Intalnirea Membrilor Forumului - Bistrita, Cei cu Renault-uri sunt invitati si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Bistrita, Cei cu Renault-uri sunt invitati si nu numai
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
- B
8
|
|||
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
ce ziceti de ziua de sambata mai povestim una alta de alegeri alaealea
![]() |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
dan22y |
![]()
|
Salut. Sambata daca reusesc vreau sa pun rotile de iarna pe masina.
Apropo stiti vreo vulcanizare care e ok si e deschisa sambata mai tarziu? Spuneti o ora in legatura cu intalnirea si anunt colegii... |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
dan22y |
![]()
|
Deci sambata 21.11.2009 ora 13.00 - parcare PLUS va astept acolo...
Anunt colegii.,.,,. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Du-te sambata dimineata la 9:00 la vulcanizare pe Drumul Sigmirului, inainte de pasarela de la pompieri, ca e liber. Eu sambata am fost la 9 si nu era nimeni.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dan22y |
![]()
|
As vrea...dar la 9.30 am programare la doctor... cred ca ajung acolo azi, daca nu maine pe la 11.00
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
pe la 10:00 a inceput sa se aglomereze. Sa ai bafta!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Fost-am 4 oameni...
Buna ciocolata calda...pe vreme friguroasa ![]() Poate ne mai intalnim pana de Craciun... |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Ar trebui sa propunem urmatoarea intalnire din timp, poate reusim sa ne intalnim mai multi. Ar fi frumos pentru ultima intalnire a anului.
Eventual o intalnire fara masini, la un vin fiert sau o alta ciocolata fierbinte. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Baieti ce ziceti de o intalnire?
Astept un raspuns. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Da, de ce nu? Dar ar fi bine sa cadem de acord mai multi asupra datei. Eu in principiu pot cam oricand, asa ca astept propuneri.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Si la mine de obicei e rost de oricand... am sa dau cate un mesaj colegilor sa vad ce zic si ei...
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 18 November 07 From: Bistrita ![]() |
Si din punctul meu de vedere este posibil oricand mai putin in weekend cand nu o sa fiu in localitate
|
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
gabize |
![]()
|
Ramanem in 3? Nu exista alti doritori?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Am fost ieri in service pt schimbarea manerelor interioare la Meganul meu, baietii s-au miscat f rapid si prompt, multumesc pe aceasta cale, insa... insa... am discutat cu cei de la reprezentanta si le-am spus de intalnirile noastre si i-am invitat si pe ei la o intalnire de-a noastra, poate cu o masina de drive-test asa cum a fost prin primavara daca nu ma insel, si au fost incantati de invitatie...
Anunt si restu de colegi sa vad care cum mai vin... si stabilim impreuna o intalnire intr-un weekend (adica asta sau celalalt, ca pe urma sunt sarbatorile ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
johannbis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 31 January 08 From: Bistrita ![]() |
Bine v-am regasit dragi colegi! Sunt incantat de o reintalnire dupa o asa pauza, dar vad ca multora nu le convine in weekend. Eventual duminica dupa-masa, sau saptamana viitoare intr-o dupa-masa, preferabil ora 17.00 - sa avem timp sa ajungem de la servici si sa prindem si putina lumina. Astept propuneri si ar fi bine sa stabilim ceva concret cu cateva zile inainte, ca la ultima intalnire nu am verificat postarile de pe forum 4-5 zile si am ratat-o.
Bafta tuturor! |
--------------------
Honda
Civic 5D Sport
- JHN
2007 Ex: Renault Laguna Estate
Relax, take it easy... |
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Salutare,
Imi anunt si eu prezenta la aceasta intalnire ca prea am fost absent la ultimele intalniri. Pentru mine e ok orice ora doar sa fie dupa 4. |
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
bad_x |
![]()
|
buna seara tuturor colegilor
![]() nu conteaza ora doar sa stabilim ora si data sa fim cat mai multi in rest toate cele bune si masini lafel de bune This post has been edited by bad_x: 9 Dec 2009, 21:08 |
--------------------
Renault
2004
|
|
dan22y |
![]()
|
Deci oameni buni, sambata pe la orele 16 in parcarea PLUS, e ok? Am sa anunt si restul de colegii...mergem si la o cafea...pe urma...
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Pentru mine e ok. Nu am nimic planificat pentru acea ora.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bad_x |
![]() ![]()
|
nu stiu daca pot la ora asta dar incerc
o sa am de facut un drum de cluj si nu stiu la ce ora daca este sa ajung bine daca nu pe data viitoare |
--------------------
Renault
2004
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
2014
|
|
dan22y |
![]()
|
Baieti m-am gandit si povestind si cu Nassus, Rares ciea ca si el nu poate, amanam treaba pt Duminica la aceeasi ora.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Atunci duminica la 16 sa fie.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
nassus |
![]()
|
Ne intalnim tot in parcare la Plus?
|
--------------------
Opel
2014
|
|
dan22y |
![]()
|
Da, tot in parcare la PLUS
14 Dec 2009, 12:21: Am spus prezenti ieri: subsemnatul, bad_x, gabizegrean si nassus... La frigul de afara, dupa sfertul academic ne-am retras la o ciocolata calda si un suc in restaurantul de la Sala Polivalenta si am povestit tot felul despre masini. Va astept cu o propunere a unei date, sa facem aceasta intalnire lunara... Sa va aud cu propunerile...ziua si ora... This post has been edited by dan22y: 14 Dec 2009, 12:21 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
Dupa mine, ar fi bine ca in sezonul rece sa le programam sambata sau duminica, cam pe la orele amiezei, pe lumina.
In restul anului e bine oricand. Asa, ca o sugestie: in fiecare a doua saptamana a lunii, urmand ca ziua si ora sa o stabilim in cursul primei saptamani. Si cum membrii participanti sunt din ce in ce mai putini, propun sa invitam si pe mai vechii prieteni posesori de alte marci. In istoricul topicului vad ca acum ceva timp era o obisnuinta. Pana la urma schimbul de experienta face bine tuturor. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
leonardo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 250 Joined: 22 May 05 From: Bistrita ![]() |
La Multi Ani!
Va ureaza colegii de la ClubFord si in acest inceput de an dorim sa ne intilnim impreuna sambata 09.01.2010,la Cugini Cafe.(intersectia bulevardului cu str. Ursului) Ora nu a fost stabilita si in raport cu propunerile voastre vom hotari si acest lucru. Bafta . ![]() http://www.clubford.ro/viewtopic.php?f=31&...=619089#p619089 This post has been edited by leonardo: 6 Jan 2010, 19:10 |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
dan22y |
![]()
|
Multumim de invitatie Leonard, asemenea un La multi ani! calduros si din partea noastra.
In legatura cu invitatia voastra, am sa anunt colegii din Bistrita, insa eu cu scuzele de rigoare am sa lipsesc, sambata, voi fi la CJ - la capodopera lui James Cameron, si nu oricum ci 3D ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
La multi ani! tuturor.
Nu garantez cu prezenta, dar incerc. Dani, vezi ca eu in 2 si 3 ianuarie n-am reusit in Iuluis Mall sub nicio forma sa gasesc bilet la Avatar. Sper sa ai bafta. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:47 |