zgomat spate arcuri, cred
![]() ![]() ![]() |
zgomat spate arcuri, cred
AlinD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|||
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Recent am descoperit ca am si un zgomot pe spate de parca as avea lanturi de iarna in portbagaj, tot la trecerile peste denivelari(zgomotul asta se aude si din masina dar infundat). Mari indoieli am ca niste bucse pot sa duca la un astfel de zgomot. In fine caut inca un service unde sa poata sa-mi puna un diagnostric corect (cele 2 service-uri la care am fost mi-au zis numai bazaconii).
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
megab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 22 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu "fenomenul" cu scartaitul pe spate. Aparea si disparea fara nicio explicatie. In service am intrebat ce se intampla si mi s-a spus ca apare dupa spalarea cu jet a masinii, sau dupa ce s-a mers pe carosabil umed sau cu mazga. La insiatentele mele au dat cu WD40 undeva spre puntea spate (bineinteles ca la service masina nu mai scartaia...).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6 16V
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am si eu un scartait,ce apare la trecerea peste limitarile de viteza sau gropi,unde amortizoarele sunt nevoite sa faca cursa lunga.Zgomotul se mai aude si daca bag mana sub o aripa din spate si ridic de masina,ii fac balans.
Deci se aude cand fac amortizoarele cursa lunga.A-ti mai avut probleme de felul asta? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
scartait/fasait ziceti voi corect? Acel zgomot este de la amortizoare si apare din cauza aerului foarte curat din romania. Si la o octavia2 am auzit si cel care detinea masina s-a speriat ca nu mai auzise pana acum. Si i-am explicat ca si la mine si am auzit si alte masini care fac asa, ele trecand pe langa mine si eu fiind pieton.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Acel fasait poate fi de la garniturile amortizoarelor
![]() Asa o fi? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
sau asa catalin... poate fi si de la garnituri. Eu am explicat putin mai generalizat, tinand de ansamblul amortizoarelor.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
aceeashi chestie si la mine...i cand le am la cei de la reprezentanta de un gresaj la punte spate si suporti amortizoare alela...m au intrebat la ce ma refer
![]() ![]() 26 Jan 2009, 13:47: cu hakkinen vorbeam.. ![]() This post has been edited by jupit3r: 26 Jan 2009, 13:47 |
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
- BC 86 BRO
2003
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
si eu scartait puntea spate ....cel putin asa credeam si bagam mana in foc ca e din spate si din dreapta....pana am duso in service si mi a aratat ca e ceva desprins sub bara fatza si mi au dat bara jos si alea alea si ...cu doar 160 de ron si stat de la 9 la 2 in service...am scapat de scartaitul peste denivelari..sper ca la voi sa fie mai ieftin:D..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
- BC 86 BRO
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:22 |