Sfaturi punte spate r11
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi punte spate r11
cpv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 4 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|||
yknot |
![]()
|
![]() just turbo Group: Members Posts: 226 Joined: 29 September 04 From: Braila ![]() |
mai bine iei de la dezmembrari puntea intreaga, pentru ca o bucsa, care vine cu tot cu brat este 8 mil noua.... asta inseamna 16 mil ambele busci si brate spate pt r5,9,11....
|
--------------------
volvo
480 turbo
1990 ex. owner r5 GTT
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu am avut aceleasi probleme la un reno 9. Puntea spate s-a stricat si am cumparat una de la sh. Tot la fel scartaie si se lasa de asemenea. Am dus masina la mecanic si nu stiu ce i-a facut, ca a ridicat-o de fund destul de sus si acum in sarcina sta numai bine.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cpv |
![]()
|
si acum dupa ce a ridicat-o mai scartaie sau s-a rezolvat si asta?
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
reno 11 |
![]()
|
SALUTARE LA TOATA LUMEA Group: Members Posts: 28 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti ![]() |
salut
am eu punte de reno 11 tel 0721445492 ieftina |
--------------------
renault
11
- b 63 pel
1984 11 [SIZE=7] ADITU
|
|
eisenhaim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 14 March 07 ![]() |
asa mi-a ridicat si mie masina
sta ridicata de spate oricum nu se mai lasa asa usor cu incarcatura sta perfect dreapta |
--------------------
renault 9
renault 9
- nt 01 xvb
1986/1721 benzina
|
|
cpv |
![]()
|
dar in ce masura sta ridicata pt ca am vazut unele imense ridicate parca mergeau sa care gogosari? iar tinuta de drum cum a fost afectata???are tendinta sa derapeze mai usor?
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
edy105 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 May 06 ![]() |
puntea spate la r11 este alcatuita din doua bucati st+dr care au intre ele la interior un manson pe care se face rotatia, din teflon. Cand acest teflon se uzeaza apare scartaitul acela enervant. Daca nu vrei sa schimbi puntea cu totul atunci pati sa o gresezi pe acc. dar tr desfacuta complet de pe masina.
in ceea ce priveste tinuta de drum si torsionarea barilor la greutate aceasta se poate remedia prin scoaterea celor doua bari de torsiune si mutarea lor din pozitia initiala cu doua nuturi mai sus dar nu mai mult deoarece se afecteaza tinuta de drum in curbe.(din experienta) |
--------------------
renault
19
1989 txe
|
|
cpv |
![]()
|
deja am facut operatia du mutarea de 2 dinti mai sus....a stat cam 4-5 luni mai sus dar la primul drum pe care l-am facut cu 2 persoane + bagaj in spate a revenit in poz initiala si acum e din ce in ce mai rau, cand o incarc nu mai revine si e din ce in ce mai slaba rezistenta pe care o opune la apasare. se poate sa fie de la decalirea(detensionarea barelor)...cred ca singurul lucru care merge facut este inlocuirea (cel mai comod)....daca stie cineva pe undeva un renault 11 turbo care se dezmembreaza ma intereseaza (cea de r11 turbo este mai ferma fata de modelul standard dar doar dupa '86)
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
sandurenault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 7 March 07 ![]() |
Sunt doua tipuri de punti:2 bare de torsine sau 4 bare.Cea cu 2 este perfect rotunda,cu 4 este putin ovala si mai are 2 bari exterioare . La ambele se schimba bucsile silens de pe capete costa aprox 65 ron/buc,nu milioane.La cea cu 2 bare mai exista un chit de reparatie punte de pe mijloc unde se unesc stg cu dreaptaPuntile se pot ridica si cobori din bare, dar este putin complicat,ca si scimbarea bucsilor,etc Pt aceste operatii cel mai bine se da puntea jos de pe masina si baroase,flexuri,autogen etc
|
--------------------
renault
scenic
- SB10REN
2001
|
|
cpv |
![]()
|
pana la urma o sa imi pun una sh...de preferinta voi cauta una de r11 turbo ...mai rigida sau una normala si sa vad daca se vor putea modifica amortizoarele ca sa pun pe ele niste bucsi sau niste talere si niste arcuri (coaxial cu amortizorul) ca sa suplinesc elasticitatea barilor care nu dau nici un fel de stabiitate....confort da dar stabilitate nema...
