Siguranta Renault Laguna 1 phase 1
![]() ![]() ![]() |
Siguranta Renault Laguna 1 phase 1
inalbi5m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@tibi... eu unul ma indoiesc ca Loganul meu e mai sigur ca fosta mea Laguna 1.1 care avea 2,5 stele si un anumit numar de puncte. Echivalarea corecta nu se poate face pentru ca nu a fost testata pt impact lateral cu stalpul si cu pietonii. Oricum eu cred ca un 3 stele cel putin ar avea. Dar iar, nu am cum sa dovedesc asta...
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
![]() Interesanta comparatie cu Loganul. Pe site-ul celor de la Encap nu apare vreo informatie privind impactul lateral cu stalpul, cu atat mai putin in privinta pietonilor, pentru Logan. La fel, nici pentru Laguna I ( nici nu se faceau testele alea atunci ). Logan: Front - 8; Side - 11 Laguna: Front - 6; Side - 11 Sincer, nu stiu in care m-as simti mai in siguranta. Interesante si filmuletele... |
--------------------
-
-
-
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Testul cu stalpul este obligatoriu de ceva vreme la Euro Ncap. Din cate stiu a aparut prin 1998, dar s-ar putea sa ma insel (cu privinta la an)
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
no...sa nu mai deschid alt topic..cred ca aici e postarea cea mai corecta.
cita siguranta va da masina dumneavoastra? http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?mak...05-47aa0c091b00 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
o intrebare off topic shi ma scuzati......ma ursake....dar u n-ai vazut ca esti obosit?doar nu te-a apucat asa instantaneu si oboseala si somnul......ce cautai nenica cu 120km/h?si din toata masinuta aia sa scapi intreg....asta a fost de la cel de sus....te-a tras de ureki sa te trezesti
oricum...felicitari ca esti printre noi |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Lol shaggy, no ti-ai gasit si tu acum sa-l intrebi pe om la 2 ani de la eveniment? Las' , bine ca a scapat fara probleme deosebite
![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
@Adi R5, multumim pt filmulete. Sunt grozave.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
eu zic sa nu ajunga nimeni sa testeze pe viu cate stelute are fiara la NCAP.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:47 |