Un pont
![]() ![]() ![]() |
Un pont
CBb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 26 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
1.5 dci, 2011, euro 5
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bun venit pe forum si multumim de pont.
Daca folosesti functia Search si tu ai sa gasesti multe ponturi pe aici. Piese de schimb ieftine,service-uri cu manopera rezonabila,explicatii de reparatie in regim propriu pentru mici defecte. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CBb |
![]()
|
Salut. Da, multuimesc, o sa incep sa ma uit pe la toate topicurile, sa vad ce mi-ar putea fi de folos... am o mica problema acum.. am schimbat 2 bobine de inductie, cele de care ziceam mai sus, si trage excelent, si nu mai are probleme la relanti.. dar mi se pare ca am consumul mai mare ca de obicei.. inainte sa le schimb, ajunsesem la 18 litri consum mediu.. acum a scazut pe la 10, cam asa.. dar problema e alta.. la relanti, la stop, la o apasare putin mai puternica a acceleratiei, chiar pe loc fiind masina, urca destul de repede consumul mediu.. deci nu cel instant, cel mediu... inainte nu era asa... aveti vreo idee, cam ce ar putea sa aiba? multumesc
|
--------------------
renault
megane 3
1.5 dci, 2011, euro 5
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Daca urca repede consumul mediu, inseamna ce ai resetat recent computerul de bord si de aici problema ta... asteapta sa faci mai multi kilometri si vei vedea ca va disparea nedumerirea ta...
Sa stapanesti sanatos masina si cati mai multi km fara probleme ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
Magazinul este super vechi,si oamenii sunt ok,si eu recomand,daca tot a ziso omul se numeste "adf" banuesc ca de el este vorba
|
--------------------
renault
megane
- B-83-BCF
estate 1.9 130cp.
|
|
CBb |
![]()
|
@sageata Da, ADF se numeste, la parterul blocului acolo. sunt 2 baieti care se ocupa, sunt super ok oamenii. Revenind la subiect, am resetat computerul de bord ieri, si ajung si pana la 8.5 litri mediu, dar asta ma ingrijora pe mine.. stand la relanti, urca in 2 minute pana pe la 9.5, deci cam un litru.. am parcurs cam 8 km de cand am resetat.. mai citisem undeva, avea cineva o alta problema asemanatoare. masina mergea fara probleme, doar ca ii consuma mult. a zis ca i-a schimat de la injectoare pana la filtru de aer, la fel facea, pana cand a gasit solutia. zicea ca e din cauza pompei de benzina, care e infundata, sau nu lucreaza supapa de retur, ca cica trebuia sa ii bage nu stiu cati bari pompa, dar ii baga mai putin, sau ceva de genul asta, si dupa ce a schimbat supapa aia si pompa de benzina, i-a revenit masina la consumul de 6 litri la suta... aveti idee de asa ceva? poate sa fie asta problema? help me pls. respect
|
--------------------
renault
megane 3
1.5 dci, 2011, euro 5
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Nu-ti face probleme, e normal. La 8 km parcursi .... evident ca orice accelerare mai puternica sau cateva minute de relanti sa se simta la consumul mediu. Aduna si tu cateva mii de km si mai vorbim.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
CBb |
![]()
|
neata. da, inteleg ce vrei sa spui, dar ieri am resetat computerul de bord al unui prieten, si mi-a intarit ingrijorarea, ca la el nu face asa... are tot un renault megane.. sper doar sa fie cum ziceti voi, si sa isi revina. hai pe la gratare, sa petrecem un 1 mai in familie:D o zi buna.
This post has been edited by CBb: 1 May 2011, 09:07 |
--------------------
renault
megane 3
1.5 dci, 2011, euro 5
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CBb @ 30 Apr 2011, 21:59) .. stand la relanti, urca in 2 minute pana pe la 9.5, deci cam un litru.. am parcurs cam 8 km de cand am resetat.. .... Pai este normal, daca doar ce ai dat reset, consumul la rellanti chiar se simte bine de tot. In toate topicurile specifice de pe forum lumea a fost de acord ca mai devreme de 250-300 km nu are rost sa te uiti pe consumul mediu pentru ca este irelevant. Cat despre 9.5, ma faci sa zambesc ![]() ![]() PS: era sa uit. Bine ai venit pe forum. Sa-ti stapanesti sanatos masinuta. Sa te duca unde vrei, cand vrei, fara evenimente. This post has been edited by clr: 1 May 2011, 09:48 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
doar asteapta;
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:27 |