ulei in si sub intercooler, cred ca e de rau
![]() ![]() ![]() |
ulei in si sub intercooler, cred ca e de rau
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
chieftec |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca am si eu o problema dar nu stiu sigur de unde este o sa revin maine cu foto. A inceput sa sara ulei pana pe rezervorul de la servo frana. 1 este din cauza unui furtunas de caucic (fiind putin crapat) care intra in turbina dar parca sare pe la epurator. Este grav daca este pe la epurator ?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci 105 hp (82 hp original)
- B 03 NUJ Yaesu 857D + Sirio Megavat 4000 N + talpa magnetica Midland 16cm
|
|
bv.zen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 April 10 From: Brasov ![]() |
Salutare!
Sunt la prima postare, insa dupa muulte ore de citit si de castigat respect pt comunitatea online reno. Multe sfaturi utile si iata ca ma incupet si eu cu o intrebare. Am sesizat ca in ultimii 4-5000 km masinuta a consumat aproape 500ml ulei. Initial mi-am zis ca e normal fiind motor diesel, dar parca e cam mult. Azi dupa ce am facut o curatenie de promavara (tapiterie, motor samd) am vazut ca e o tubulatura care iese din chiuloasa (cred) si care la unmomdat are un capacel de plastic pe unde se vede destul de mult ulei scurs/improscat. E in apropierea turbinei, nu stiu daca e din cauza ei (am schimbat-o acum 7mii km). Atasez si 2 poze, sper eu edificatoare. Ma gandesc sa merg la service insa ma gandesc poate ma ajuta cineva cu ceva sfaturi, ce-ar putea fi, la ce sa ma astept. Nu stiu daca ar trebui totusi sa fie un colier acolo, poate la voi este. Daca asta e lipsa ar fi simplu. Merci. Cheers Attached thumbnail(s) P1030381.JPG ( Size: 3.52mb ) Number of downloads: 1268 P1030382.JPG ( Size: 3.75mb ) Number of downloads: 1448 |
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
- BV-12-PTK 2006 Megane II 1.5 85CP 95k
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
S-a mai scris aici despre aceasta problema. Piesa din imagine face recircularea vaporilor de ulei existenti sub capacul culbutorilor. Se curata si se pune un colier pentru fixare pe furtunul respectiv, existand insa si posibilitatea spargerii membranei existente sub gaura din capac, cand solutia este inlocuirea. Exista si posibilitatea ca uleiul sa provina din slabirea colierului de fixare a tubului de plastic (intercooler), care intra in valva EGR.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
bv.zen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 April 10 From: Brasov ![]() |
Merci de raspuns. Nu am gasit prin threaduri cu toata bunavointa mea... se pare ca va fi un job in-house
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Megane II Sedan
- BV-12-PTK 2006 Megane II 1.5 85CP 95k
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
bv.zen, ai gasit piesa respectiva?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Am gasit eu la dezmembrari garnitura respectiva. La magazinele de piese auto garnitura nu se gaseste separat ci doar cu intregul tub, cost aproximativ 650 lei. si aplicarea de silicon rosu este o solutie, cu conditia ca siliconul sa fie lasat aproximativ 10 minute dupa aplicare inainte de mufare, pentru a se intari putin.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
cristibocai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 February 08 ![]() |
Cat costa tubul la dezmembrari???
|
--------------------
Renault
megane II
2004 HB
- DJ07MUH
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
A mai schimbat cineva garnitura buclucasa recent?
A-ti gasit-o separat sau doar cu furtun? La ce preturi? Ma intereseaza si un cod dupa care sa o pot cauta. This post has been edited by vid313: 1 Jun 2014, 20:35 Attached thumbnail(s) tubulatura_intercooler_motor_3.jpg ( Size: 186.7k ) Number of downloads: 453 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:40 |