Ajutor alcatuire traseu 3 nopti
![]() ![]() ![]() |
Ajutor alcatuire traseu 3 nopti
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.295 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Du-te pana la Sebes, apoi faci in sus pe vale pe Transalpina pana la lacul Oasa. Nu treci barajul cand ajungi la el ci iti continui drumul pe partea vestica a lacului. Apoi tii dreapta pe langa manastirea Oasa pe un drum forestier care te duce pana aproape de varful Sureanu la cabana Sureanu. Se poate ajunge relativ usor cu orice masina acolo...cabana e la 1700 m. Treci pe la Luncile Prigoanei, Poarta Raiului...ai paduri de o frumusete rara, peisaje, tot ce vrei. Poti campa in multe locuri. Daca te temi de urs, desi in zona nu se apropie de om ca in Bucegi, campeaza totusi la cabana sus. De la cabana Sureanu ai doua variante:
1. te intorci putin pana la Luncile Prigoanei si o iei pe drumul spre Cugir (dj 704) ca sa nu te intorci pe la Sebes. Eu stiam ca e ok drumul dar trebuie neaparat sa te informezi (tot forestier e ca si cel care te duce la cabana Sureanu) Daca te duci spre Cugir e usor accesul spre Sarmizegetusa Regia numai ca trebuie sa mergi cativa km pe jos. 2. De la cabana Sureanu o iei spre Petrila pe valea Auselu tot pe un drum forestier care de fapt e un dj...709K. Intereseaza-te la fel despre starea lui. Eu pana in culme, sub varf, l-am vazut ca e accesibil. Mai departe nu stiu cum e coborarea. banuiesc ca prima parte e posibil sa fie mai grea ca trecerea e la 1850 m ![]() ![]() De la Petrila eu zic sa iesi spre Hateg si sa faci la stanga la Ohaba de sub Piatra. Poti sa mergi pana la Carnic unde gasesti si cazare la cabana si ai si camping chiar sub Retezat. Daca ai avea o masina de teren te poti duce pana la Pietrele ..si mai aproape. ![]() De la Hateg poti sa te duci sa vezi si Ulpia Traiana. In zona ai si biserica de la Densus, castelul de la Santamarie Orlea. De la Calan poti urca spre Cioclovina si zona carstica foarte frumoasa de acolo. Sunt multe variante, trebuie doar sa te hotarasti care sunt prioritatile ![]() Repet: zona e de o frumusete rara, paduri foarte frumoase, pajisti, poieni...pe acolo vana Sadoveanu ![]() Eu am vazut in farurile masinii intr-o excursie de pomina si un mistret si ditamai cerbul. ![]() In sfarsit, nu o mai lungesc. Eu zic ca merita. Daca nu esti hotarat poti sa te uiti pe Google Earth...pozele cred ca te vor convinge ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Aug 2010, 23:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pana la urma ce ai hotarat?
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd June 2025 - 16:08 |