Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Un pont

CBb
post 30 Apr 2011, 03:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut. Catalin ma numesc. Sunt nou pe forum.. mi-am achizitionat un megane 2 acum 2 saptamani, si nu am putut sa stau fara sa-mi fac si eu un cont aici pe forum. La prima postare as vrea sa va vand un pont, un magazin de piese auto foarte ieftin. Mi l-a recomandat cineva. E undeva pe bd constantin brancoveanu, de la orasel, o tineti spre budimex, vreo 200 de metri, si pana in spital, pe partea stanga, la parterul unui bloc, e magazinul. Am avut nevoie de niste bobine de inductie pentru megane-ul meu, 1.6 16 valve, le-am luat cu 130 de lei.. firma BERU. Si aveau multe alte pieste ieftine. Sper sa ma tina piesele cumparate. Salut

This post has been edited by CBb: 30 Apr 2011, 03:37

--------------------
renault megane 3 1.5 dci, 2011, euro 5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 30 Apr 2011, 06:34
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Bun venit pe forum si multumim de pont.
Daca folosesti functia Search si tu ai sa gasesti multe ponturi pe aici.
Piese de schimb ieftine,service-uri cu manopera rezonabila,explicatii de reparatie in regim propriu pentru mici defecte.
NB!

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
CBb
post 30 Apr 2011, 16:59
Post #3

Membru incepator

Salut. Da, multuimesc, o sa incep sa ma uit pe la toate topicurile, sa vad ce mi-ar putea fi de folos... am o mica problema acum.. am schimbat 2 bobine de inductie, cele de care ziceam mai sus, si trage excelent, si nu mai are probleme la relanti.. dar mi se pare ca am consumul mai mare ca de obicei.. inainte sa le schimb, ajunsesem la 18 litri consum mediu.. acum a scazut pe la 10, cam asa.. dar problema e alta.. la relanti, la stop, la o apasare putin mai puternica a acceleratiei, chiar pe loc fiind masina, urca destul de repede consumul mediu.. deci nu cel instant, cel mediu... inainte nu era asa... aveti vreo idee, cam ce ar putea sa aiba? multumesc

--------------------
+
dan22y
post 30 Apr 2011, 17:06
Post #4

Membru autentic

From: B

Daca urca repede consumul mediu, inseamna ce ai resetat recent computerul de bord si de aici problema ta... asteapta sa faci mai multi kilometri si vei vedea ca va disparea nedumerirea ta...
Sa stapanesti sanatos masina si cati mai multi km fara probleme wink.gif

--------------------
R M - B 8
+
sageata1976
post 30 Apr 2011, 20:47
Post #5

:-)

Magazinul este super vechi,si oamenii sunt ok,si eu recomand,daca tot a ziso omul se numeste "adf" banuesc ca de el este vorba

--------------------
renault megane - B-83-BCF estate 1.9 130cp.
+
CBb
post 30 Apr 2011, 20:59
Post #6

Membru incepator

@sageata Da, ADF se numeste, la parterul blocului acolo. sunt 2 baieti care se ocupa, sunt super ok oamenii. Revenind la subiect, am resetat computerul de bord ieri, si ajung si pana la 8.5 litri mediu, dar asta ma ingrijora pe mine.. stand la relanti, urca in 2 minute pana pe la 9.5, deci cam un litru.. am parcurs cam 8 km de cand am resetat.. mai citisem undeva, avea cineva o alta problema asemanatoare. masina mergea fara probleme, doar ca ii consuma mult. a zis ca i-a schimat de la injectoare pana la filtru de aer, la fel facea, pana cand a gasit solutia. zicea ca e din cauza pompei de benzina, care e infundata, sau nu lucreaza supapa de retur, ca cica trebuia sa ii bage nu stiu cati bari pompa, dar ii baga mai putin, sau ceva de genul asta, si dupa ce a schimbat supapa aia si pompa de benzina, i-a revenit masina la consumul de 6 litri la suta... aveti idee de asa ceva? poate sa fie asta problema? help me pls. respect

--------------------
+
Lucian BLK
post 1 May 2011, 06:26
Post #7

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Nu-ti face probleme, e normal. La 8 km parcursi .... evident ca orice accelerare mai puternica sau cateva minute de relanti sa se simta la consumul mediu. Aduna si tu cateva mii de km si mai vorbim.

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
CBb
post 1 May 2011, 09:00
Post #8

Membru incepator

neata. da, inteleg ce vrei sa spui, dar ieri am resetat computerul de bord al unui prieten, si mi-a intarit ingrijorarea, ca la el nu face asa... are tot un renault megane.. sper doar sa fie cum ziceti voi, si sa isi revina. hai pe la gratare, sa petrecem un 1 mai in familie:D o zi buna.

This post has been edited by CBb: 1 May 2011, 09:07

--------------------
+
clr
post 1 May 2011, 09:47
Post #9

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(CBb @ 30 Apr 2011, 21:59)
.. stand la relanti, urca in 2 minute pana pe la 9.5, deci cam un litru.. am parcurs cam 8 km de cand am resetat.. ....
*

Pai este normal, daca doar ce ai dat reset, consumul la rellanti chiar se simte bine de tot. In toate topicurile specifice de pe forum lumea a fost de acord ca mai devreme de 250-300 km nu are rost sa te uiti pe consumul mediu pentru ca este irelevant.

Cat despre 9.5, ma faci sa zambesc smile.gif Ia incearca sa faci naveta in Bucuresti la serviciu la orele de trafic maxim, fara sa mai ai si alte drumuri. Sa vezi atunci consum care depaseste 10, chiar bine de tot wink.gif

PS: era sa uit. Bine ai venit pe forum. Sa-ti stapanesti sanatos masinuta. Sa te duca unde vrei, cand vrei, fara evenimente.

This post has been edited by clr: 1 May 2011, 09:48

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
moreinffo
post 1 May 2011, 09:50
Post #10

Membru autentic

doar asteapta;

--------------------
RENAULT MEGANE 1.6 16V B99W_G
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 01:27
Dacia