Expression vs. Privilege, Dotari la Megane 2.2 (sfat achizitie)
![]() ![]() ![]() |
Expression vs. Privilege, Dotari la Megane 2.2 (sfat achizitie)
nicusor |
![]()
|
||
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|||
savone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 May 07 ![]() |
draga nicushor, am fost la serus, amabili, astept sa dau comanda miercuri/joi. m-au sucit la culoare, ca e mai sobru si elegant beige poivre decat rouge de eu. nu i-am contrazis.....
![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2007, privilege rouge de feu
- B 35 HGN
|
|
nicusor |
![]()
|
LOL
Cum s-a luat lumea de mine, mai sus, ca vreau sa dau ceva la agentul de vanzari, asa ma iau si eu de tine: De ce se mira atat de multa lume ca agentii de vanzari sunt amabili la dealerul X sau Y? Pai nu asa ar trebui sa fie toti? |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
1,5dci cu 100CP, daca vrei sa fugi cu ea cand si cand
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
sa te suceasca la culoare! cat tupeu pe ei. asta daca nu iti placea si tie bej.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
si eu vroiam visiniu cand mi-am luat masina. Am ales insa trei culori din paleta lor si am vrut sa merg in parcul auto sa le vad si pe masina. Cand am iesit insa din cladire spre parc, am vazut un megane 2.2 beige. M-am intors imediat si am comandat culoarea.
Este superba, are adancime, masina pare mai spatioasa si mai aerisita, nu se vede praful pe ea decat dupa o luna de nespalat. este super. nu cred ca vei regreta alegerea. Sa o stapanesti sanatos. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
eu credeam ca tu erai hotarat pe rouge de feu si pe urma te-au sucit ei si te-au ametit sa iei altceva. oricum, alegerea culorii e o treaba care tine de preferintele fiecaruia. drumuri bune si fara incidente!!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai sa regreti alegerea culorii bej, fac pariu cu tine si vorbesc din experienta avuta cu ambele culori. In rest drumuri bune fara incidente cand o vei avea. Eu mereu astept o noua zi sa ma duc la servici din nou cu masina.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
nicusor |
![]()
|
Gata! A venit masina!
Multumesc tuturor ce m-au ajutat cu sfaturi pentru achizitie! Dupa cum am mai spus, a castigat dotarea Privilege la care am adaugat ESP, MP3, Airbag spate, Senzori parcare, Scaune incalzite, bandouri vopsite in culoarea masinii (Gri Platine). Primit de la dealer alarma, presuri, antifurt, numere. Masina a intarziat putin pentru ca (zic ei) a stat o saptamana la RRO, pentru ca au fost probleme cu vama. This post has been edited by nicusor: 10 Jul 2007, 23:02 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 11:41 |