Dodge Charger POLICE PACKAGE
![]() ![]() ![]() |
Dodge Charger POLICE PACKAGE
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
5.7l v8
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
22 000 $ ? e chiar mai ieftin decat un Logan "police package" cu tot cu comisioanele de rigoare achizitionat de Politia Romana
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si asta fara reducerile pentru stat
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumos dar 340 CP din 5.7 L V8 e jenant, de fapt cunoastem americanele cum sunt.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
250cp/250 Nm ? cam putin
|
--------------------
logan
laureate plus 2006
- vs xx dor
gri platine
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta la motorul V6 de 3.5L.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Se sparg in figuri americanii astia, dar degeaba.....inca nu stiu sa faca masini. INCA....desi au 30 zeci si ceva de ani de cand au luat-o in freza rau cu criza imensa din industria auto. Si inca nu stiu sa faca masini.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Americanii baga un V8 care mananca mult si totusi numai 350 cp
![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Sunt cam varza d.p.d.v mecanic masinile americane. Se consoleaza si ei si zic ca cica au personalitate.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
DPDV mecanic au ramas in anii 60, chiar sub, tinand cont ca o serie limitata Dodge Charger din 1966 avea peste 425 de cai, si cele "obisnuite" ~300. Sa nu mai vorbim ca multe masini americane cu pretentii se mai fabrica in prezent cu suspensie pe lamele.
Ar trebui sa-i invete asiaticii cum se scoate 250 de cai din 1300 cm cubi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Fara sa-l schimbi de 2 ori pe an. trebuie precizat.
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
sunt 250 de lbft care inseamna ~339Nm care oricum e putin...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca motor cu cilindree mare + putere relativ mica = fiabilitate mare.
Invers la motoare cu cilindree mica si putere mare, adica fiabilitate scazuta. Asa ca nu-i plangeti pe americani, mai stiu si ei cate ceva in privinta masinilor. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bun, si la ce bun aceasta fiabilitate maaaaare? Oare la europeni pica motoarele pe capete? Nu cred, din contra, tin mai mult decat tabla, alte mecanisme, sau circuitele electronice care is tot mai multe, tot mai complicate. Cat vrei sa ti o masina, tu ca si client? Da' oare tu ca si producator oare cat ai vrea ca un client sa iti tina masina? Nu cumva iti convine sa iti mai cumpere din cand in cand ceva masini?
Eu le plang in continuare...sincer. Cred ca aceste deficiente, diferente de secole intre tehnica auto americana si cea euro-asiatica se vede fain la modul in care cei de la Top Gear fac misto. Sunt constient ca si ei la randul lor sunt subiectivi si exagereaza, protejandu-si the british automotive industry.....dar absolut tot ce scot in evidenta e damn fucking true. Americanii astia mai pun arcuri foi la masinile lor sport....cica...sport. Arc foaie ar fi jignire si pentru Logan, la standardele europene.....care...este.... In europa, arc foaie e jignire pentru masini ieftine de vreo 20 ani. Desi mai exista cazuri si pe aici. Un exemplu care il stiu, ar fi Fiat Regata Break. Dar aici sa zicem ca e de inteles...e masina de carat, nu ....sport. Deci stii tu ce stii, dar e irelevant. Ei tot is cu secole in urma. Ei tot cu aceasta asa zisa robustete a masinilor lor le fac ineficiente, si mai poluatoare decat alte masini. Asta e problema americanilor. Si nu numai cand vine vorba de masini. Si in industrie in general ii stim noi asa mai.....speciali (ca sa nu folosesc alte termene).... Intradevar stiu si ei ceva despre masini. Chiar foarte bine. Motoare mari hemi, punte spate de camion, cardan cat mai solid (dar adevaru e ca si trebuie la ce cupluri scot motoarele alea), si multe masini INCA cu SASIU. La ei si notiunea de caroserie autopurtanta e cam SF. Deci....sa recapitulam....sasiu, motor imens hemi, punte cu cardan....si e gata masina. All cars are the same, difera doar farurile. Si cu asta i-au aburit pe americani....generatii intregi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si cu toate astea io tot as vrea o americana adevarata! Cu motor imens hemi, cardan cat copacu...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
S-a ieftinit cumva benzina la Constanta ? Sau o treci pe gaz.
![]() ![]() Ca nu cred ca au varianta TDI sau DCI. ![]() This post has been edited by Amedeus: 10 May 2007, 13:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
pastrama |
![]()
|
Ah, am uitat sa specific! Pentru plimbari scurte in weekend!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Oricum numai scurte pot sa fie. Le poti spune si plimbari cu canistra in portbagaj.
This post has been edited by driverx: 10 May 2007, 13:35 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pastrama ai ajuns cumva la comanda vreunui petrolier?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
Nah, tot la pastrama lui a ramas. Da' lasal...s-a uitat si el prea mult la Starsky & Hutch. Lasa-l sa viseze.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
Na, ma, o trec pe gipiel...asa e bine?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
asa motor mare si lipsit de putere+cosum ridicol de mare=porcarie.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
- SB-19-
2000 GTI nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- BZ-02-PYS
1990 Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Radeti voi radeti, da sa va vad daca apucati sa mergeti intr-o masina din aia ce parere aveti
![]() SRT=Street and Racing Technologies....va zic eu si altii (Top Gear) ca nu degeaba are masina aceasta emblema pe ea.... Istoria se mai schimba, trebuie doar sa acceptam aceste schimbari si sa nu ramanem cu impresia ca toate masinile americane sunt barci de mers pe autostrada. Inca un exemplu: Dodge Viper....nu dau detalii...numele masinii vorbeste singur ![]() Ah, apropos, consumul....la viteza constanta pe autostrada, la 240-250 km/h, media e undeva la 19l/100 km (pt SRT8)....nu mi se pare exagerat ![]() ![]() P.S. V6 este un motor de generatie noua, are DOHC si 250 de cai la 6400 rpm, pentru cei carora le plac turatiile mai mari ![]() This post has been edited by poseidon06: 15 May 2007, 23:11 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:02 |