[VAND] Blaupunkt Barcelona, 100Lei
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Blaupunkt Barcelona, 100Lei
Chipu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Barcelona.jpg ( Size: 22.14k ) Number of downloads: 174 |
||
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|||
fengshui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 25 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Numai fm receptioneaza?
|
--------------------
Daewoo
Tico
2000/SX
|
|
Seducatorul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 05 ![]() |
esti din bucuresti?
|
--------------------
Dacia
1310
- nu
|
|
Chipu |
![]()
|
in Bucuresti
Merge tot, e ca nou, numai ca nu citeste nici un cd (home made) si in timp ies mai ieftin daca il schimb acu cat e ca si nou. Poate se poate "repara" eu nu ma chinui cu el. This post has been edited by Chipu: 12 Jun 2007, 14:03 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
qwersat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 January 07 ![]() |
Salutare !
Sunt interesat de el Vineri vin in Bucuresti (lasa un nr de telefon sa te pot gasi ) Daca il ai pe masina poate vad si eu cum merge Multumesc! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2005 MEGANE II.1 RENAULT IS THE BEST....[COLOR=red]
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu ai fost cu el la garantie???
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
fengshui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 25 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate dai si tu un nr. de telefon.
|
--------------------
Daewoo
Tico
2000/SX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
ce feature e ala ca nu merge decat cu cd original?
![]() de unde esti din bucuresti...as fi mai mult decat interesat. |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@argon Ce e ala un ''feature''?
@supapa_jR Nu mai fi. L.E. Playerul imi apartine. Ce teapa mi-am luat. ![]() This post has been edited by adiya: 12 Jun 2007, 23:41 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
sa il stapanesti sanatos/asa...zi-ne si noua cum merge
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
Adica ?? ce simptome are
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
adiya |
![]()
|
Playerul are alta serie decat ''fata''.
''Fata'' are mai putina urma de uzura decat rama player-ului pe care culiseaza dar are folie pe ea. Player-ul NU citeste niciun fel de CD-uri. Pe o ''fereastra'' a player-ului a iesit o ...sarma de cupru ![]() Asta la prima vedere. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
Hmm....pai...si ai dat cat a cerut sau ai dat 6-700 ?
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adiya |
![]()
|
Raadio merge. Si eu sunt curios ce zice...
Oricum am stiut de la bun inceput ca nu merge CD-ul si l-am cumparat pentru radio. Totusi ramane de vazut de ce acum nu mai citeste nici originalele... This post has been edited by adiya: 13 Jun 2007, 09:04 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
Chipu |
![]()
|
Salutare.
Vad ca a-ti aflat ca s-a vandut. Se poate inchide. Dar totusi am ceva intrbari: Despre ce sarma vorbesti? Si rama sta fixa pe masina, la ce zgarieturi te referi? fata a stat numai in cutie, probabil se freca de peretii cutii, dar nu se poate spune ca erea zgariata. La mine citea "originale" singurele 2 pe care le aveam, ca acu nu mai merge nu-mi pot explica. Nu m-am dus la garantie ca nu l-am luat cu factura, mi la adus cineva din Germania. Eu nu am verificat niciodata seriile de pe el, dar cutia erea sigilata cand l-am luat, deci nu se poate spune ca i s-a schimbat fata sau altceva... Oricum tin sa precizez ca nu nu am indus cu nimic in eroare aceasta tranzactie. Daca Adiya crede ca l-am pacalit cu ceva si aparatul este in aceiasi stare in care i l-am dat il iau cu placere inapoi, il pot vinde, daca ar mai fi cazul oricum cu mai mult de atat sau i-l dau lui taicamiu care nu foloseste cd-uri. This post has been edited by Chipu: 13 Jun 2007, 13:24 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
adiya |
![]()
|
Cred ca sarmulita are legatura cu faptul ca pozitia player-ului in SN este de asa natura sa stranga toate acareturile...
Stiam ca nu merg CD-urile scrise la computer insa nu merge niciun fel de CD... Deci topic inchis. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:00 |