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
corneliubaciu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 March 08 ![]() |
Am un renault 9 si mi sa lasat de partea drapta de spate jos pina la refuz. Zic uni ca ar fi bara de torsiune rupta . As vrea sa stiu daca sar putea repara cumva sau trebuie sa iau punte noua
|
--------------------
renault 9
renault 9
1984
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
A mea era rupta. Din cate am vazut eu cand a fost desfacuta, nu prea mai aveai ce sa ii faci. Alta noua. Sau de la dezmembrari.
This post has been edited by ssilviu: 9 Mar 2008, 22:32 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cpv |
![]()
|
asa e ...alta, sau daca ai noroc sa gasesti o pereche de bare de torsiune la dezmembrari de pe o punte care a avut bucsa de teflon stricata....pretz estimativ....100€ dca gasesti mai jos nu ezita
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Inca se mai gasesc la Reno piese originale pt R9/11. Astea-s codurile originale, va pot spune si preturile din Franta. Oricum daca stiti pe cineva care merge in Turcia des poate sa va aduca de acolo piese. La ei s-a fabricat pana in 97 si e un model foarte popular, piese se gasesc peste tot.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
nnelu2002 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 May 08 ![]() |
daca stiti careva
![]() |
--------------------
renault 11
coupe
- 3csgwo
1985
|
|
cpv |
![]()
|
fata se potrivesc de nova/super nova, spate renault...nu sunt la fel ca la dacie...dar nu e mare dif de pret intre piesele de dacia si cele de nova....cauta pe original cel mai bine
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Pt puntea față sunt nova/supernova : flanșe + amortizoare. Pt puntea spate sunt nova/supernova, cu o precizare importantă : se taie cu flexul cca 1 cm din suportul șurubului din partea inferioară, care este prea lat și nu încape. Operație simplă, durează cca 1 min pt ambele amortizoare.
Și se merită de nova/supernova, sunt bilstein pe gaz, ieftine și bune, dar mai ales tari - și pt cei cu bare de torsiune "obosite" sunt ideale. La capitolul "piese de Reno 9/11", în general, mergeți, vă rog frumos, la Chișinău, de unde puteți comanda piese din Turcia la superprețuri. De altfel, șmecherii cu magazine de piese auto din România le aduc tot de acolo, pretinzînd însă că le cumpără din Franța, pt a cere de 2-3 ori mai mult pe ele ... Baftă tuturor ! Și vă rog să nu renunțați la ele, da ? (adică la mașinuțe ![]() LE: Ca un exemplu de superprețuri: v-ar conveni planetară nouă cu 100 USD ? Și se mai poate negocia, în funcție de cantitate și reper. Evident, nimeni nu face acte de caritate, trebuie să le iasă și lor ceva, de aceea o deplasare în Turcia "se merită" sau nu, din punctul de vedere al comerciantului. Au tot felul de aranjamente cu găgăuzii, minoritate foarte susținută de Turcia (scutiri de taxe și impozite etc.). Noroc celor curajoși ! This post has been edited by Aleks: 12 Jun 2008, 08:33 |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
cpv |
![]()
|
nasol e ca la turkey nu au facut dieseel...doar benzine 1.7....si e posibi sa mai schimbat ceva pe ici colo la piese....gen cum au facut romanii cu daciile...ca la 2 luni mai schimbau cate ceva...cel putin asa zicea un turc.
|
--------------------
renault
11
- b82cpv b23csy b13ccp
hatch 86 1.6d
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:39 |