Ce detector radar aveti ?, firma producatoare
![]() ![]() ![]() |
Ce detector radar aveti ?, firma producatoare
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
Parintele |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 November 05 ![]() |
@ Gogu. Este nou. Cred ca o sa-l primesc pe saptamana viitoare,
si atunci o sa-ti spun EXACT ce scrie pe el. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
Parintele |
![]()
|
@Gogu: astazi am primit "jucaria"-codul de pe spate este :QL4G7M4.
Deci sa inteleg ca este cu antena M4? Si pe fata are literele in relief,argintii. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da, e M4. Sa-l folosesti sanatos
![]() Si care e faza cu CS-ul, scrie pe undeva asa ceva? Ce firmware are? This post has been edited by GoGu: 27 Mar 2008, 20:26 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Parintele |
![]()
|
Multumesc.Habar nu am ce inseamna CS.L-am luat de la Circuit City,
si in anuntul lor(daca dai pe Circuit City.com)ai sa-l gasesti cu numele de 995 CS si poza cu literele albastre. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
GoGu |
![]()
|
Probabil e vreun cod intern al CC. Poate au avut la vanzare dintr-alea refurbished (ca in poze), am vazut ca si 965-ul e CS (iar 955-ul nu, desi in poza pare tot din seria veche). D'ale comerciantilor
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Parintele |
![]()
|
![]() ei tot de 995 CS vorbeau,asa ca,probabil poza a ramas cine stie de cand.Am sa-l bag deseara in "proba de lucru"sa vad ce si cum "zice". |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
ce-mi recomandati pt suma de 300-350 RON ??
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
GoGu |
![]()
|
Un Whistler XTR425, sau, daca faci un efort, un Pro78 (revizia C neaparat) sau un Bel 940 (asta din pacate nu are benzi selectabile).
Atentie la parbriz, daca e atermic... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu am un cobra 9930
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
As vrea sa imi iau si eu un detector ca asta http://www.sigmanet.ro/Whistler-DE-1788-Cordless--id9658 ce parere aveti, a folosit cineva, zilele trecute am inceract un super cat http://e7.ro/images/P/1-161.jpg in genu la asta dar cam varza, radaru l-a detectat la 100 m
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
GoGu |
![]()
|
Evita cordless-urile...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
GoGu |
![]()
|
http://www.valentine1.com/cordless/
Bine, trecem peste exprimare, insa principiul enuntat e corect... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ceribros |
![]()
|
Multumesc, acum inteleg, am schimbat exrimarea.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Betronics Vector 995
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
- SB I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
danyut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 23 September 06 ![]() |
whistler xtr 425 multumit deocamdata .
Alarme false sunt ,in afara orasului imi ia toate cobrele de pe traseu dar si radarele. |
--------------------
dacia nova
dacia nova
gt 2000
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
in sera asta am luat de la cineva un WHISTLER SL500. Nu am manual la el si nici nu stiu cat de bun este.
nu am rabdarea necesara de a citii tot topicul asa ca va rog sa imi spune-ti si mie daca este bun si daca ma poate ajuta cineva cu un manual sau ceva sa stiu si eu ceva despre cum se manifesta sau cum ar trebui sa se manifeste sa stiu ca e ok. multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit cadou un Cobra XRS 9550 VP. Oarecum multumit de el, da o multime de alarme in oras, in afara inca nu l-am incercat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Re-postez si eu in acest topic ...
Cobra ESD 7000 ... Il am de aproape 2 luni, si nu am prins niciun radar sa vad daca macar functioneaza. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
micro fuzion z3 nu am apucat sa vad ce poate, mi s-a parut interesant ca pret si functii, o sa revin cu completari
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Beltronics Vector 940 luat de vreo 2 ore. nici o amenda pana acum in 7 ani, sper sa n-am nici de acum incolo. In rest ce sa zic e mare frumos, greu....sa-l vad in actiune. Daca stie cat stie un 795 Express atunci e foarte bun. (Pe ala l-am vazut de multe ori in actiune si de aceea am ales Bel.)
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nu o sa-ti para rau. Detectorul asta face toti banii.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
viculet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 26 February 05 ![]() |
Bel 955, inca nu-i pot da calificative, aproape nou, n-a vazut inca un radar.
|
--------------------
Renault
Clio 3,1.2 16 v
2006 Dynamique
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Cobra 9540 cumparat de vreo 2 saptamani. Nu am reusit inca sa il testez in afara orasului dar in bucuresti se comporta exemplar zic eu. Radarul de pe Kiseleff (din rondul unde se face patinoar iarna) spre exemplu il detecteaza in plin trafic inainte sa intru in intersectia de la arcul de triumf. Alarme false nejustificate nu prea mi-a dat, de fiecare data fiind in apropiere ori masini de politie, ori camere cu radar...
This post has been edited by Marius81: 28 May 2008, 07:25 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
msanyix |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
Cobra XRS 9440 oarecum sunt multumit de el cand dau de radar fata in fata il detecteaza, dar nu prinde radarele din spate numai cand trec pe laga el il detecteaza la nivel de semnal 1 si atat, in rest nimic. Il folosesc mai mult intr-un Sprinter tip duba, oare duba din spate sa fie de vina ca nu-l mai detecteaza cand trec de el, dar oricum atunci nu mai are nici un rost ca m-a prins deja cum am trecut pe langa el.
|
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius81 @ 28 May 2008, 07:22) Radarul de pe Kiseleff (din rondul unde se face patinoar iarna) spre exemplu il detecteaza in plin trafic inainte sa intru in intersectia de la arcul de triumf. Salut Ai vreo poza cu "radaul" de pe Kisselef? Nu de alta, dar nu cred ca e radar ![]() Sau vre-un link cu alte informatii |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
QUOTE(msanyix @ 28 May 2008, 07:34) Cobra XRS 9440 oarecum sunt multumit de el cand dau de radar fata in fata il detecteaza, dar nu prinde radarele din spate numai cand trec pe laga el il detecteaza la nivel de semnal 1 si atat, in rest nimic. Il folosesc mai mult intr-un Sprinter tip duba, oare duba din spate sa fie de vina ca nu-l mai detecteaza cand trec de el, dar oricum atunci nu mai are nici un rost ca m-a prins deja cum am trecut pe langa el. in carticica scrie ca detect trebuie sa "vada" drumul. eu am un 9430 si char daca radarul monitorizeaza sensul opus de mers ma avertizeaza cu suficient tip inainte pentru a putea frana linistit. chiar dupa ce trec de radar caraie inca mult timp. cred ca al tau face cum ai spus pentru ca nu poate vedea decat in fata. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:53 |