ambreaj fara sa accele
![]() ![]() ![]() |
turometru, creste turatia cand apas pe ambreaj fara sa accele
iuli23 |
![]()
|
||
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|||
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Verifica contactele de la pedala de ambreiaj!
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
nu vad legatura ...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Poate ai joc exagerat in turbina si scapa ulei...in motor.
Verifica jocul la axul turbinei si daca gasesti trebuie reconditionata....de urgenta. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
iuli23: Cu tot respectu, dar daca nu ai timp/chef sa folosesti functia SEARCH si daca tot te intereseaza parerea altora, atunci macar fa ce-ti spune lumea fara intrebari
![]() Legat de turbo, teoretic poate fi, dar daca ne gandim bine, in momentul in care turbo incepe sa consume ulei din baia de ulei, de cele mai multe ori abia poti sa opresti motorul, dar la tine nu e cazul, daca am inteles bine. Dar o verificare merita sigur si turbina. |
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
iuli23 |
![]()
|
am spus ca nu vad legatura cu ambreiajul deoarece nu creste mereu turatia cand apas pe el; doar dupa 3000 deci daca era ceva un scurt pe acolo se intampla mereu chestia asta.E mult mai plauzibila chestia cu turbina ( la asta ma gandeam si eu , ori nu stiu, ca tragea aer pe undeva sau era un furtun spart ceva ) Si daca am fost eu atat de chior incat nu am vazut topicul vechi il poti pune aici.Crezi ca daca il gaseam nu imi era mult mai usor sa ma informez din cel vechi ? Oricum multumesc amandurora pt post !
This post has been edited by iuli23: 14 Jun 2012, 12:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:48 |