Laguna 3, noua laguna :)
![]() ![]() ![]() |
Laguna 3, noua laguna :)
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Man. Ai o problema. Tu incerci sa ne impui niste impresii personale. Nu o sa reusesti. Stai calm. Pentru ca la capitole in care subiectivitatea este principalul criteriu dupa care se stabilesc pareri nu are rost sa te certi. Fiecare are dreptate.
Da, Laguna o sa fie la Siab. This post has been edited by ssilviu: 21 Aug 2007, 15:19 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
asta parca e mai comestibila.
![]() Attached thumbnail(s) Laguna.jpg ( Size: 173.17k ) Number of downloads: 144 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- eu nu VA impun nimic... nici nu incerc... imi spun strict parerea OBIECTIVA atat asupra mutilari Laguna II in Phase II (mai precis acel calandru idiot de inspiratie Megane II doar pentru a fi in imaginea marcii) cat si de slabul salt de la Laguna II (indiferent de faza) la Laguna III (cu un interior nu faci o masina)... culmea este ca parerea mea este si parerea altor POSESORI de Laguna si nu posesori de Renault in general carora le este ori indiferent cum arata ori le-a placut tot timpul cu gandul ca poate isi vor permite una si ca indiferent de aspect arata mai bine decat clio lor sau megane etc, atata timp cat nu au avut cu ce compara si nu intentioneaza/sau nu pot avea modelul parerea lor nu poate fi luata drept obiectiva... un posesor de Laguna II are anumite asteptari la aparitia unei noi generatii... nu se asteapta sa primeasca o masina ''noua'' sub aspectul unei usoare redesenari a modelului anterior...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu sunt de parere ca daca laguna 3 va fi o masina FIABIALA ... adica una care sa nu mai umpli un forum dedicat cu tot felul de probleme (de la degojit manere si pana la fulii defazoare si flanse) laguna3 va fi o masina reusita.
Mie imi place masina ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
New Laguna with 3 years Warranty
Quality is the first undertaking of Renault’s Commitment 2009 plan. New Laguna must rank among the top three in its segment in terms of both product and service quality. To achieve this commitment, the entire company has done a substantial job. New Laguna is engineered and manufactured with a level of quality never reached to date by Renault. This is why we have decided that New Laguna will be guaranteed for: 3 years and 150,000 km in regions France and Europe 3 years and 100,000 km in regions Euromed, Asia-Africa and Americas This 3 year warranty will reassure all our customers and demonstrate our confidence in succeeding the Top 3 Quality commitment for New Laguna. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dadu |
![]()
|
momentan, e inca un reno si nu e motiv sa nu o cumperi dar ar trebui sa te mai gandesti o data...
|
|
ssilviu |
![]()
|
Asta cu "e un x" mi se pare ultimul argument care ar conta pentru mine in alegerea unei masini.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dadu @ 21 Aug 2007, 21:19) ...si ajungem iar la mitul fiabilitatii masinilor germane probabil. Pot sa spun ca eu am un Megane II din prima generatie. 1.6 16V. Este luat in mai 2004 si a trecut de virsta de 3 ani. Am 75.000 km cu masina asta si daca aleg Laguna 3, o fac tocmai pentru calitate. Mi se pare incredibil faptul ca in 75.000 km nu am schimbat decit bieletele si capetele de bara o data. In rest - doar reviziile. Nu imi amintesc sa fi avut alta problema la ea. Asta mi se pare cea mai buna dovada de calitate. |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dany sa nu fim subiectivi, o sa vina oameni cu Trabant si sa spuna ca i-au tinut 100 de ani si ca e foarte fiabila masina ca poate ei chiar nu au avut probleme cu ea. O masina e o loterie orice ai spune, poate sa fie Honda si sa crape sau sa fie Logan si sa te tina 150.000 km. Eu personal nu mi-as lua Renault din mai multe motive, dar poate daca mi-as lua m-ar tine 200.000 km fara probleme, si logic mi-as lua inca unul dupa. Actuala Laguna personal mi se pare superba fata de modelul nou, si asta pentru ca modelul nou e prea copiata dupa alte masini(nu dau nume). Interiorul este superb recunosc la asta noua. Oricum pana la urma daca masinile o sa aiba o fiabilitate mai mare atunci tot noi o sa castigam, ca si cu garantia care a inceput sa fie din ce in ce mai mare.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
dadu |
![]()
|
asa cum poti sa iei un passat la care sa-ti gaseasca blocul motor fisurat si inca 10 probleme asa ai sanse sa nimeresti si un megane care nu sa aiba probleme daca vreti sa o luam asa.
