Laguna 3, noua laguna :)
![]() ![]() ![]() |
Laguna 3, noua laguna :)
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Nene AMDO, raspunde la toate punctele. RECUNOASTE ca ai gresit si stai in banca ta cand nu stii ce vorbesti.
Uf, devin si eu coleric. Eu ti-am zis finut, sa nu te insult. La ce bazaconii scoti matale, ssilviu a fost chiar bland, ti-a oferit chiar consiliere. Accept-o, ai nevoie. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Off-topic: AMDO, arata-mi si mie te rog masina aia de la VAG cu dotari IDENTICE cu Megane Bicorp Dynamique diesel 105CP + clima, si airbaguri laterale spate, si cu pret EGAL.
Eu am facut comparatia asta cand am luat-o si in afara de 5000EUR diferenta nu am gasit asemanari. On-topic: Sa apara intai preturile in Romania si dup-aia ne dam cu parerea, ok? Daca vezi preturile la Megane in Germania si le compari cu Focus la Golf ce o sa spui? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
E clar ca preturile pt romania vor fi mai mici fata de ce e in afara, dar si calitatea sau dotarile vor fi dupa pret.mai convenabil va fi sa iei o masina din afara, cu dotarile full si la pretul din Romania
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
5 stele pentru laguna. Desi pe grafic e doar o singura parte cu galben, se pare ca a mai existat o problema la usa spate.
http://www.euroncap.com/tests/renault_laguna_2007/309.aspx This post has been edited by ssilviu: 19 Dec 2007, 13:56 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
e de vanzare una pe autovit, inmatriculata
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mie imi place coupe'ul alb din poza de mai sus.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ma asteptam sa iasa acul din cadran. :dezamagit:
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mtdragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 June 06 ![]() |
ssilviu felicitari...si eu vazusem inainte anuntul...chiar e bun pretul
|
--------------------
Renault/Dacia
Laguna II 1.9 dci SOFT DIMSPORT, 2004 Privilege
Logan 1,6 16v, 2007 Prestige
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
am asteptat , foarte mult laguna 3 ...... pacat o dezamagire totala la interior da merita banii dar la ext.......... pacat , dupa parerea mea cea mai frmoasa laguna este ce din 94-2000 phase 1 pacat sunt un mare fun renault multii nu ma inteleg de ce pot iubii aceasta marca dar prima mea masina a fost renault si va ramane ...pacat ca francezii au alta politica in firma (masini ieftine ptr toata lumea) as vrea sa mai traies sa mai vad o continuare la renault 5 turbo, la un alpine , pacat , dar tot cu renaultul raman , am camera un altar numai benere si fanioane ..........si inca o data traiasca alonso bine ai revenit la renault !!!!
|
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
suspect de bun chiar...Mi-e sa nu aiba bube si sa nu recunoasca romanasii nostri garantia la ea nefiind luata de la ei.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
atata timp cat suntem in ue, si e luata dintr-o tara ue, cred ca legile comunitare ii obliga sa acorde garantie in toata europa
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bh07xyk |
![]()
|
Subscriu. La vremea ei, Laguna 1 a spart tot. Super eleganta, proportii corecte, personalitate. L2 a fost un pas bun. L3, exterior.... nici in showroom, nici in poze, nici pe strada nu imi place.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
am impresia ca reno si opel au pierdut in trecut bani mai ales la modelele sport daia nu au mai continuat calibra sau alpina etc, au preferat sa sa faca bani cu modele care au prindere la mass-market
poate gresesc |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
dupa modelul laguna 2 phase 1 Renault a cam dat-o in bara cu exteriorul. intr-adevar laguna 1, in special berlina are o linie perfecta ce ramane inca actuala si placuta ochiului.....parerea mea.....respect.
