Ce detector radar aveti ?, firma producatoare
![]() ![]() ![]() |
Ce detector radar aveti ?, firma producatoare
Marco24 |
![]()
|
||
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
rx 65E, versiune soft 6.5, din aprile anul trecut. tot e inchis in afata de K si Ku ( am lasat Ku in urma unor zvonuri )
imi pare in ultimul timp ca ma atentioneaza cam tarziu, ori lasa baietii mai jos puterea radarelor .... eu nu stiu sa deosebesc ca e phyton, ca-i speedophoto, vad ca e radar si o las mai moale. parca in ultimul timp imi dau seama ca am dat banii de pomana pe el, la cum merg eu. ca sa aibe de ce sa ma apere, trebuie sa o calc mult mai tare, ceea ce nu o fac, iar in al 2-lea rand prind teren camerele fixe, am pus si gipiesu la zi cu locatiile lor. This post has been edited by david79: 3 Mar 2009, 00:40 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Eu am cobra 7000 f multumit de el....am vazut ca a aparut acum un facelift al lui cobra 767 cica ar avea 9 benzi de detectie pe langa cele 6 ale lui cobra 7000
25 Mar 2009, 16:57: multumit pe deplin numai ca sunt cam multe alrme false in x dar se rezolva usor cu comutarea permanenta pe modul city This post has been edited by Mihai San: 25 Mar 2009, 16:57 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
S-a mai discutat ca benzile alea fara numar de la Cobra sunt numai marketing.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
black spiderzz bate recordul la numarul de benzi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Sa ma inscriu si eu in "club"
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
dupa 2 bzz-uri am trecut pe bytrex 1010 tot azi luat - 180 ron... am auzit de bine de el si am zis sa-ncerc si eu ... inca nu l-am testat la drum lung. pot spune ca arata rudimentar si e cam mare fata de bzz, dar e usor de butonat si pot selecta benzile pe care le doresti... eu am lasat numai K in functiune
This post has been edited by danutz_r: 16 Apr 2009, 19:18 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Madriann @ 16 Apr 2009, 19:24) As fi luat un BELL 995, dar nu se vinde in retelele DOMO/ALTEX/CARREFOUR sau orice alt centru de genul asa...iar mie imi trebuie maine ;P . ![]() Il cautai pe net, apoi mergeai la sediu lor si-l luai. Eu asa am facut. La telefon mi-au spus ca mi-l aduc ei in 48 de ore. Le-am spus sa-mi dea adresa lor, iar intr-o juma de ora eram cu el in brate. LE. In carfur sigur am vazut bell, da nu mai stiu de care. Oricum, banuiesc ca e peste cobre. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Apr 2009, 19:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Am cautat dar nu am gasit in Constanta. Iar in Bucuresti nu vreau sa ma bag, vin de pe A2, centura, A1, Pitesti. In orice caz, daca ma dezamageste, o sa ramana pentru Megane si o sa-i iau sotiei unul serios.
La Meganel, merge si asta (nu de alta dar, vorba nevesti-mi: daca nu imi luai masina, acum aveai permis...ca nu prindeai tu 120 in deal cu buburuza ta ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am un WHISTLER PRO 3450, d'ala de sta ascuns
![]() ma seaca un singur lucru: piuie cand se intalneste cu alte masini cu detector (nu rateaza niciuna ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
1) unde gasesc si eu Beltronics in Iasi? stie cineva vreun magazin? 2) ce ar fi de ales intre Bel 940, 955, 965 ? bafta This post has been edited by Kata: 18 Apr 2009, 09:45 |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
serhat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 October 07 ![]() |
eu am cobra 9190 model ieftin de supermarket. pana acum mi-a detectat din timp toate radarele de tip phyton . Radare de tip speedophot nu am intalnit inca si nici nu as vrea fiind convins ca in cazul acela alerta=amenda
![]() This post has been edited by serhat: 18 Apr 2009, 09:55 |
--------------------
dacia
logan
2008 1.6 16v
- B 92 XXX
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
QUOTE(Kata @ 18 Apr 2009, 09:41) salutare, 1) unde gasesc si eu Beltronics in Iasi? stie cineva vreun magazin? 2) ce ar fi de ales intre Bel 940, 955, 965 ? bafta Depinde cati bani ai...Eu am 940 si chiar daca il tin acum ascuns in tetiera (e interzis in Polonia-Germania) are o distanta buna de detectie. This post has been edited by parpanel: 20 Apr 2009, 10:15 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Cobra XRS 9730, 12 benzi si e cam degeaba pentru camerele fixe pe care le-am intalnit sambata pe drum. Norocul meu e ca stiam de localitatile in care este dar ma asteptam sa le "simta" de la ceva distanta, da` ghinion ~ 50-100 m de imi da doar o liniuta in banda K. Bine ca l-am luat la super oferta cu 150 de ron (normal e ~ 4 mil, da nu face banii aia!) ca altfel imi era ciuda, asa sunt resemnat.