a mea se strica si cand sta asa ca ce sa mai zic, pe de alta parte nici banii nu au fost chiar atat de multi dar cand vrei sa intri in segmentul 25-30k si sa te impui in primii trei, ai nevoie de cojones:)). cred ca totodata ca am aflat si motivul pentru care nu au preferat suspensie independenta spate si ma intreb, ce altceva nu au mai preferat? |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.364 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din 12 octombrie se va comercializa in franta, cu o garantie de 3 ani sau 150 000 km . In Restul lumii (eurosud, America si asia) garantia va fi 3 ani sau 150 000 km. Preturile sunt dintr-un comunicat de presa Renault.
preturi.jpg |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca preturile sint intr-adevar asa - atunci motorizarea cea mai de sus pe benzina, cu tot cu cutia automata, la 33.600 - mi se pare foarte ok. Nu zic ca e putin, dar mi se pare un pret ok comparat cu alte masini din clasa ei.
|
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.364 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala e motorul 2l turbo..... Mai asteptam pentru V6 3l sau 3,5l pe benzina si 3 l diesel, care impreuna cu echiparea initiale (care nu prea cred ca se importa acum la noi) vor ajunge la niste preturi......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
de ce oare au renuntat la V6?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Am vazut azi o Laguna 3 cu nr de probe in comuna Budeasa (langa Pitesti). Era neagra si arata exact ca in poze. Din pacate nu aveam aparatul foto, si oricum ala mergea cu acceleratia in blana si cu muzica la fel, iar eu eram stationat. Avea peste 100 km/h si era totusi localitate.
Astia de la Dacia Renault au o locatie speciala a lor unde isi testeaza noutatile (undeva intre Curtea de Arges si Pitesti), iar comuna Budeasa e in drum spre uzina Dacia de la Colibasi. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Dany |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegii nostri de la diversi dealeri reno....nu ne dau si noua mai multe detalii?????
preturi..prezentare oficiala??????? daca va fi garantie speciala pt romania.....prezenta la siab...etc.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu uitati ca sunt preturile de Franta, deci ceva mai mari...
Conform site-ului renault.fr : Laguna II 2.0 16v : 29.600 € Laguna II 2.0 dCi 150 : 33.500 € Laguna II 2.0 dCi 175 : 35.000 € Toate fiind initiale. Deci dupa cum vedeti, la Laguna III toate preturile sunt fix cu 500€ mai scumpe decat la II in momentul actual. Nu stiu daca pe siteul frantuzesc intra si eventualele reduceri la LII, parerea mea este ca nu... Deci probabil si la noi, Laguna III va avea pret foarte aproape de Laguna II, dar in prima faza nu vor fi reduceri... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
o brosura My Webpage
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Eu cred ca dpdv comercial ar fi normal sa bage ceva reduceri la Laguna 2, ca altfel toata lumea va zice: maistau 2-3 luni si o iau pe cea noua.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 21 Aug 2007, 18:12) ... imi spun strict parerea OBIECTIVA atat asupra mutilari Laguna II in Phase II [...]cat si de slabul salt de la Laguna II (indiferent de faza) la Laguna III ... dom'le, de mult doream sa intalnesc pe cineva cu o parere obiectiva si ma bucur ca am dat peste tine. Ne enumeri si noua acele proprietati masurabile ale Lagunei (nu neaparat ale unui automobil in general), pe care le-ai masurat pentru L2.1, L2.2, respectiv L3 (ca doar ai vazut-o in realitate), eventual sa ne postezi si valorile obtinute pentru fiecare proprietate in cazul fiecarui model si sa ne explici, prin procente, de ce evolutia la care faci referire e nesemnificativa. (In principiu, e nesemnificativa daca este mai mica de 5%). Pana nu vei face asta, nu cred ca vei avea voie sa vorbesti despre "parerea OBIECTIVA", ci, in cel mai fericit caz, despre o parere cat mai aproape de obiectivism. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Daca va uitati la un Mondeo model nou cu bord din "lemn" o sa fugitiiiiiiii catre cel mai apropiat dealer Renault.
O sa va aduca aminte de chinezariile de dupa '90. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ssilviu |
![]()
|
Asa e modelul testat in ultimul numar AMS. Chinezarie maxima.
22 Aug 2007, 16:29: QUOTE Voila la gamme Belge : Authentique : http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/tom59.auth.jpeg Expression : http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/tom59.exp2.jpeg Dynamique : http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/tom59.dyn.jpeg Privilège et initiale : http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/tom59.init2.jpeg Motorisation : http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/tom59.init.jpeg recap photo intérieur : http://www.planeterenault.com/ftp/ftp/tom59.exp.jpeg This post has been edited by ssilviu: 22 Aug 2007, 15:29 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Interesanta masina, totusi preturile mi se par marisoare.
