Intalnirea Membrilor Forumului - Bistrita, Cei cu Renault-uri sunt invitati si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Bistrita, Cei cu Renault-uri sunt invitati si nu numai
itqss |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- BN-65-TOM
2003 Laguna 2
|
|||
iov.R25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 28 January 10 From: bistrita ![]() |
ok era o gluma de bun venit....pt itqss
oricum merci.. ![]() |
--------------------
renault
R25 tx
- BN 01 XBI
1990 R25 limousine
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 18 November 07 From: Bistrita ![]() |
Bine ai venit Florin in randurile noaste si sper sa ne intalnim si fizic la urmatoarele intalniri. M-ar interesa o macara stanga fata daca este functionala. daca este functionala te rog spune-mi aici si o sa te contactez sa ne intelegem la pret. Intre timp o sa ma mai gandesc si poate o sa mai doresc si alte piese. Cu stima Cristi Anghrlina
|
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
itqss |
![]()
|
Salut Cristi si imi pare bine sa te cunosc pe forum
![]() Da sunt functionale poti sa ma contactezi sa vb.... Cu respect. Florin Tompa |
--------------------
Renault
Laguna
- BN-65-TOM
2003 Laguna 2
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 22 Feb 2010, 14:57) Ca sa nu ramana programarea pe ultima clipa, mergem pe mana lui Dani, si programam urmatoarea intalnire pe 14 martie, ora 14 in parcarea PLUS? Poate daca facem programarea din timp, mai cooptam si alti membri. Oricum pana la urmatoarea intalnire, asteptam vesti de la Dani in legatura cu stickerele. Cei abonati (cel putin) va trebui sa ne intalnim mai repede pentru a ne prelua comenzile si achita contravaloarea lor. Pai urmatoarea intalnire este in 14 martie ora 14 in parcarea PLUS. Ramane stabilit asa. Despre stickere, cand le-am primit am sa anunt aici si vedem ce si cum...daca nu la intalnire le impartim. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Incepem lista cu prezenta?
1. dan22y 2. gabizegrean 3. ... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
itqss |
![]()
|
Vin si eu
3.ITQSS |
--------------------
Renault
Laguna
- BN-65-TOM
2003 Laguna 2
|
|
drujbistu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 27 October 09 From: Brasov ![]() |
Salutare,
In perioada 26-28 Februarie 2010 se va desfasura Intalnirea Nationala reno.ro cu numarul 14, in localitatea Moeciu de sus, Vila Alina din complexul Craiasa Muntilor. In data de 28 febrarue 2010 in jurul orei 12.00 vom face si poza de grup la care va asteptam sa participati. Pentru cei ce nu am vazut topicul intalnirii: http://www.reno.ro/Intalnire-RENO-National...14-t166966.html |
--------------------
renault
ex25, actual clio1 si laguna1
- BV-13-EHF, BV-07-HVO
clio-1996 rt 1.4, laguna-2000 1.9dCi break http://fundatiapentrusmurd.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=92
|
|
dan22y |
![]()
|
Azi ridic sticker-ele de la posta.
Sa speram ca sunt in stare buna... Ne vedem in 14 martie la intalnire. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
dan22y |
![]()
|
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cand am propus aceasta intalnire, nu am luat in calcul (eu) un aspect: in 14 martie, la ora 14, este prima cursa de F1 din acest an (Bahrain). Eu sunt mare amator, si nu prea as vrea s-o pierd. Ar fi o problema daca am amana intalnirea cu 2 ore (16:00)? Am avea si un subiect de discutie pe tema asta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
![]() Nici o problema, ramane ora 16.00, hai cu Ferrari si cu Mercedes GP...cum zicea un coleg, deja sunt 4 campioni mondiali pe pista acum, lipseste Raikonnen si deja nu mai incapeau... o sa fie frumos... fara alimentare... Eu anunt colegii cu ora 16.00 atunci. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Cred ca vom avea ce discuta raportat la cursa. Schumi dupa doua sezoane de pauza, Massa dupa jumatate de sezon, iar Alonso pe monopost Ferrari. Iar McLaren fara suportul de altadata al celor de la Mercedes, cu un Hamilton care vrea din rasputeri un titlu, ca de, Button i-a cam luat locul de pilot No. 1 in echipa. Plus noul regulament, fara alimentare... astept sa vad ce iese.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Salutare Domnule Dani !
Cu ceva timp in urma ti-am trimis un pm,dar se pare ca nu l-ai primit. Te-as ruga sa-mi dai o adresa de mail,chiar si un numar de telefon daca se poate,avind in vedere ca in luna iulie o sa vin in tara si vreo saptamina o sa fiu prin Bistrita.Cine stie poate ,o bere,un gratar ceva,o ciorba de burta si ceva mititei la Casa Somesana. Multumesc. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dan22y |
![]()
|
Salut M.C. PM-ul l-am primit, ti-am dat si eu la randul meu unul cu datele mele. Mai incerc odata. S-au daca doresti facem o intalnire intre posesorii de Reno-uri din Bistrita, nu te speria, nu suntem multi si ne intalnim unde doresti.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Multumesc,si sper sa ne vedem in iulie!
Mai ales ca e tare buna palinca aia a voastra! ![]() ![]() Salutari! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dan22y |
![]()
|
Ce mai spuneti baieti?
O intalnire ceva in weekendul acesta, poate duminica dupa-masa sa fie toata lumea pe acasa? Sper sa ne adunam mai mult de o mana de oameni. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Daca vremea tine cu noi, ne vedem duminica, 16 mai?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Ar fi ok, undeva dupa-masa sau dimineata mai devreme pe la un 10, poate ne bem cafeaua impreuna, unde am fost si ultima data. Ce ziceti?
Incep sa anunt colegii doar sa fixam o ora, nu Gabi? |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Eu sunt de acord, indiferent de ora sau locatie.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Pai ori dimineata, ori dupa-masa spre seara, ca poate mai iese lumea la un gratar ceva...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Cum pentru mine e bine oricum, eu zic sa fixezi tu ora, si doritorii sa-si exprime parerea.
Incepem lista: 1. Dani 2. Gabi 3. .... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Eu zic asa Duminica 16.05.2010, ora 10 in parcare la PLUS - intalnirea reno pe luna mai.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
OK
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 18 November 07 From: Bistrita ![]() |
Eu a-si prefera daca se poate sa fie seara sa spunem orele 18.00, duminica o sa fiu plecat din localitate, doar spre seara o sa ajung. Daca o sa stabiliti ora 10.00 atunci cu parere de rau nu o sa pot participa.
|
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
dan22y |
![]()
|
Pai binenteles ca facem in asa fel incat sa fim cat mai multi la intalnire. Poti sa te treci pe lista, Cristi, la ora 18.00 sa fie atunci.
Deci DUMINICA ora 18.00 in parcarea mag. PLUS - intalnirea Reno Bistrita luna mai 2010. ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Ok, ne vedem la 18:00
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan47 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 May 10 From: Bistrita ![]() |
Salut baieti. Poate pe viitor va voi onora si eu cu prezenta la intalnirele voastre.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Prima
|
|
gabize |
![]()
|
Salut dan47! Bine ai venit pe forum!
Te asteptam duminica, 15 mai 2010, la ora 18:00, in parcarea magazinului Plus! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 23:02 |