Un prieten are un cobra mai nou cu 15 benzi imi zicea ca lui i le vede fara probleme in banda Ko ![]() Cred ca-l marit cand mi se mareste bugetul putin si-l schimb, or un GPS ieftin :-s! |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am cobra cu 18 benzi + banda Ko. Imi vede radarele fixe de la 11km. Am sesizat ca le vede pana si p-alea care n-au fost montate inca.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() ![]() Revenind la impresii, sunt multumit deocamdata, pe 1200 km de 9440. Destul de putine alarme false, patru radare clare pe A1 -K, Ka (3) si A2 -K(1), semnalizate destul de bine (1.5-2km). Felicitari Pulitziei Rutiere pentru pozitia Daciei break albe nemarcate: pe peluza benzinariei, puteam sa jur ca e masina unui angajat parcata aiurea pe spatiul verde (cine a fost ieri pe A1, sensul spre Bucuresti, stie). La fel de interesant si "montajul" urmator, cu doua masini spate-n-spate, nu cumva sa va scape ceva (mi-a carait detectorul mult dupa ce am trecut de ei). Aceeasi impresie despre camerele fixe...nu le vede, nu le simte...s-au n-am dat eu de ele (Pitesti - Campulung - Bran - Campulung - Curtea de Arges -Pitesti). La Sinaia, la stopul acela mare, iar nu a zis nimic....sa vad ce primesc acasa ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Care este diferenta intre cobra 9440 si cobra 9430? Ca am vazut totusi ca e diferenta de 1 milion, dar pe cutie scrie acelasi lucru....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mi-am luat azi un Whistler XTR 330. Acum studiez ce și cum pot programa prin el. Sugestii?
![]() This post has been edited by MAERSK: 21 Apr 2009, 12:55 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Madriann |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 21 Apr 2009, 11:38) Care este diferenta intre cobra 9440 si cobra 9430? Ca am vazut totusi ca e diferenta de 1 milion, dar pe cutie scrie acelasi lucru.... Ciudat...la Domo, 9430 si 9440 aveau acelasi pret, 350 RON. Ca diferente: - 9430 mi s-a parut mai frumos decat 9440 si se asorta mai bine cu culoarea neagra a masinii si tapiteria de piele neagra ![]() - 9440 da mesaje vocale pre-inregistrate privitoare la tipul alertei, chestie foarte folositoare : conduci, esti atent la drum, auzi o alerta vocala (voce feminina, "X alert", "K alert", "Intellimute ON", s.a.m.d.), nu trebuie sa-ti indrepti privirea catre detector sa vezi ce litere s-au aprins. Alte diferente nu sunt ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 21 Apr 2009, 12:54) POP off, VG2 off, SWS off, self test mute, City 2 mode. Vezi cum te impaci cu alertele vocale (mie nu imi plac, parca imi distrag atentia, oricum Whistler are tonuri de alerta FOARTE bune, eu sugerez sa renunti la voce). PS: detectorul e entry-level, posibil sa ai multisoare alerte false si sa nu te astepti la minuni la Speedophot & Gatso. Bafta! |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mulțumesc, m-am conformat. Știu că am luat un entry-level, am făcut asta pentru că la cum merg eu de obicei, nici prețul plătit pe acest model nu cred că îl voi amortiza vreodată.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
serhat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 October 07 ![]() |
Azi mi-am luat un bel rx65. Primul drum cu detectorul prima veioza intre Constanta si Mangalia. Dar nu era echipaj de politie sa imparta felicitarile,veiozeala facandu-se din mers dintr-un logan albastru cu numere MAI ........ Dar nu stiu daca imi era adresata mie care oricum aveam cam 110 km/h (sau mai putin) ori masinii care venea din spate ceva mai tare. Detectorul a urlat deodata maxim in banda k si in cateva secunde a tacut.Oare sa fii aprins si stins "veioza" imediat?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2008 1.6 16v
- B 92 XXX
|
|
oviancuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 06 ![]() |
Au vrut sa vada cit de incet mergi ... si s-au calmat cand au vazut ca au dat gres.
