Renault Kangoo...Buclucas!, o gramada de probleme
![]() ![]() ![]() |
Renault Kangoo...Buclucas!, o gramada de probleme
4abc |
![]()
|
||
![]() Sofer de duba! Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2004 DCI 60
- 56-MDB
|
|||
4abc |
![]()
|
Atasez erorile care au aparut astazi la o scanare...nu va speriati,lista e lunga.Maine sunt programat sa schimb injectoarele...si apoi urmeaza ce a mai ramas pe lista asta lunga..
![]() ![]() Daca schimb doar injectorul 1 si injectorul 4 se poate intampla ceva???Am auzit unele pareri ca nu ar fi bine... ![]() This post has been edited by 4abc: 21 Jul 2008, 17:01 Attached thumbnail(s) img025.jpg ( Size: 102.75k ) Number of downloads: 452 img027.jpg ( Size: 114.14k ) Number of downloads: 503 |
--------------------
Renault
Kangoo
2004 DCI 60
- 56-MDB
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Suparata sonda lambda si imobilizatorul...
Daca tot le ai pe alea 4 noi, schimba-le pe toate. Q: Eu vad ca tu ai probleme la circuitul electric. De ce crezi ca inejectoarele erau stricate? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
4abc |
![]()
|
Cu toate ca masina e aproape vanduta am zis sa revin cu detalii...
Deci...am schimbat la dealer 4 injectoare...toata distractia 50 milioane.Apoi la maxim 1 saptamana m-a lasat turbina la ea...era sa o si scap pe ulei ![]() Acum am dat comanda de turbina noua...si aia 20 milioane.Masina e la vanzare asa ca daca cineva e interesat de un Kangoo sa imi dea PM ca eu nu vreau sa o mai vad cu toate ca motorul e ca si nou! ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
2004 DCI 60
- 56-MDB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:28 |