![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
total de acord, cea mai frumoasa masina ramane L1, o linie zvelta dar eleganta in acelasi timp, o lucrare facuta cu capul dar si cu inima, masina care merge si in prezent la fel de bine ca la lansare.Felicitari inginerilor RO pt aceasta masina, rusine pt prezent!
|
--------------------
renault
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
AMDO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum inteleg de ce unii sunt asa de suparati cand le spui adevarul in fata. Si eu daca as iubi o femeie urata si cineva mi-ar spune adevarul l-as lua la bataie.
Referitor la cel care ma intreaba ce masin de la VAG pune nu mai stiu ce dotari ca la Megani tricorm sau qvadicorp, ii pot spune ca am ales Scenic tocmai pentru raportul pret/dotari bun in favoarea Renault. Dar acum si eu ca multi altii prefer dotari mai putine si fiabilitate mai buna, ca m-am saturat sa am saptamanal sau cel putin lunar probleme cu ea. |
--------------------
Dacia, Renault, VW
Laureat , Scenic, Cross Touran
2004, 2005, 2008
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
In caz ca nu ai sesizat, era o mica gluma. Oricum, imi place Laguna mea indiferent ce spun altii, e o chestie de gust. Imi mai plac si altele, gen Audi, Honda, Citroen...Nu imi place gama VW, cum iti place tie. Cum spuneam, o chestie de gust. Si asa ceva nu se discuta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Sincer, tot L1 arata mai bine, cred ca de atunci au inceput sa-mi placa masinile, e prima dragoste...
|
--------------------
renault
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Io sincer as lua-o la banii aia, dar tare mi-e ca e aia pleznita din pozele postate pe aci de cineva... ca parca-i aceeasi culoare
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
bh07xyk |
![]()
|
AMDO, inca te asteptam cu raspunsurile la punctele 1 si 2.
http://reno.ro/index.php?showtopic=88611&v...dpost&p=1171253 Dupa aia vorbim si de iubiri si de femei. Evident, numai daca vrem sa te credem ce spui. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
@OVIDIUS,hai ca e frumos si faceliftul la laguna 2......in felul lui...
![]() offtopic:ma gandesc sa schimb dieselul pe benzina, ca prea e sensibil.. |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(renaultforever @ 20 Dec 2007, 13:44) @OVIDIUS,hai ca e frumos si faceliftul la laguna 2......in felul lui... ![]() Multumesc, saru-mana! ![]() ![]() Cat despre schimbat pe benzina, te-as sfatui oricand. Sunt fan benzina asa ca nu prea am cum sa fiu impartial aici... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Anuntul ala e pentru prostit lumea... cica "EXTRA FULL". Pai cum sa fie full daca are frana de mana manuala? La Laguna 3 fana de mana e prezenta numai la dotarea Authentique.
In plus, ori a ofst masina de drive-test ori (cel mai probabil) a fost busita si reparata, ca sa iasa si cu profit la 17800 EUR, inmatriculata. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ade |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 August 07 ![]() |
Clar este o dotare slaba gen Authentiq, nicidecum una de varf asa cum spun aia. Din cate vad ii lipseste sistemul de navigatie (adica ecranul ala mare) si in plus de asta se stie ca noua Laguna in dotari de varf are insertii de lemn in bord si usi.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002/1.4 8v
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Are dreptate AlexC. La fel ca 2.2, si 3.1 are doar in varianta de echipare Authentique frana de parcare manuala.
Singura optiune pe care am vazut-o este clima automata. In rest, e cheala. |
--------------------
-
-
-
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
de curiozitate, cat consuma?
|
--------------------
renault
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Dom'le...eu zic asa, daca tot se trecu la comparatia Laguna 2 faza 1 versus faza 2:
La exterior este mai reusita faza 1, ma refer in special la bot ca acolo e diferenta majora. Chiar nu inteleg de ce l-au schimbat (puteau pastra ideea macar, nu mai spun sa o dezvolte) La interior, categoric, faza 2 este mai reusita. Acuma depinde de fiecare ce prefera...unii isi admira masina mai mult din afara, altii mai mult din interior. This post has been edited by dan73205: 21 Dec 2007, 00:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |