Probleme cu circulatia fluxului de aer
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu circulatia fluxului de aer
tibiv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE II
2006 1.6 16V 110 CP Privilege Renault Megane Sedane II Privilege - 2006
1,6 16V 110 CP |
|||
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Presupun ca vorbesti despre AC automat de vreme ce iti apare pe display sageata in sus. Si la mine face la fel. Dupa ce se "satura" de bagat aer pe la aeratoarele frontale incepe sa bage si pe jos (la picioare). Inca nu am gasit solutia ideala.
La mine odata pus pe recirculare nu intra absolut nici un miros de afara. Cred ca ai o problema. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
tibiv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 July 07 ![]() |
Da, pablo, e AC automat.
Presupun ca daca sunt verificari/reparatii de facut pentru problema cu recircularea, se cam lasa cu bord dat jos.. ulterior greierasi ... Sa ma risc sau sa indur ? Am uitat sa mai mentionez o problema : Am senzatia ca pe gurile de ventilatie rotunde de deasupra grilelor laterale intra aer pe direct (cind merge AC-ul, temperatura aerului care intra pe grila laterala nu e aceiasi ca cea care iese de pe gura de ventilatie; pe grila e mai rece). In plus, cind ventilatia e oprita complet, tot intra aer de pe gura de ventilatie iar pe masura ce cresc viteza masinii, creste si viteza cu care intra aerul pe-acolo. Ai zice ca e clar pusa pe priza directa. A mai constatat cineva treaba asta? This post has been edited by tibiv: 10 Jul 2007, 16:13 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE II
2006 1.6 16V 110 CP Privilege Renault Megane Sedane II Privilege - 2006
1,6 16V 110 CP |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 11:35 |