Comparativ, un Mondeo nou e mai ieftin, am configurat unul 2.0 TDCI, Ghia + optionale, ~27.000 Euro. Un plus ar fi designul latin , pentu unii dintre clienti Un minus ar fi designul latin, pentru alti clienti, un alt minus fiind dupa parerea mea devalorizarea foarte accentuata (actualul model scade in 3-4 ani de la peste 25.000 la sub 10.000). Fiabilitatea urmeaza sa o observam in timp. Apropo, in unde se va fabrica noua Laguna? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 22 Aug 2007, 17:13) Interesanta masina, totusi preturile mi se par marisoare. Comparativ, un Mondeo nou e mai ieftin, am configurat unul 2.0 TDCI, Ghia + optionale, ~27.000 Euro. Eram sigur ca se va ajunge la asta. ![]() Preturile alea de mai sus le-am vazut de ieri, dar nu am vrut sa le pun tocmai pentru a evita preluarea lor fara nici un pic de filtrare prin materia cenusie. Alea sunt preturile din Vest. Unde sunt mult mai mari decat in .ro. Si daca ajungi sa compari un pret de Mondeo din Romania cu unul de Laguna din Franta e clar ca nu prea inteligent. Sa asteptam preturile pentru Romania si pe urma poate mai vorbim. This post has been edited by ssilviu: 22 Aug 2007, 16:24 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
NU e cazul sa te aprinzi asa, ti-am zis numai ca DACA astea sunt preturile, sunt mari si dupa parerea mea NU MERITA.
Daca vor aparea oferte mai bune, mai discutam Ca idee, pretul e un factor DECISIV care trensforma o masina care nu e nici prea draguta, nici prea dotata, nici prea fiabila intr-un best buy pe care ti-l doresti; Tot pretul transforma o masina frumoasa, echipata full si performanta intr-o masina pe care nu vrei sa o cumperi si o tai de pe shortlist. Si pe langa pret mai e decisiva si intretinerea. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rog frumos sa nu incepeti un vs. aici. Orice incercare de asa ceva va fi stearsa.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am incheiat cu discutiile legate de alte masini, totusi imi mentin pararea ca daca astea sunt preturile reale, ele sunt foarte mari, iar masina nu va avea prea mare succes (concurenta acerba). Parca vad ca imediat dupa aparitie face Renault celebrele oferte "-2000"
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 22 Aug 2007, 13:48) dom'le, de mult doream sa intalnesc pe cineva cu o parere obiectiva si ma bucur ca am dat peste tine. Ne enumeri si noua acele proprietati masurabile ale Lagunei (nu neaparat ale unui automobil in general), pe care le-ai masurat pentru L2.1, L2.2, respectiv L3 (ca doar ai vazut-o in realitate), eventual sa ne postezi si valorile obtinute pentru fiecare proprietate in cazul fiecarui model si sa ne explici, prin procente, de ce evolutia la care faci referire e nesemnificativa. (In principiu, e nesemnificativa daca este mai mica de 5%). Pana nu vei face asta, nu cred ca vei avea voie sa vorbesti despre "parerea OBIECTIVA", ci, in cel mai fericit caz, despre o parere cat mai aproape de obiectivism. Bafta! - mai citeste odata ce ai scris si spune-mi ce intelegi tu? ''proprietati masurabile in procente'', ''pe care le-ai masurat pentru L2.1, L2.2, respectiv L3'', ''valorile obtinute pentru fiecare proprietate'', ''nu cred ca vei avea voie sa vorbesti despre "parerea OBIECTIVA", ci, in cel mai fericit caz, despre o parere cat mai aproape de obiectivism''? - e drept ca limba romana ramane un mister pentru unii, in cazul tau probabil departarea de casa a afectat asocierea cuvintelor de origine materna... la fel cred ca este afectata si deducerea in limba materna a unui text in care nu am facut referire la ''proprietati masurabile'' etc... nu am nevoie de rigla, echer si compas pentru ''proprieteti masurabile'' in a face o comparatie intre 2 genaratii de automobile, e suficient folosirea ochilor cu care ne-a inzestrat mama natura si a spiritului de observatie, spirit cu care unii se nasc altii nu... bafta ![]() - sa speram ca preturile pentru Romania vor fi la fel sau cel putin apropiate cu cele din restul U.E. prin simplul motiv ca vom beneficia de aceleasi masini calitativ comparabile cu a lor... nu iar masini care nu intrunesc norme EU si sunt aruncate pe piete in curs de dezvoltare... nu de alta dar avem si noi statut de tara membra U.E. L.E. nu Renault face acele oferte de -2000... dealerii fac aceste oferte, scad tot din adaosurile exorbitante pe care le au... se stie prea bine cat de calitative au fost masinile pentru piata noastra indiferent de marca... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 22 Aug 2007, 16:38 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:39 |