Courtesy lights / Footwell lights M2
![]() ![]() ![]() |
Courtesy lights / Footwell lights M2
DRD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
este foarte simplu, am facut eu un tutorial pe sectiunea de clio 3, poti sa te uiti acolo
in mare: pasul 1 trebuie sa scoti plafoniera si o sa vezi ca sunt 3 fire: plus, minus si plus de la usa, ca sa iti mearga in acelasi timp cu plafoniera trebuie sa legi la minus si la plusul usii. 2. trebuie sa treci cele 2 fire prin plafon si prin stalp pana jos. Poti cumpara benzi cu led foarte ieftine din targ si au o groaza de culori, sunt si expuse asa ca poti vedea ce cumperi. Mai exista posibilitatea sa te legi direct la uch din cate am inteles, dar aici ma depaseste problema. This post has been edited by Eggy: 1 Feb 2010, 21:22 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Ok multumesc, o sa ma uit la postul tau.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Manunchiul de fire este fix sub bucata de prag din partea de sus... Partea mai nasoala este sa descoperi care fire sunt cele de care ai nevoie pentru ca dupa cum o sa observi o sa fie mai multe de aceleasi culori. Trebuie sa scoti luminatorul din usa de la sofer (respectiv pasager), dezizolezi o portiune din manunchiul fire si incepi sa cauti firele cu aceleasi culori ca si cele de la luminator (la mine era rosu si alb), masoara apoi cu aparatul sa vezi daca ai nimerit firele care trebuie. La fel faci si la pasager doar ca o sa trebuiasca sa scoti torpedoul ca sa ai acces klumea la manunchiul de fire. Iti recomand leduri TELUX cu unghi mare si rezistente de 600 ohmi pe fiecare led. Leaga-le in paralel nu in serie.
Spor. |
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
DRD sunt si eu interesat de chestia asta, sa imi zici si mie ce reusesti.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
DRD |
![]()
|
Nassus multumesc de informatie, ma gandeam eu ca fix dupa carpeta trebuie sa fie burful care merge in usa asa cum se vede si in poza. Vreau sa imi iau o bagheta de la Zextar http://www.zexstar.com/product_info.php?in...-176---12V.html sper sa fie ok. Cu siguranta duc operatiunea pana la capat, zilelea astea dau comanda de bagheta,multimetru am, trebuie doar sa mai iau niste maruntaie (quick connectors http://www.delcity.net/store/22!18-gauge/p_9372.a_1 ceva de genu) sper doar sa gasesc la magazin. Sigur fac si un tutorial cand reusesc. Poate se mai si incalzeste pe afara.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Din cate am vazut pe zextar acea bagheta de leduri este cu adeziv pe spate si pot sa iti spun din experienta ca nu o sa iti tina. Incerca sa folosesti niste bride de plastic sa prinzi suplimentar acea bagheta.
|
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa ii dai cateva puncte din loc in loc de superglue , la megane 2 ai loc perfect sa le lipesti pe conductele de incalzire de sub bord.
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa se interpreteze ca reclama, daca se considera reclama se poate sterge postul.
Recomandare: Baghete iluminare interioara ( pedalier ) - 10 RON / 2 buc ( stg. + dr. ), bagheta de 5cm cu 3 leduri SMD pe www.ledshop.ro ( eventual sunati la pers de contact de pe site ). Am eu si sunt foarte multumit, sunt lipite cu banda dubluadeziva si legate la plafoniera. Lumina este suficienta, din pacate nu am poze acum dar o sa fac mai pe seara pe intuneric si le postez. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
DRD |
![]()
|
Ok orice sugestie e bine venita, apropo vallixx e greu sa tragi firul prin plafoniera si prin stalp, ai tras si stanga si dreapta ?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
pentru luminile din usi vezi ca sunt 2 fire unul roz cu alb (+) si unul gri (-). le gasesti in manunchiul de sub bord care intra in stalp spre usa.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
DRD |
![]()
|
Ok mersi, apropo cum se da plasticul din prima poza jos ? trebuie sa dau jos prima data platicul din dreptul sinei de la scaun ?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
desfaci intai partea din fata a plasticului marcat in poza cu sageata. se vede si cu ochiul liber ca vine deasupra plasticului de pe stalp.
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 104.65k ) Number of downloads: 426 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:49 |