Iasiul fara Vanda Condurache, Vanda Condurache nu mai este
![]() ![]() ![]() |
Iasiul fara Vanda Condurache, Vanda Condurache nu mai este
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
- IS98ACB
1995-CL, 2002-Clima, Full :D Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Dumnezeu sa o ierte!!!
Ce fac mecanicii astia fura taxiurile si fac curse ilegale .....mai omoara si oameni!Chiar ieri am fost la locul accidentului ....sincer sa fiu de cateva ori si eu am mers cu viteza pe acolo insa chiar nu pot sa-mi explic cum de a ajuns in Ciric soferul ala idiot! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Simplu, a venit dispre Tatarasi si in loc sa ia curba cum trebuie (destul de stransa) a plonjat in lac, cu capul in jos. Nu e deloc semnalizata curba acolo cum ar trebui. E trist ca s-au inecat intr-o zona unde apa nu era asa de adanca dar cati dintre noi stiu ce trebuie sa faca ca sa poata iesi din masina la un asemenea tip de accident...
Dumnezeu sa-i aiba in paza. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Spuneau la stiri ca aveau geamuri electrice si nu s-au mai deschis din cauza apei.
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
- IS-xx-xxx
1.3 12v
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Dramatic, ca orice deces inainte de vreme.
Dumnezeu sa-i odihneasca! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
oricum geamurile nu le puteau deschide decat atunci cand se egaliza presiunea (adica era interiorul aproape plin cu apa=>> preiune egala asupra geamului din interior si exterior)....iar asta numai in cazul in care aveau geamuri actionate mecanic!Tragic totusi
Ps:a fost de curand o emisiune la tv pe Discovery....despre cum sa poti iesi din masina cand te scufunzi!Foarte intersant si multe de invatat!!! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Citesc stirile si dau de al 3-lea deces
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 02:55 |