Cracovia, 6-10 mai
![]() ![]() ![]() |
Cracovia, 6-10 mai
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.571 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
e misto la Wroklaw, poate ajung si eu cu juniorul la vanatoare de pitici.
nu ai fost si la wielicza? Pacat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
nasty |
![]()
|
Era o excursie la Zakopane în munții Tatra, care mă tenta, dar am stat prea puțin.
Fusesem în Slovacia, pe partea cealaltă, acum câțiva ani și mi-a plăcut mult. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Nu am intrat în Zakopane, dar am circulat cu mașina prin alte părți minunate din munții Tatra. Poate la următoarea vizită...
|
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.221 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(nasty @ 16 Jun 2025, 07:54) da, am văzut! E zbor și la Varșovia. Varsovia merita combinata cu Gdansk. Am inteles ca acolo au facut polonezii un super muzeul dedicat WW2. Plus Muzeul Solidaritate. Ca deh, pe unii ii duce capu' ca sa isi cunoasca istoria. Am inteles ca din toamna [parca noiembrie] va zbura si Ryanair de la Baneasa la Varsovia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 438 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Tocmai ce am fost la Varsovia cu Wizz de pe Baneasa. A fost un scurt concediu foarte placut, si m-am intors cu un gust amar inapoi in Romania.
Nu prea am talent la scris, dar poate voi face o postare zilele viitoare. |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
- B
2012
|
|
nasty |
![]()
|
și eu am ezitat între Varșovia și Cracovia. Am ales pt zborul la o oră mai convenabilă.
Așteptăm cu interes impresiile despre Varșovia, Polonia și diferența de civilizație , din nefericire, față de noi. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a placut mai mult cracovia decat varsovia
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.221 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 19 Jun 2025, 01:03) Tocmai ce am fost la Varsovia cu Wizz de pe Baneasa. Nu prea am talent la scris, dar poate voi face o postare zilele viitoare. Iti pare ca io am vreun talent la scris povesti de tura? Nu este nevoie de niciun talent. Doar spui ce ti-a placut / nu ti-a placut, ce te-a impresionat / dezamagit, ce ai mancat / baut, etc Poti completa povestea asta de la Varsovia: https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...445&hl=Varsovia Mersi si bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:30 |