Protectie contra ... grindinei...
![]() ![]() ![]() |
Protectie contra ... grindinei...
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
De prelata habar nu am, un coleg de la birou mi-a spus acu vreo saptamana de o oferta la Carrefour-Militari de prelate la vreo 60ron, dar nu cred ca mai este valabila. Ma duc sambata sa vad care-i treba si o sa-ncerc si pe la Metro. De rezistat ... depinde si de zona zic io, intradevar e ff usor de ciordit
![]() |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
- B-64-***
1.6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Deci ..pana la urma a fost cineva la faimosul service unde se rezolva indoiturile de la grindina fara revopsire??sunt foarte curios cum iese la final..(parerea mea este ca fara revopsire nu iese ceva calumea)
|
--------------------
------
------
------
|
|
ovidiuilca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 October 07 ![]() |
BUNA! MA NUMESC OVIDIU SI SUNT DIN TIMISOARA. LUCREZ LA O FIRMA NUMITA L.G.P ZENTRUM, ADICA (LOVITURI DE GRINDINA SI PARCARE) NOI INDREPTAM LOVITURILE DE GRINDINA SI PARCARE FARA A MAI NECESITA CHITUIRE SI REVOPSIRE. MHY A ZIS CA NU A AUZIT DE NICI O FIRMA CARE SA FACA ACEST LUCRU. EU ZIC SA MAI CAUTE. SUNTEM DOAR 2 FIRME IN ROMANIA: NOI SI CEI DIN GALATI. PENTRU MAI MULT AJUTOR CONTACTATIMA LA NUMARUL DE TEL.:0727 59 28 78/ 0767 74 14 13.
<span class='edit'>15 Oct 2007, 22:49:</span> AM FOST IN JUDETUL HARGHITA SI AM REUSIT SA REPARAM APROXIMATIV 250 DE AUTOTURISME SI NIMENI NU A VENIT CU ABSOLUT NICI CU CEA MAI MICA RECLAMATIE REFERITOR LA MASINA LUI. MHY PAREREA MEA E SA VII ODATA SA TE CONVINGI SI CREDEMA CA NU O SA-TI PARA RAU. <span class='edit'>15 Oct 2007, 22:51:</span> INTRATI PE WWW.LGPZENTRUM.RO SI VA CONVINGETI. CU RESPECT OVIDIU ILCA.05072007.jpg ( Size: 86.57k ) Number of downloads: 1350 This post has been edited by ovidiuilca: 15 Oct 2007, 22:58 |
--------------------
yamaha
fzr 600
1999
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Dincolo de scrierea cu majuscule - nu mai striga la noi Ovidiu, te auzim/citim bine ! - confirm cele scrise de aici despre LGP ZENTRUM.
Cine urmareste forumul isi aminteste de patania mea din concediu, cu grindina din Grecia. Mi-am rezolvat problema la LGP ZENTRUM si operatia a fost 100% reusita ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Stie cineva daca exista asa ceva si in Bucuresti? Da la parcare si de la niste nesimtiti care nu se uita cand deschid usile...
Ceva de genu: Aici 2 Apr 2010, 11:20: Am gasit aici: Indreptare fara vopsire ![]() This post has been edited by andreis: 2 Apr 2010, 10:20 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 15:34 |