Si eu am un Bell 940. Il am din Feb 2009. L-am luat dupa ce mi-am luat-o cu 61 km/h. M-a scapat de multe radare. Bafta tuturos. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salutare,
ieri, am avut o iesire mai lunga, pina la vulcanii noroiosi (l-am dus pe cel mic sa-i vada si i-a placut: a alergat, a topiat, a sarit, si-a murdarit minutele cu zeama aia). dar nu despre asta vroiam sa vorbesc ci despre detectorul bytrex ldr 1015 pe care l-am luat cu mine sa il vad la lucru. am plecat simbata dimineata si, in floreasca, trrrrrrrrrrrr, banda K. zic: ce naiba ? doar nu l-au apucat pandaliile pe garcea ? Nu ! erau niste usi ! pina la cosereni pauza. aici din nou trrrrrrrrrrrrrr ! camerele fixe. mai departe la benzinarie la urziceni. trrrrrrrrrrr ! cotorca: trrrrrrrrrr ! nimic ! nu am vazut nici o masina ! spataru: nimic ! in fine, ajungem la vulcani, stam ce stam si plecam. pe podul peste buzau, venidn dinspre vulcani cind fac stinga trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! nu vad nimic ! si merg cam 1 KM ! pina vad loganul de politie pe parte stinga (contrasens) dar POLITISTII ERAU AFARA amindoi, stinde de vorba cu un nene ! e posibil sa fi lsat radarul sa isi faca calibrarea ? sau altceva ? am plecat si la spataru, 2 echipaje ii filau pe cei dinspre urziceni. din nou trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! la fel si la cotorca si la cosereni. a mai tipat in buzau dar nimic. mi-am adus aminte: dupa spataru, nu mai tin minte exact, parca la cioranca, era un politist, IN AFARA localitatii, pe contrasens, si detectorul a facut iar trrrrrrrrrrrrrrrr ! o fi fost cu camera foto ? ca nu am vazut al doilea echipaj sa opreasca masinile care alergaru de mama focului ! ah, da, am mai avut o alarma in Ka pe undeva in cimp, de ma luase transpiratia (nu ca aveam mult, doar 100 km/h) dar nu am inteles ce o fi fost. in rest o.k. o sa il mai pun la lucru pina o sa isi scoata banii:ad sub masa: This post has been edited by george_scala_2004: 7 Jun 2009, 22:46 |
--------------------
...
...
...
|
|
mizuno4vdm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 November 08 ![]() |
am avut: valentine one ~450 dolari luat din state si mi-a fost furat cu tot cu geanta de bagaje in care era in ploiesti...nu cred ca l-am auzit d 5 ori sa dea alarma falsa in schimb la radare tipa si la 3km...partea cea mai desteapta a lui e ca lua si radarele care veneau din spatele tau dar si radarele care stateau la panda;pt el am mai gasit pe net o functie ascunsa care bruia putin semnalu radar la instant-on sau cele care te luau din spate dar in asa fel incat militianu sa nu-si dea seama ca a fost bruiat(credea ca fascicolul radar nu a focalizat corect) si aveai timp sa mai reduci cu cativa km/h viteza.
am acum: cobra 9930 ma dispera cu alarmele false pe dn dar in schimb are functie auto-mute astfel cand mergi cu viteza mica trece automat pe mute... |
--------------------
renault
clio tech run
2000
- ph44wtf
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Am avut o cobra model nu-stiu-cum pe care am aruncat-o pentru ca ma informa unde sigur NU era nici un radar.
Facea galagie chiar si in camp deschis, dar a dracului daca a piuit vreodata la trecerea pe langa radar... In lipsa lui: viteza de circulatie= limita maxima admisa + 40-45 km/h pe ceas. Normal ca mai extrag radical din nr de puncte colectionate pana atunci si aplic un coeficient de localitate... Stiu sigur ca vitezometrul imi indica cu 5 km/h mai mult decat in realitate. Iar daca vad vreun flash, 40-45 se inlocuiesc cu 10. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neoliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
bel 955 antena s7 beton |
--------------------
Renault
Megane hachback 1.5 DCI
2006 / phase2
- B-xx-PUF
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
eu am cobra si sunt foarte multumit de el .....
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
smash_bogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 August 07 ![]() |
Sal, am un detector whistler xtr 330 si vreau sa opresc laseru ca imi tot da alarme false de trebuie sa il opresc. Stie cineva ce tre sa fac?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2002 1.9 dci
- DJ-07-XPP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:41 |