suruburi, pasaj roata
![]() ![]() ![]() |
suruburi, pasaj roata
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
mie mi le-au facut praf la service....pe moment imi venea sa le rup capul dar acum mi-a trecut....mi le-au legat ei cu prostii d'alea si stau ok
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
tragi usor de ele iar daca se rup mergi la reno si gasesti la 4 lei bucata .....patit eu
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu le-am tras cu cleste de scos cuie si nu s-au rupt
|
--------------------
-
-
-
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Cu grija si cu rabdare poti sa ramai cu ele intregi. In caz ca se rup mergi la Reno si-ti cumperi cateva. Poti sa incerci si la magazine cu piese de schimb, este posibil sa gasesti.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Dopurile acelea se gasesc la magazine piese auto se folosesc si la logan,
eu le-am cumparat cu 1 ron bucata. This post has been edited by myky: 5 Dec 2008, 12:50 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
k sa le desfaci se gaseste un spray pt suruburi care la desface daca sunt corodare ,sau por si simplu daca au muzerie in ele si nu se desfac iar daca le rupi mai vorbim k te invat atunci cum sa la scoti rupte
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(andu911 @ 5 Dec 2008, 02:10) esti tare frate andu la asta nu m-am gandit ... ![]() partea aia care intra in "gaura " nerupand capul,ciuperca aia cum pam patit eu QUOTE(gheorghita88 @ 5 Dec 2008, 13:29) k sa le desfaci se gaseste un spray pt suruburi care la desface daca sunt corodare ,sau por si simplu daca au muzerie in ele si nu se desfac iar daca le rupi mai vorbim k te invat atunci cum sa la scoti rupte frate alea sunt din plastic |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
nu stiam din ce e k eu inca nu am avut timp sa cunosc toata masina ma duc sa ma uit si maine iti zic cum le scoti k o sa incerc la mine intai
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:22 |